Με την λεσβία ηθοποιό Soko κλείνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η αυλαία του 57ου ΦΚΘ θα πέσει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με τη γαλλική ταινία «Dancer», στην οποία πρωταγωνιστεί η Γαλλίδα ηθοποιός και μουσικός Soko, που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση της ταινίας.

Το «Dancer» αφηγείται την ιστορία μίας πρωτοπόρου χορεύτριας, της Λόι Φούλερ, που μεσουράνησε στην Μπελ Επόκ. Από την αμερικανική Δύση στη Νέα Υόρκη κι έπειτα στο Παρίσι, η Φούλερ αποθεώθηκε για την ιδιαίτερη τεχνική της, στην οποία χρησιμοποιούσε ειδικά φωτιστικά εφέ και μεταξωτά υφάσματα, μεταμορφώνοντας εντελώς το σώμα της. Στη γοητεία της υποκλίθηκαν, μεταξύ άλλων, διάσημες καλλιτεχνικές προσωπικότητες, όπως οι αδελφοί Λιμιέρ, ο Τουλούζ Λοτρέκ και ο Ογκίστ Ροντέν. Ωστόσο, η συνάντησή της με την ομότεχνή της Ισιδώρα Ντάνκαν (την ενσαρκώνει η Λίλι Ρόουζ Ντεπ), η οποία από προστατευόμενη έγινε αντίζηλός της,  υπήρξε μοιραία.

Αναμένουμε να δούμε αν η ηθοποιός θα εμφανιστεί στην συμπρωτεύουσα στο πλάι της φίλης της και επίσης ηθοποιού Kristen Stewart ή αν ισχύουν οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού. Πάντως τον γύρo του διαδικτύου είχαν κάνει οι φωτογραφίες που τις αποθανάτιζαν να περπατούν στους δρόμους του Παρισιού και να ανταλλάσσουν φιλιά τον προηγούμενο Μάρτιο.

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...