Last Xmas I Gave you my heart

Θα προτιμούσα το ‘I Will Survive’, άμα είναι να κλαφτείς, να κλαφτείς με αξιοπρέπεια και glam… όσο για το απαίσιο video clip του και τις 2 version και την  straight αηδία του  George Michael όταν ακόμα κρύβοτανε και το έπαιζε straight με την γκόμενα στα χιόνια και την δεύτερη αηδία τον ONE που είναι και 5 και πόσοι από αυτούς είναι gay; Αρκετοί!!!

Τώρα μετά το outing που έχει κάνει ο George Michael και αφού βλέπει ότι ακόμα πουλάει το τραγούδι του μήπως να κάνει και μια gay version του Last Christmas μπας και το χωνέψουμε πιο εύκολα;…

Και γιατί τα έχω βάλει με το τραγούδι;… γιατί με πληγώνει… εάν υπήρχαν Χριστούγεννα που το ένιωθα(το τραγούδι) και είμουνα σαν κουτάβι πληγωμένο και απολάμβανα την μιζέρια μου και το τραγούδι περιφερόμενη μόνη μου κάπου στο Λονδίνο μετά από χυλόπιτα και φυσικά έπνιγα τον πόνο μου σε κάποιο bar με την πρώτη τυχαία, φέτος μόλις ανακάλυψα ότι η πραγματική διάσταση να σε πληγώσει αυτό το ρημάδι το τραγούδι είναι να στο αφιερώσει κάποια.

Τελικά είναι καλύτερα να έχεις πληγωθεί παρά να έχεις πληγώσει…

P.S. Αυτό το μικρό editorial το αφιερώνω σε ένα αγγελάκι που δυστυχώς δεν κατάφερα να αγαπήσω τόσο ώστε να μην το πληγώσω.

Καλά Xmas και φροντίστε να δώσετε αγάπη και όχι πόνο.

Dykefully Yours,
Maria Cyber

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...