Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα (ΕΟΚ) – Τέλος Εποχής 9/4/08

Η Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα (ΕΟΚ) σε συνέλευση των μελών της αποφάσισε ομοφώνως την οριστική λύση της. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε  με τη συμμετοχή και ιδρυτικών της μελών που στην εικοσάχρονη πορεία της έδωσαν το στίγμα τους.

Αποφασίστηκε συγκεκριμένα η μη ανανέωση του καταστατικού της που έληγε τον Απρίλιο του 2008, θεωρώντας ότι ο 20-ετής ιστορικός της κύκλος έχει βαδίσει στο τέλος του. Η Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα (ΕΟΚ) λύεται έχοντας μέχρι την τελευταία στιγμή να παρουσιάσει ενεργό ακτιβιστική δράση, παρά τις εγγενείς δυσκολίες του παρόντος (μικρή συμμετοχή μελών) και παρά τις διελκυστίνδες του παρελθόντος.

Τα μέλη της Ελληνικής Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας (ΕΟΚ) βρίσκονται και θα βρεθούν στο μέλλον συνοδοιπόροι κάθε προσπάθειας που θα φέρει τους ομοφυλόφιλους, λεσβίες, αμφισεξουαλικούς, διαφυλικούς άντρες και γυναίκες, πιο κοντά στην κατάκτηση ίσων δικαιωμάτων και στην εξάλειψη κάθε είδους διάκρισης.

Ο διαδυκτιακός τόπος της ΕΟΚ, https://www.gayhomes.net/eok θα συνεχίσει να βρίσκεται σε λειτουργία ως αρχειακό υλικό της οργάνωσης, χωρίς να ανανεώνεται.

Η Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα (ΕΟΚ), λύεται έχοντας μηδενικό ταμείο, καθώς το Δ.Σ. που παρέλαβε μετά τον θάνατο του Β. Γιανέλλου δεν παρέλαβε ταμείο, ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε συνδρομή μελών.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...