bdsm test

Τέσταρε το Kink που βγαίνει από μέσα σου.

Το BDSM Test είναι ένα διασκεδαστικό και διδακτικό τεστ που διερευνά τι είδους kinkster είσαι. 

Δημιουργήθηκε το 2014 με βασικό σκοπό να κατασκευάσει μία απλή  πλατφόρμα, προσβάσιμη σε όσα άτομα αρχίζουν τώρα την ενασχόληση τους με το “άθλημα”, ώστε να ανακαλύψουν ποιοι ρόλοι τους ταιριάζουν καλύτερα. 

Παράλληλα είναι διασκεδαστικό να απαντά κανείς στις ερωτήσεις, είτε είναι αρχάριος, είτε έμπειρος με τον χώρο. Το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι αρκετά ακριβές, μιας και δίνει αποτέλεσμα επί τις εκατό, με πρώτο στην λίστα τι σε εξιτάρει  περισσότερο μέχρι το τι δε σε αγγίζει σχεδόν καθόλου. 

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην σύντομη εκδοχή, ή σε αυτή με τις πολλές ερωτήσεις για μεγαλύτερη ακρίβεια στο αποτέλεσμα. Και αν νιώσεις αρκετά άνετα  να μοιραστείς τα αποτελέσματα με τους φίλους σου, αυτό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και φυσικά πικάντικο χιούμορ. 

Επίσης μπορεί να αποτελέσει οδηγό για να μάθεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει ή με το οποίο έχεις σχέση. Έχει πολύ ενδιαφέρον για ένα ζευγάρι να συγκρίνει αποτελέσματα, μιας και συνήθως σε αυτό το τεστ τα ζευγάρια “κουμπώνουν” μεταξύ τους, αν όχι σε όλες τις κατηγορίες, σίγουρα στα τοπ αποτελέσματα. 

Συχνά συναντώνται αποτελέσματα που περιγράφουν σχέσεις:

dominant-submissive, sadist- masochist, rigger-rope bunny, master/mistress-slave, degrader-degradee, owner-pet, brat tamer-brat, primal hunter-primal prey, daddy/mommy-boy/girl, ακόμη και ρόλους μπαλαντέρ switch, όπου ο διακόπτης γυρνάει ανάλογα με την περίσταση και το άτομο. 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην ανάγνωση των ερωτήσεων, αφού υπάρχουν παρόμοιες μεταξύ τους ερωτήσεις που αφορούν στο αν σου αρέσει να το κάνεις ή σου αρέσει να σου το κάνουν, και φυσικά μπορεί να απαντήσεις και στα δύο αρνητικά ή θετικά. Μπορεί να ανακαλύψεις και ότι υπάρχουν ερωτήσεις που δεν σε αφορούν καθόλου, γεγονός  που μπορεί να προκαλέσει και μια παρεξήγηση: Η ενασχόληση κάποιου ατόμου με το bdsm δεν το υποχρεώνει να πάρει όλο το “πακέτο”. Υπάρχουν άπειρα kinks, και στο τεστ δεν περιλαμβάνονται τα πάντα. Υπάρχουν άτομα για παράδειγμα που μπορεί να λειτουργούν μέσω του σωματικού πόνου σε ρόλους sadist-masochist ή να λειτουργούν μέσα από ρόλους daddy/mommy-boy/girl όπου δημιουργείται ένα εγκεφαλικό παιχνίδι ρόλων. Αν λοιπόν νιώσεις εντελώς άβολα ή και άσχημα με κάποια ερώτηση, μη σου φανεί περίεργο. Πολύ απλά δεν σε αφορά.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το κάθε αποτέλεσμα στην λίστα σας κλικάρετε ακριβώς δίπλα που αναγράφει More info, επίσης υπάρχει στην κορυφή της σελίδας το “πληροφορίες και αρχέτυπα”, σας παραθέτουμε με την σειρά μας έναν σύντομο οδηγό. 

Καλή διασκέδαση.

  • Dominant: Το άτομο που παίρνει το ρόλο ισχύος ή εξουσίας στην σχέση ανταλλαγής δύναμης. Ο Κυρίαρχος έχει τον ψυχολογικό έλεγχο ή ασκεί εξουσία πάνω σε ένα άλλο άτομο.
  • Submissive: Το άτομο που λαμβάνει το ρόλο της υποταγής στην σχέση ανταλλαγής δύναμης. Υποτακτικός είναι αυτός που επιζητά ή έχει το ρόλο της σκόπιμης, συναινετικής αδυναμίας, επιτρέποντας σε κάποιο άλλο άτομο να έχει τον πλήρη έλεγχό του.
  • Sadist: Το άτομο που διεγείρεται ή ικανοποιείται σεξουαλικά με το να προκαλεί πόνο σε κάποιον άλλο.
  • Masochist: Το άτομο που διεγείρεται ή ικανοποιείται σεξουαλικά με το να λαμβάνει πόνο.
  • Rigger: Το άτομο που αρέσκεται στο να έχει απόλυτο έλεγχο του σώματος του παρτενέρ. Αυτό επιτυγχάνεται με δέσιμο ή δέσμευση του ατόμου όπως με σχοινιά, χειροπέδες, αλυσίδες ή διάφορες άλλες παρόμοιες περιοριστικές μεθόδους.
  • Rope Bunny: Αρέσκεται να το δένουν/περιορίζουν με τα παραπάνω.
  • Master/Mistress: Ένα κυριαρχικό άτομο που θέλει να έχει πλήρη έλεγχο της ζωής του σκλάβου καθώς και τις ευθύνη που συνοδεύει κάτι τέτοιο.
  • Slave: Ένα υποτακτικό άτομο που παραδίδει τον πλήρη έλεγχο και τις υποχρεώσεις της ζωής τους στον/στην αφέντη/αφέντρα. Αυτός ο αυτοπροσδιορισμός μπορεί να επηρεάσει και να διαποτίσει σχεδόν κάθε τομέα της ζωής του.
  • Degrader: Το άτομο που υποβιβάζει, εξευτελίζει με λόγια ή πράξεις.
  • Degradee: Το άτομο που του αρέσει να λαμβάνει εξευτελισμό.
  • Owner: Ο ιδιοκτήτης έχει την απόλυτη ευθύνη και έλεγχο του κατοικίδιου 24 ώρες την ημέρα, δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει sex.
  • Pet: Είναι ιδιοκτησία και δίνει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του στο αφεντικό του.
  • Brat tamer: Είναι κυρίαρχα άτομα που τους αρέσει να ελέγχουν ατίθασους υποτακτικούς. Διασκεδάζουν με την ανυπακοή, χωρίς να την παρεξηγούν αλλά δίνουν πάντα ένα χρήσιμο μάθημα που αξίζει σε τέτοιες συμπεριφορές. 
  • Brat: Είναι άτακτοι υποτακτικοί. Χρειάζονται στιβαρούς και συμβατούς κυρίαρχους που όχι μόνο θα τους δώσουν ένα μάθημα αλλά θα αποδεχτούν ότι αυτή η συμπεριφορά τους δεν αλλάζει.
  • Primal (Hunter): Αρέσκονται να αφήνουν τα βασικά τους ένστικτα ελεύθερα στο κρεβάτι. Πετάνε από το παράθυρο όλους τους ρόλους, ταμπέλες και πρωτόκολλα και επιβάλλονται στο θήραμα τους σαν αρπακτικά.
  • Primal (Prey): Τους αρέσει να παίζουν το θήραμα, αφήνοντας το ζώο να βγει από μέσα τους κατά την διάρκεια του sex, με ήχους, νυχιές και κινήσεις διαφυγής από τον κυνηγό.
  • Daddy/Mommy: Ο μπαμπάς ή η μαμά παίζουν τον ρόλο του να φροντίζουν στην σχέση να καθοδηγούν και να ελέγχουν. Για να εκπαιδεύσουν τα μικρά τους στην υπακοή  χρησιμοποιούν περισσότερο ψυχολογικές μεθόδους παρά ωμή δύναμη.
  • Boy/Girl: Ενήλικα άτομα που υιοθετούν συμπεριφορές παιδιού. Τα μικρά είναι υποτακτικά πνεύματα που συνδυάζουν την παιδική αφέλεια με την άτακτη σεξουαλική περιέργεια. Χρειάζονται έναν κυρίαρχο που όχι μόνο τα ελέγχει αλλά και να τα καθοδηγεί στην ζωή τους όπως ένας γονιός. Θέλουν όμως μία πιο απαλή προσέγγιση, αλλά η υποταγή τους μπορεί να γίνει σε βάθος όπως σε  έναν slave.
  • Ageplayer: Άτομα που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδι ρόλων σε σχέση με την μεγάλη διαφορά ηλικίας στο ζευγάρι. Μπορεί αυτή η διαφορά να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή να είναι μέρος μίας φαντασίωσης.
  • Exhibitionist: Άτομα που τους αρέσει να δείχνουν το γυμνό τους σώμα ή και την σεξουαλική τους δραστηριότητα σε άλλους ανθρώπους.
  • Voyeur: Άτομα που τους αρέσει να παρακολουθούν ανθρώπους που είναι γυμνοί ή έχουν σεξουαλική δραστηριότητα.
  • Experimentalist: Άτομα που επιθυμούν να δοκιμάσουν τα πάντα έστω και μία φορά. Είναι κυνηγοί της εμπειρίας έχοντας την ανάγκη να δοκιμάσουν κάτι οι ίδιοι ώστε να έχουν προσωπική άποψη για αυτό. Συχνά έχουν πολλές φαντασιώσεις τις οποίες φροντίζουν να κάνουν πράξη.
  • Non-monogamist: Άτομα που αντιμετωπίζουν την σεξουαλικότητα τους σαν κάτι πέρα από μία σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Είτε αυτό σημαίνει ότι βλέπουν παράλληλα άλλα άτομα έξω από την σχέση τους είτε έχοντας παράλληλες σχέσεις.
  • Switch: Από το Αγγλικο switch= διακόπτης, εναλλάσσω. Το άτομο που αρέσκεται να αλλάζει ρόλους και να είναι είτε κυρίαρχος ή υποτακτικός  σε διαφορετικές στιγμές με τον σύντροφο  του ή με διαφορετικούς παρτενέρ να υιοθετεί διαφορετικούς ρόλους.
  • Vanilla: Άτομα που δεν ενδιαφέρονται ή που δεν ασχολούνται με το BDSM. Προτιμάνε τα κλασικά μοντέλα σχέσεων και το συμβατικό  σεξ. Τίποτα αρνητικό σε αυτό εφόσον τους δίνει ευχαρίστηση!

 

 

Dr. Sensual

για το Lesbian.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...