Ποια sex toys προτιμούν οι Έλληνες

Η ερωτική ζωή αποτελεί σημαντικό κομμάτι της σχέσης και οι Έλληνες όλο και περισσότερο εξερευνούν τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων για να ενισχύσουν την ικανοποίηση και την απόλαυση. Μια έρευνα του Shopflix ανέδειξε τα δημοφιλέστερα ερωτικά βοηθήματα στην Ελλάδα και παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις προτιμήσεις των Ελλήνων όσον αφορά τα διάφορα είδη παιχνιδιών. Ας εξερευνήσουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας και τις τάσεις που προκύπτουν. Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να διευρύνεις τους ορίζοντες σου γύρω από τα ερωτικά βοηθήματα, διάβασε εδώ όλα όσα ντρέπεσαι να ρωτήσεις σε ένα sex shop.

Ανάλυση της Έρευνας

Σύμφωνα με την έρευνα του Shopflix, το πιο δημοφιλές ερωτικό βοήθημα στην Ελλάδα είναι οι δονητές, με ποσοστό προτίμησης 31,5%. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση που καταλαμβάνουν τα φετιχιστικά βοηθήματα με ποσοστό 11,2%. Την πεντάδα των προτιμήσεων συμπληρώνουν οι sex dolls, τα anal toys και τα dildos.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 1 στους 5 Έλληνες χρήστες έχει αναζητήσει ή αγοράσει ερωτικό βοήθημα τουλάχιστον μία φορά τους τελευταίους 12 μήνες. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται στους νεαρούς, με το 23% των ατόμων ηλικίας 18-24 να αναζητά ή να αγοράζει ερωτικά βοηθήματα. Στη συνέχεια, το ποσοστό μειώνεται στους 17% και 18% για τις ηλικιακές ομάδες 45-54 και 55-64 αντίστοιχα. Δες εδώ τη δική μας πρόταση για το πιο ενημερωμένο sex shop.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ατόμων ηλικίας 18-24 δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί από το σπίτι των γονιών τους. Αυτό σημαίνει ότι η εξερεύνηση των ερωτικών βοηθημάτων γίνεται συχνά με την παρουσία των γονέων τους, γεγονός που αποτελεί μια παράδοξη κατάσταση.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον μεταξύ ανδρών και γυναικών για τα ερωτικά βοηθήματα, παρατηρείται ότι οι άνδρες προηγούνται σε ποσοστό προτίμησης στις ηλικίες 18-24, ενώ οι γυναίκες αποκτούν την ίδια προτίμηση στις ηλικίες 25-34 και υπερτερούν από τους άνδρες στις ηλικίες 35-44.

Διάφορες πόλεις, διάφορες προτιμήσεις

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι οι διαφορετικές προτιμήσεις σεξουαλικών βοηθημάτων ανάλογα με την πόλη διαμονής. Σύμφωνα με την έρευνα, οι δονητές κατέχουν την πρώτη θέση προτίμησης σε όλες τις πόλεις. Στην Αθήνα, τα sex dolls και τα φετιχιστικά βοηθήματα καταλαμβάνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στη Θεσσαλονίκη, οι δεύτερες προτιμήσεις είναι τα sex dolls και τα dildos. Στην Πάτρα, εμφανίζονται στην δεύτερη θέση τα stap-on και η τριάδα κλείνει με τα φετιχιστικά. Παρατηρείται επίσης ότι στη λίστα προτίμησης εμφανίζονται για πρώτη φορά τα δαχτυλίδια στύσης και μάλιστα στην 4η θέση.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...