Echo Tattoo - @ Κυτταρο LIVE (5/6/08)

Η εκρηκτική τραγουδίστριά τους που ακροβατεί ανάμεσα στην ωμή δύναμη και το λυρισμό με εκπληκτικές ερμηνείες και το μελωδικό όσο και ιδιόρρυθμο εναλλακτικό ροκ μουσικό κράμα των Echo Tattoo παρουσιάζονται στις 5 Ιουνίου, στη σκηνή του Κυττάρου.

Οι Echo Tattoo μιλάνε με πάθος ενάντια στον τερατώδη κύκλο του τυφλού συμφέροντος  που θεωρούν κύριο υπεύθυνο για την πληθώρα των καταστροφών και την υποβάθμιση της ζωής στον πλανήτη και της λογικής του σπηλαιάνθρωπου που μετέφερε τα κατώτερα των ενστίκτων του στην απολίτιστα πολιτισμένη σύγχρονη πατριαρχική αρένα.

Υπέρ της συναισθησίας και της προσωπικής ευαισθησίας που κατ'αυτούς είναι ίσως ο μόνος τρόπος να αποκτήσουμε παγκόσμια συνείδηση.

Μαζί με τους Echo Tattoo στις 5 Ιουνίου θα εμφανιστούν οι Bliss, ένα από τα συγκροτήματα "τελευταίας κοπής". Οι Bliss επηρεασμένοι κυρίως από τη σκηνή του Seattle της δεκαετίας του '90 αποτελούν μέρος του νέου αίματος της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής και είναι μια "παρέα" με τους Echo Tattoo.

Ακούστε τους Echo Tattoo από τη σελίδα τους στο myspace.com:
www.myspace.com/echotattoo 

Love is Free VIDEO by Echo Tattoo:
https://www.youtube.com/watch?v=vvzrVgyluko

 
Το "Mind your Step" σε παραγωγή της Εύης Χασαπίδου Watson, κυκλοφορεί από την Recycled Recordings και διατίθεται σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...