Η Ραλλία Χρηστίδου "...σ’ ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι..." στο Small cafe, 2/11/13

Η Ραλλία Χρηστίδου…
"...σ’ ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι..."

Όλα τα μονοπάτια οδηγούν στον ίδιο στόχο: Να εκφράσουμε στους άλλους αυτό που είμαστε. (Pablo Neruda)

Η Ραλλία Χρηστίδου έχοντας διανύσει πολλά και διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, επιλέγει το φετινό χειμλωνα να ακολουθήσει ένα "…απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι…" παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της, το δικό της ανατρεπτικό πρόγραμμα χωρίς στερεότυπα και συμβατικότητες.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, η Ραλλία Χρηστίδου μας ετοιμάζει, στο Small cafe στο Πειραιά μια μουσική παράσταση στο οποίο οι μεγάλες της επιτυχίες, θα παντρεύονται με ένα μοναδικό τρόπο με την δυτική ροκ σκηνή περνώντας από πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και με τελικό προορισμό διάφορα αγαπημένα λιμάνια της ελληνικής μουσικής.

Η ιδιαίτερη ικανότητα της να υπηρετεί διαφορετικά είδη ρεπερτορίου και η δυναμική της παρουσία πάνω στην σκηνή έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις σ’ όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της.

Σημαντικό μονοπάτι αποτέλεσε ο Γιάννης Κότσιρας, με τον οποίο οκτώ χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική τους συνάντηση ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με αφορμή το νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Minos-Emi το Νοέμβριο. Ο "Ιούδας" είναι το πρώτο τραγούδι που μας "προδίδουν", το οποίο παίζεται δυναμικά στα ραδιόφωνα και θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να το ερμηνεύει live. Την μουσική υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου.

Μαζί της στο μπουζούκι και την ακουστική κιθάρα ο Βαγγέλης Μαχαίρας.

Small cafe
Αριστοτέλους 10, Πειραιάς (πίσω από το Δημαρχείο)
Τηλ κρατησεων: 210 4297236
https://www.facebook.com/smallcafepireas
Ώρα: 22.00

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...