Το 1ο Forum “Γυναίκες στην Ογκολογία" παρουσιάζει "ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ"

Στις 12 Οκτωβρίου οι Γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Οι γυναίκες γιατροί και οι γυναίκες ασθενείς. Οι γυναίκες που δίνουν σημαντικές μάχες για την ίδια την ζωή παίρνουν μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που στέλνει δυνατό μήνυμα ελπίδας! Το 1ο Forum ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ στο πλαίσιο της Ημερίδας που διοργανώνει στις 12 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλεί γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες για μία συναυλία με τίτλο «ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ». Η δύναμη που δίνει η γιορτή, η χαρά και η νίκη της ζωής, το ίδιο το τραγούδι, αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας, έχει ξεχωριστή θέση εδώ, θεραπεύει και συντροφεύει.

Το 1ο Forum “Γυναίκες στην Ογκολογία" παρουσιάζει
την Κυριακή 12 Οκτωβρίου
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

"ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ"

Τραγουδούν:
Γιάννης Κότσιρας
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Zαχαρίας Καρούνης

Συμμετέχει η ηθοποιός Νένα Μεντή

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Λίνα Νικολακοπούλου

Ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η ηθοποιός Νένα Μεντή ενώνουν τις φωνές τους υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λίνας Νικολακοπούλου και συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής.

Η σπουδαία στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου στηρίζει το όραμα του FORUM Γυναίκες στην Ογκολογία και δημιουργεί ένα πρωτότυπο concept, μια μουσική γιορτή με τίτλο «ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ», μια φράση δανεισμένη από ένα από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια της, μια παρότρυνση για αισιοδοξία και πίστη σε δεκάδες χιλιάδες ασθενείς και στους γιατρούς τους που δίνουν καθημερινή μάχη δίπλα τους. Οι καλλιτέχνες συνοδευόμενοι από επταμελή ορχήστρα εκλεκτών μουσικών στηρίζουν ολόψυχα την πρωτοβουλία των ‘Γυναικών στην Ογκολογία’. Η συμμετοχή τους αυτή στοχεύει στο να βοηθήσουν το δύσκολο έργο των Ελλήνων Ογκολόγων και κυρίως των γυναικών που για πρώτη φορά ανοίγουν έναν δίαυλο απευθείας επικοινωνίας μεταξύ της γυναίκας γιατρού στην ογκολογία και της γυναίκας ασθενούς.

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, με κύριους στόχους την προώθηση του διαλόγου για ευκαιρίες, λύσεις, απαντήσεις σε κοινά προβλήμτα, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών ογκολόγων, αλλά και ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα – ασθενή με καρκίνο.

Τα έσοδα από τη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής θα δοθούν για την οικονομική υποστήριξη γυναικών με καρκίνο, δημιουργώντας ένα ‘μόνιμο ταμείο’ για την κάλυψη διαγνωστικών μοριακών εξετάσεων που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία, όπως πχ γενετικός έλεγχος και συμβουλευτική για κληρονομική προδιάθεση, αλλά και άμεση βοήθεια ανασφάλιστων γυναικών με καρκίνο μέσω κοινωνικών ιατρείων και άλλων φορέων, ανά την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα.

Στις 12 Οκτωβρίου αξίζει να είμαστε όλοι εκει, να στηρίξουμε έμπρακτα το έργο αυτών των γυναικών και των ασθενών, να τραγουδήσουμε μαζί τους και να κάνουμε δυνατά τα αδύνατα!

ΙΝFO:
12 Οκτωβρίου | Αίθουσα “Αλεξάνδρα Τριάντη” του Μεγάρου Μουσικής
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 25 Α’ ΖΩΝΗ, 20 Β’ ΖΩΝΗ, 15 Γ’ ΖΩΝΗ, 12  ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
Προπώληση εισιτηρίων: Tαμεία του Μεγάρου Mουσικής, megaron.gr και στο 210 7282333.

Oργάνωση παραγωγής:
Artos & Θέαμα
Aναστασία Ταμουρίδου | www.e-theama.gr | m. 6932 208400 | [email protected]

Πληροφορίες για το Forum “Γυναίκες στην Ογκολογία»:
www.womeninoncologyforum2014.com
www.facebook.com/womeninoncology
Τηλ/ Fax: 210 7214004
email: [email protected]

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...