L word

H νέα σεζόν του The L Word θα παιχτεί μέχρι το τέλος του έτους

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΗΜΩΝ , ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ SHOWTIME ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤHN ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ THE L WORD.

Η οποία θα επιστρέψει στις μικρές οθόνες στο τέλος του έτους.

Μετά από πολλές εικασίες  κατά τα τελευταία χρόνια, το L Word τελικά επιστρέφει στον αέρα. Το Showtime υποστήριξε ότι θα παιχτεί στο τέλος αυτού του έτους! Ενώ η νέα σειρά θα επεκταθεί πέρα ​​από την κεντρική ομάδα των υπαρχόντων χαρακτήρων.

Η Showtime αναγγέλλει στο κοινό ότι θα έρθει με μια νέα γενιά χαρακτήρων LGBTQI+ με αυτοπεποίθηση, που ζουν με αγάπη, αποτυχίες και επιτυχίες στο L.A.
Η δημιουργός του L Word, Ilene Chaiken, επιστρέφει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός, ενώ η Marja-Lewis Ryan θα αναλάβει καθήκoντα διοργάνωσης του show.

Το L Word αρχικά έτρεξε για έξι σεζόν από το 2004 έως το 2009 και αφηγήθηκε τις σχέσεις, την επαγγελματική σταδιοδρομία, την ερωτική ζωή και τα ταξίδια μιας ομάδας φίλων στο L.A. Η αναβίωση θα λειτουργήσει και ως συνέχεια, ακολουθώντας την έκτη σεζόν, η οποία έληξε στη φυλακή και το θάνατο για ορισμένους από τους πιο αγαπημένους / μισητούς μας χαρακτήρες. Και, σύμφωνα με την Hollywood Reporter, μερικά από τα παλαιότερα αστέρια από την αρχική σειρά θα επιστρέψουν όπως η Sarah Shahi!

Sarah Shahi

Sarah Shahi

Η Carmen de la Pica Morales για δύο σεζόν ήταν ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς. Η Shahi έπαιξε την Carmen μία DJ που συνδέθηκε ερωτικά με την Shane  ενώ μας μίλησε για αυτό που πιστεύει ότι σκέφτεται Carmen τώρα:

Ό, τι και αν κάνει, αισθάνομαι ότι σίγουρα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την Shane. Για την Shane, η Carmen είναι αυτή που έχει απομακρυνθεί. Νομίζω όμως ότι ήταν μια μεγάλη αλλαγή ζωής γι' αυτήν. Δεν είμαι σίγουρη αν εξακολουθεί να είναι DJ ή όχι, αλλά σίγουρα βρίσκεται μέσα στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας. 

Τα αστέρια Jennifer Beals (Bette), Katherine Moennig (Shane) και Leisha Hailey (Alice) είναι επίσης στο σκάφος για να συμμετάσχουν στην νέα σεζόν όπου και θα αναπαράγουν τους ρόλους τους από την αρχική σειρά.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα το δούμε!

Everything-The-L-Word-Fucked-Up

kitschmix.com

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...