Laura Antoniou, BDSM erotica λογοτεχνία

Η αμερικανίδα Laura Antoniou είναι η συγγραφέας της διάσημης σειράς ερωτικής λογοτεχνίας Τhe Marketplace. Διεθνώς γνωστή για το έργο της στη σύγχρονη ερωτική λογοτεχνία, και κυρίως στη λεσβιακή ερωτική λογοτεχνία (είναι, μεταξύ άλλων, και η εκδότρια του Leather Women), τα κείμενά της έχουν μεταφραστεί ανα τον κόσμο, στα Ισπανικά, τα Γερμανικά, τα Κορεάτικα, τα Ιαπωνικά, τα Εβραϊκά.

Η σειρά βιβλίων της The Marketplace (The Marketplace, The Slave, The Trainer, The Academy, The Reunion) περιγράφει μια φανταστική, διεθνή BDSM μυστική κοινότητα, που δομείται γύρω από πολύ συγκεκριμένα τελετουργικά, και επικεντρώνεται στις εμπειρίες των μελών της, πολλοί από τους οποίους με LGBT σεξουαλικό προσανατολισμό. Η Antoniou δίνει ίση βαρύτητα στους χαρακτήρες και στις ερωτικές περιγραφές, δημιουργώντας εντέλει μια πραγματικότητα τόσο ζωντανή, που δύσκολα ο αναγνώστης μπορεί να ξεχάσει, όταν τελειώνει το βιβλίο.

Το λογοτεχνικό της έργο και τα δοκίμιά της πάνω στις διαφορετικές οπτικές των σεξουαλικών ρόλων, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ερωτικής λογοτεχνίας αλλά και στις κοινωνικές πολιτικές των στερεοτύπων που σχετίζονται με το φύλο. Οι χαρακτήρες της δεν χωρούν σε απλές κατηγορίες, ούτε και μπορούν να περιγραφούν με τους παραδοσιακούς ρόλους -το θέμα της ταυτότητας (πολιτισμικής, σεξουαλικής κλπ.) αποτελεί μόνιμα στη δουλειά της ένα ζήτημα προς διερεύνηση.

Παράλληλα με τη συγγραφή, η Antoniou συμμετέχει ή/και διοργανώνει δράσεις, παρουσιάσεις και ομιλίες πάνω στις σχέσεις Master/ slave και Dominant/ submissive. Με εμφανίσεις σε δεκάδες συνέδρια, για πάνω από 20 χρόνια τώρα, η Laura έχει, μεταξύ άλλων, δώσει διαλέξεις σε κολλέγια και πανεπιστήμια, σαν το NYU, το Columbia και το University of Washington, ασκώντας έτσι πολιτική δράση.

Ζει στο Queens μαζί με τη σύζυγό της, Karen, και ταυτόχρονα συμμετέχει σε πολλές BDSM κοινότητες ως αγόρι-σκλάβος της Kim Attica, της ιδρύτριας του Iron Rose.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ίδια, δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της, και για το The Marketplace (δυστυχώς όχι ακόμα μεταφρασμένο στη γλώσσα μας), τσεκάρετε εδώ.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...