κουτρας

Πάνος Κούτρας: Δώστε ιθαγένεια για να πάρω το βραβείο

Με λίγες εκπλήξεις και με την επικράτηση των φαβορί, ολοκληρώθηκε η φετινή έκτη απονομή των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το 2015.

Μεγάλος νικητής της φετινής απονομής των Βραβείων είναι αναμφισβήτητα ο Πάνος Χ. Κούτρας, καθώς είδε το νέο του φιλμ «Xenia» – το οποίο οδηγούσε την κούρσα των υποψηφιοτήτων με 15 – να αποσπά έξι βραβεία, μεταξύ των οποίων Καλύτερου Σεναρίου, Σκηνοθεσίας, B' Ανδρικού Ρόλου (Άγγελος Παπαδημητρίου) αλλά και Καλύτερης Μεγάλου Μήκους Ταινίας Μυθοπλασίας.

Kατά την παραλαβή του Βραβείου Σεναρίου, ο Πάνος Χ. Κούτρας αφού ευχαρίστησε όσους πίστεψαν στο σενάριο, είπε χαρακτηριστικά: “Κι επειδή η ζωή είναι άνιση και άδικη, δε θα το πάρουμε αυτό το βραβείο, θα το αφήσουμε εδώ, με όλη την εκτίμηση στην ΕΑΚ, θα το πάρουμε όταν περάσει ο νόμος για την ιθαγένεια των παιδιών δεύτερης γενιάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παναγιώτης Ευαγγελίδης, που συμπλήρωσε: “Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ψηφιστεί ο νόμος και τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει και πάει σχολείο εδώ θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς.

Πηγή: tvxs.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...