Δίχως την έγκριση της Στεφανία Γουλιώτη η δημοσιοποίηση φωτογραφίας από προσωπική της στιγμή

Όπως ενημερωθήκαμε από δικηγόρο της ηθοποιού Στεφανίας Γουλιώτη, η δημοσιοποίηση φωτογραφίας από προσωπική της στιγμή που αναδημοσιεύσαμε, δεν έγινε με την έγκρισή της. Για τον λόγο αυτό, αφαιρέσαμε από την αναδημοσίευσή μας στο σάιτ του Lesbian.gr την φωτογραφία αυτή (απατώντας στα ερωτήματα αναγνωστών που φτάνουν με μηνύματα για την αλλαγή αυτή στην δημοσίευσή μας). Δεν φέρουμε ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις της ανάρτησης στα Mέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπου στο σύστημα έχει περάσει η φωτογραφία και εμφανίζεται, ωστόσο δεν οδηγεί σε σελίδας μας με δημοσιοποίησή της πλέον.

Λυπούμαστε πολύ για το συμβάν αυτό και στεκόμαστε δίπλα σε κάθε άτομο, ανεξαρτήτου ιδιότητας, επαγγέλματος ή σεξουαλικού προσανατολισμού, του οποίου η ζωή λεηλατείται στα Μέσα Ενημέρωσης για οποιοδήποτε λόγο.

Ωστόσο, με την ευκαιρία, εκφράζουμε την μεγάλη μας πικρία για τους Έλληνες ηθοποιούς, τραγουδιστές και γενικότερα δημόσια πρόσωπα που δεν τολμούν να μεταδώσουν, με το προσωπικό τους παράδειγμα, όμορφα μηνύματα ισότητας και ισονομίας για τα lgbt άτομα, να δώσουν δύναμη και θάρρος σε νέους ανθρώπους που γίνονται θύματα ρατσισμου και μπούλινγκ, σε παιδιά που έχουν φτάσει στην αυτοκτονία, διωγμένα, πολλές φορές, ακόμα και από την ίδια την οικογένειά τους. Σε ανθρώπους, άγνωστους εκεί έξω, που παλεύουν να επιβιώσουν περήφανα ή και όχι ακόμα, με την διαφορετικότητά τους, ανθρώπους που τιμούν και πληρώνουν για να δουν τις συναυλίες, παραστάσεις, ταινίες ή άλλες εκδηλώσεις των δημόσιων αυτών ανθρώπων...

Lesbian.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...