Η Αθήνα σε ρυθμούς PRIDE 2016

Διάβαση rainbow

Διάβαση rainbow

Ήρθε η ώρα του Athens Pride 2016.

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την κορύφωση της γιορτής της διαφορετικότητας της Αθήνας, την γιορτή της χαράς του να είσαι αυθεντικός, τόσο ίδιος στα δικαιώματα μα και τόσο διαφορετικός.

Οι διαβάσεις γύρω από την πλατεία Κλαυθμώνος και η κεντρική διάβαση της πλατείας του Συντάγματος βάφονται στα χρώματα του ουράνιου τόξου, πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών φωτίζεται rainbow, οι εκδηλώσεις της εβδομάδας ολοκληρώνονται για να δώσουν χώρο στην κορύφωση της γιορτής στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις 12 το πρωί, η πολύχρωμη πλατεία Κλαυθμώνος σας περιμένει με δράσεις Face and Body Painting και κατασκευής του δικού σας πλακάτ. Στη 13.00 αρχίζουν οι μουσικές, στις 17.00 οι απαραίτητοι χαιρετισμοί, στις 18.00 το zumba party. Στις 18.30 ξεκινάει η περήφανη παρέλαση και η νύχτα ολοκληρώνεται με το ATHENS PRIDE LIVE SHOW & PARTY, με τους Saya, Γιώργη Χριστοδούλου, OtherView, Μαρίνα Ρίζου, Μαλού, The Irrepressibles και ότι άλλο όμορφο έχει ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή του Athens Pride 2016.

Μα η γιορτή θα πάρει περισσότερο χρώμα και χαρά με την δική σας παρουσία και θετική διάθεση. Το Pride είναι γιορτή, διασκέδαση, δικαίωμα, διεκδίκηση, ορατότητα, είναι όλα μαζί. Βγάλτε, λοιπόν, αγαπημένες και αγαπημένοι, την δική σας ΑΛΗΘΕΙΑ από την ντουλάπα, φορέστε την περήφανα και ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Και μην ξεχνάτε, σας περιμένουμε στο περίπτερο του Lesbian.gr/Outview Film Festival.

Να περάσουμε όμορφα, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να ερωτευθούμε.

Athens Pride

Athens Pride

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...