Αλέν Ντελόν: «Η ομοφυλοφιλία πάει κόντρα στη φύση»

Αλέν Ντελόν: «Η ομοφυλοφιλία πάει κόντρα στη φύση»

Νέο σάλο στη γαλλική κοινή γνώμη προκάλεσαν τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε ο διάσημος ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Ερωτηθείς από την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίσει τις θέσεις που είχε υποστηρίξει πρόσφατα σχετικά με την ομοφυλοφιλία, είπε πως λυπάται, «αλλά είναι κόντρα στη φύση».

Ο Αλέν Ντελόν, ο οποίος είναι γνωστός για τις ομοφοβικές απόψεις του, είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη τον περασμένο Ιούλιο στο περιοδικό της εφημερίδας «Le Figaro», στην οποία είχε υποστηρίξει ότι «υπήρχε ο καιρός που ξεχώριζες τους άνδρες από τις γυναίκες» και πως «σήμερα αυτό έχει αλλάξει ριζικά, καθώς οι ρόλοι είναι πλέον δυσδιάκριτοι και πολλές φορές αντεστραμμένοι».

Παίρνοντας αφορμή από τα σχόλια αυτά που προκάλεσαν τότε αίσθηση και αντιδράσεις στη Γαλλία, η παρουσιάστρια της εκπομπής «C à vous» του καναλιού France 5, που φιλοξένησε τον Αλέν Ντελόν, ρώτησε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ τον ηθοποιό να εξηγήσει τί σημαίνει η φράση «γίνομαι άνδρας».

Χωρίς κανένα δισταγμό, ο Αλέν Ντελόν είπε ότι δεν έχει τίποτα εναντίον των γκέι που γίνονται ζευγάρια, ωστόσο πρόσθεσε: «Λυπάμαι πολύ, αλλά είναι κόντρα στη φύση».

Οι άνδρες «είμαστε φτιαγμένοι να αγαπάμε τις γυναίκες, να τις φλερτάρουμε. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε καμάκι σε άλλους άνδρες ή να δεχόμαστε το καμάκι που μας κάνει ένας άλλος άνδρας», συμπλήρωσε.

Οι δημοσιογράφοι που συγκροτούσαν το πάνελ της εκπομπής, στο σημείο αυτό, έμειναν άφωνοι, ενώ πλήθος τηλεθεατών γέμισαν τη σελίδα του καναλιού στο twitter με επικριτικά σχόλια.

Ο διάσημος σταρ του γαλλικού σινεμά όμως δεν έμεινε εκεί. Σε νέο ερώτημα που του έθεσαν επισημαίνοντάς του το γεγονός ότι οι δηλώσεις του αυτές είναι προκλητικές και θα σοκάρουν, τόνισε ότι είναι κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Αυτό που πάνω απ' όλα δεν επιθυμώ είναι να υιοθετούν παιδιά. Δεν θα το συζητήσουμε όμως εδώ γιατί θα έπρεπε να γίνει μια νέα εκπομπή αποκλειστικά για το θέμα αυτό» είπε.

Τα σχόλια και οι επικρίσεις κατά του Αλέν Ντελόν συνεχίστηκαν και τις επόμενες μέρες.

Πηγή :ethnos.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...