Ανθρωπιστικό Ευρωπαϊκό LGBT Φόρουμ(15 & 16/12/07)

Ανθρωπιστικό Ευρωπαϊκό LGBT Φόρουμ

 

15 & 16 Δεκέμβρη 2007, Αθήνα

www.lgbtforum.eu

Τώρα τι είναι αυτό;

Μια διοργάνωση με καλεσμένους/ες από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Καθημερινούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται, ομάδες, οργανώσεις και άτομα που ήδη δραστηριοποιούνται για να συζητήσουμε σε διάφορα θέματα τα οποία θεωρούμε σημαντικά για τη ζωή μας ωστε να δράσουμε!

Γιατί το κάνουμε:

Η βασική του έμπνευση είναι να δημιουργήσει κλίμα συνεργασίας και εκστρατείες εθνικού ή πανευρωπαϊκού επιπέδου σε θέματα που αφορουν τις LGBT κοινότητες.

ΧΟΥ???

Αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΜΚΟ  “Be Positive” και άλλων οργανώσεων που συμμετείχαν στη θεματική της «μη διάκρισης» στο Πανευρωπαϊκό Ανθρωπιστικό Φόρουμ της Λισσαβώνας.

Ποιοί/ες μπορούν να συμμετέχουν;

Όλες και όλοι που θεωρούν πως τις/τους αφορά το θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού και θα ήθελαν να ενημερωθούν, δραστηριοποιηθούν, να γνωρίσουν κόσμο και να ζήσουν κάτι διαφορετικό και δημιουργικό.

Πώς:

Απλά δηλώνοντας συμμετοχή στο www.lgbtforum.eu ωστε να μπορέσουμε καλύτερα να οργανώσουμε το πρόγραμμα. Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε εξυπηρέτηση για το ταξίδι ή τη διαμονή σας, αν συμπληρώσετε τα ανάλογα πεδία στη φόρμα το τουριστικό γραφείο BE to Be που συνεργαζόμαστε θa σας εξυπηρετήσει με εξαιρετικά φιλικές τιμές.

Κατά την παραλαβή του πάσου σας από το χώρο, θα ζητηθεί ένα κόστος συμμετοχής 15 ευρώ (10 για φοιτητές/ριες) ωστε να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης.

Άλλες εκδηλώσεις:

Την Κυριακή μετά τη λήξη φυσικά και θα έχει πάρτυ... το που ... θα το μάθετε αργότερα!

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν βρίσκετε τη πρωτοβουλία μας ενδιαφέρουσα να διαδώσετε τη πραγματοποίηση του Φόρουμ οπου θεωρείτε πως μπορεί να ενδιαφέρει.

Πληροφορίες [email protected]

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...