Strap on: Το "παρεξηγημένο" sex toy

Όταν ακούτε για strap on, σίγουρα, το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα έρθει στο μυαλό σας είναι το λεσβιακό πορνό. Είναι η ηθοποιός που φορά το λουρί και απολαμβάνει το "πρόσθετο" πέος της διεισδύοντας στο άλλο κορίτσι. Είναι καυτό και συναρπαστικό να το βλέπεις! Αλλά ακόμη και έξω από το πορνό, υπάρχουν πολλές λεσβίες που απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν strap on για τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις. Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν είστε tottaly straight αλλά σας ενδιαφέρει να το δοκιμάσετε, σας εγγυόμαστε πως η απόλαυση θα είναι... κορυφαία! Το παιχνίδι με strap on μπορεί να είναι διασκεδαστικό για οποιονδήποτε, λεσβία ή μη. Τα λουριά προσθέτουν ένα έξτρα kinky στοιχείο, καθώς και ένα νέο επίπεδο οικειότητας μεταξύ του ζευγαριού. Μαθαίνετε κάτι ο ένας για τον άλλον και μπορείτε να εμπλουτίσετε το παιχνίδι του υπνοδωματίου σας. 

Τι είναι το strap on;

Πρώτον, αν είστε νέος σε αυτό, τι είναι ακριβώς, λοιπόν το strap on ; Ένα strap on είναι ένα σύνολο σεξουαλικών παιχνιδιών που περιλαμβάνει ένα λουρί και ένα ειδικό δονητή που ταιριάζει σε αυτό. Η ζώνη μπορεί να φορεθεί γύρω από τη μέση ή τους γοφούς. Τα λουριά δίνουν στις γυναίκες "ψεύτικα πέη" ακριβώς εκεί που πρέπει να τοποθετηθούν. Το χρησιμοποιούν για να προσθέσουν ποικιλία εκτός από τις γλώσσες και τα δάχτυλα. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν επίσης στους άνδρες ένα επιπλέον πέος, που μπορεί να είναι πιο σφριγηλό και πιο συνεργάσιμο από το πραγματικό τους. Επίσης, ένα πέος που δεν τελειώνει (καθόλου) εύκολα. 

Διαφορετικά στυλ Strap-ons

Τα strap ons έχουν δημιουργηθεί για να μιμούνται την εμφάνιση και την αίσθηση του πέους. Όπως είπαμε, η βασική ρύθμιση του ιμάντα περιλαμβάνει μια ζώνη και ένα δονητή. Το dildo έχει μια φουσκωτή βάση για να μην γλιστρήσει. Και η ζώνη έχει συνήθως ένα δακτύλιο σε κυκλικό σχήμα όπου μπαίνει και τοποθετείται ο δονητής. Ο συνδυασμός της φουσκωμένης βάσης και του δακτυλίου συγκρατεί το δονητή στη θέση του στη λεκάνη του χρήστη. 

Οι ιμάντες έρχονται συνήθως σε ένα από τα τρία στυλ: 

  • Jockstrap:   Αυτή η έκδοση μοιάζει με ένα κλασικό strap on . Αυτό σημαίνει ότι έχει ιμάντες γύρω από τη μέση και πάνω από κάθε οπίσθιο. 
  • Thong : Ξέρεις πώς είναι ένα στρινγκ, σωστά; Διαθέτει λουράκι γύρω από τη μέση και λουράκι που μπαίνει ανάμεσα στα πόδια και ανάμεσα στα οπίσθια. 
  • Σε στυλ εσώρουχου: Απλώς φαίνεται σαν να φοράς εσώρουχο ή μποξεράκι. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να φορέσετε ένα dildo όλη την ημέρα ή κατά τη διάρκεια του σεξ. 

Όσο για τους δονητές, έρχονται σε κάθε μέγεθος, σχήμα, υλικό και χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να πάρετε αυτά που φαίνονται πολύ ρεαλιστικά ή μπορείτε να πάρετε αυτά που έχουν ανάγλυφες υφές ή ακόμα και κατασκευασμένα από γυαλί

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Strap-on

  • Επιλέξτε το σωστό strap on 

Όταν επιλέγετε strap on για εσάς και τις ανάγκες του συντρόφου σας, έχει σημασία το μέγεθος καθώς και ο τύπος του δονητή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν είστε εσείς αυτός που δέχεται τη διείσδυση, είναι σημαντικό να ρωτήσετε τον σύντροφό σας τι προτιμά. Ίσως προτιμά ένα τεράστιο dildo ή ένα dildo βγαλμένο από την πιο τρελή φαντασίωσή τους.   

  • Εξοικειωθείτε με το strap on σας  

Όταν είστε νέοι στη βιομηχανία των strap ons, το να φοράτε λουρί και δονητή μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε περίεργα. Είναι ένα ολόκληρο επιπλέον εξάρτημα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε ολόκληρο το "νέο μέρος του σώματος". Έτσι, πρώτα, φορέστε το λουράκι σας μόνο για λίγο. Φορέστε το μέσα στο σπίτι καθώς κάνετε τις κανονικές, μη σεξουαλικές σας δραστηριότητες. Πλύνετε τα πιάτα ενώ φοράτε το λουράκι σας. Παρακολουθήστε τηλεόραση ενώ φοράτε το λουράκι σας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να το συνηθίσετε και αποκτήστε μια αίσθηση του πώς λειτουργεί με το σώμα σας. Όσο πιο άνετα νιώθετε μόνοι σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το χρησιμοποιήσετε με έναν σύντροφο. 

  • Ξεκινήστε αργά

Μόλις νιώσετε άνετα με τον εξοπλισμό σας, μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε με τον σύντροφό σας. Αλλά πριν ξεκινήσετε τη "δουλειά", ξεκινήστε αργά. Εάν έχετε αφήσει τον εαυτό σας να χαλαρώσει μέχρι το παιχνίδι, θα πρέπει επίσης να αφήσετε τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Φορέστε το δονητή σας με το λουράκι καθώς εσείς και ο σύντροφός σας έχετε έρθει... κοντά. Αφήστε το σύντροφό σας να αγγίξει το dildo με μια πράξη παρόμοια με... χειροκίνητη εργασία. Συμπεριλάβετε το παιχνίδι στις kinky δραστηριότητές σας σαν να είναι πραγματικό πέος.  

  • Λιπαντικό, αγάπη μου!

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δονητή με λουράκι για διείσδυση, χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό. Αυτό διασφαλίζει ότι ο σύντροφός σας δεν θα τραυματιστεί όταν εισχωρήσετε. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας ξέρει να σας λέει όποτε θέλει να σταματήσετε και να απλώσετε περισσότερο λιπαντικό. Για ευκολότερη διαδικασία καθαρισμού, χρησιμοποιήστε προφυλακτικό. Ένα προφυλακτικό λιπαίνεται επίσης, έτσι δεν θα χρειαστεί να απλώσετε περισσότερο λιπαντικό και είναι πιο εύκολο να καθαριστεί μετά.  

  • Διατηρήστε την επικοινωνία σας 

Ζητήστε από τον σύντροφό σας σχόλια σχετικά με τις γωνίες και το βάθος. Όπως με κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, μιλήστε για το τι σας αρέσει και τι όχι. Ρωτήστε τον σύντροφό σας πώς το θέλει. Το θέλει πιο βαθιά, πιο γρήγορα ή πιο αργά; Ακούστε και προσέξτε τι λέει. Γυρίστε το δονητή σας προς τα πάνω, όχι πίσω προς τη σπονδυλική στήλη. Πέρα από αυτό, αφήστε τον σύντροφό σας να σας καθοδηγήσει στο πώς και το τι θέλει. 

  • Δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις και στάσεις 

Το ιεραποστολικό μπορεί να είναι βαρετό για εσάς, αλλά επιτρέπει την οικειότητα πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ των δύο σας. Για να το ωραιοποιήσετε, δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις και στάσεις. Έχετε ένα επιπλέον ή ψεύτικο πέος, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Το doggy style είναι εύκολο να γίνει και δίνει περαιτέρω διείσδυση. Είναι μια εξαιρετική θέση για αρχάριους και τείνει να είναι πιο εύκολο για να εξοικειωθείτε.   

  • Μην ξεχνάτε τη μετέπειτα φροντίδα

Φροντίστε να καθαρίσετε τον εξοπλισμό σας το συντομότερο δυνατό. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την καλύτερη μέθοδο. Χρησιμοποιήστε προφυλακτικό για να αποφύγετε κάποιο ΣΜΝ και άλλες λοιμώξεις. Επίσης, όπως είπαμε, είναι πιο εύκολο να το καθαρίσετε όταν χρησιμοποιείτε ένα προφυλακτικό. Κι επειδή η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, διαβάστε εδώ τα πάντα γύρω από τον καθαρισμό των sex toys σας.  


Ιδανικές στάσεις 

  • Ιεραποστολικό 

Μια από τις πιο βασικές και εύκολες στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις με το strap on σου. Σε αυτή τη στάση, αυτός που φορά το λουράκι στο δονητή μπορεί να καθίσει ή να γονατίσει άνετα ανάμεσα στα πόδια του συντρόφου του. Θα είναι επίσης ευκολότερο να βλέπετε και να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε τρύπα (κόλπος ή πρωκτός) από αυτή τη θέση. Προσθέστε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση του συντρόφου σας. Αυτό θα κάνει τη διείσδυση πιο ευχάριστη, καθώς επιτρέπει μια βαθύτερη εισχώρηση

  • Καουμπόισσα

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα κορίτσια στην κορυφή! Αυτή είναι μια διασκεδαστική θέση που επιτρέπει στον σύντροφό σας να βρίσκεται στη θέση του οδηγού στο δρόμο για το Βig Ooo. Αν πάντα ήσασταν περίεργοι πώς είναι να έχετε τον έλεγχο, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να το δοκιμάσετε. Μπορεί να σας δώσει μια διαφορετική αίσθηση ευχαρίστησης και διέγερσης!  

  • Κουταλάκι

Ποτέ δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτή τη στάση. Σε αυτή τη θέση, θα έχετε την απόλυτη επαφή με τον σύντροφό σας. Το spooning κάνει θαύματα για ζευγάρια διαφορετικών όγκων και υψών. Για να απολαύσετε το strapn on στο σεξ σε αυτή τη στάση, το dildo πρέπει να είναι μεγαλύτερο. Διαφορετικά, η διείσδυση θα είναι απλώς ρηχή και μπορεί να μην φτάσει στο σωστό σημείο.  

  • Doggy Style 

Αυτή είναι μια άλλη εύκολη στάση για αρχάριους που χρησιμοποιούν strap on στο σεξ. Αυτή η θέση θα επιτρέψει την εύκολη διείσδυση και ώθηση. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε την τρύπα (κόλπος ή πρωκτός) και θα μπορείτε να εισέλθετε σε αυτήν χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.   

  • Σκύψε (ευλογημένη)

Μην γίνετε πολύ παραδοσιακοί και βαρετοί χρησιμοποιώντας μόνο το κρεβάτι. Σκύψτε πάνω από το κρεβάτι, τον καναπέ, το τραπέζι, ακόμα και το πλυντήριο! Εφόσον είναι εφικτό,  μην φοβάστε να εξερευνήσετε! Σε αυτή τη θέση, ο σύντροφός σας μπορεί να έρθει από πίσω σας καθώς σκύβετε πάνω από κάτι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ακόμη και στο καπό ενός αυτοκινήτου! Αυτή η στάση είναι λίγο ταλαιπωρία αν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μεγάλη διαφορά ύψους. Μπορεί επίσης να είναι άβολο στους γοφούς και στο στομάχι σας, γι' αυτό δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι ανάμεσα σε εσάς και τα έπιπλα.     
 
 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...