Bίντεο για την διαφορετικότητα στα ανθρώπινα σώματα. Κάλεσμα και για συμμετέχοντες στην Ελλάδα!

Ο Αβραάμ Βροχίδης συμμετείχε το προηγούμενο σαββατοκύριακο σε διήμερο προπαρασκευαστικό πρόγραμμα για την ανταλλαγή νέων με τίτλο "Power ACTiON", το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 12 ημέρες τον Ιανουάριο του 2018.
Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Olde Vechte Foundation στο Ommen της Ολλανδίας και συμμετέχουν άτομα από Ιταλία, Λετονία, Ισπανία, Λιθουανία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ολλανδία και Ελλάδα, με ελληνικό συνεργάτη τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΚΜΟΠ (Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού).
Tα άτομα που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία για προσωπική εξέλιξη καθώς και να εξερευνήσουν και να ενισχύσουν την αυτοέκφραση, την αυτοενδυνάμωση και την ταυτότητά τους μέσα σε ασφαλές πλαίσιο, προάγοντας παράλληλα τη συμπερίληψη των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στην κοινωνία.

Μέσα σ' αυτό το διήμερο και στα πλαίσια ενός εργαστηρίου, η ομάδα του Αβραάμ αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο για να αναδείξουν την ποικιλότητα και τη διαφορετικότητα στα ανθρώπινα σώματα, να αποδομήσουν τη σεξουαλικοποίηση του φαινομενικά γυναικείου σώματος και να εκφράσουν την ανάγκη τους να απελευθερωθούν. Αν και το "FREEDOM EMBODIED" γυρίστηκε στην Ολλανδία, επόμενος στόχος του Αβραάμ είναι να βρει άτομα από Ελλάδα που θα έχουν την άνεση να δείξουν τα σώματά τους on camera και να γυριστεί κάτι παρόμοιο και στην Αθήνα, μέσω της ομάδας Fat Unicorns.

Στα παρακάτω link μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και αίτηση για να συμμετέχετε. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 6 Νοεμβρίου 2017

Infoletter | https://bit.ly/2y0yQhR
Application Form | https://bit.ly/PA-Application_Form

Ένα μεγάλο μπράβο τους!

Παρακολoυθήστε το!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...