Οι πιο ερωτικές ημέρες του 2024 για κάθε ζώδιο

2024 κι έρωτας! Το 2024 αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλά και μοιραίες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων, άλλωστε στην πορεία του έχουμε Εκλείψεις στον Άξονα Κριού- Ζυγού, επομένως συχνά θα έρθουμε αντιμέτωποι ανάμεσα στο «εγώ» και στο «εμείς»! Δίσεκτο το 2024, στατιστικά όμως έχει παρατηρηθεί ότι σε δίσεκτα έτη γεννιούνται και μοιραίοι έρωτες. Το οδοιπορικό του 2024 λοιπόν, αναμένεται να φέρει τις εκπλήξεις του και στα αισθηματικά μας. Παρακάτω σας δίνω τις απόλυτα ερωτικές ημερομηνίες του 2024 και τους «τυχερούς» εκπροσώπους του ζωδιακού.

29 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου χαρίζοντας σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες που βγάζουν από τον «πάγο» την αισθηματική ζωή των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων του 1ου δεκαημέρου. Κατάλληλη ημέρα για να περάσεις καλά, να υπάρξει μία γνωριμία με καλή προοπτική κι εξέλιξη ή για να δεις τα αισθηματικά να μπαίνουν σε μία πιο ευεργετική περίοδο! Αν έχεις Ήλιο-Σελήνη-Ερμή-Αφροδίτη- Άρη ή ωροσκόπιο κοντά στην 4-8 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, να αναμένεις μια τυχερή εξέλιξη.

17 Φεβρουαρίου: Η πρώτη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, αναμένεται να πυρπολήσει το πάθος αυτή την ημέρα. Το πάθος όμως μπορεί να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις μπορεί να οδηγήσει και σε λάθος. Γεννιούνται εξάρτησεις, με το τονισμένο το στοιχείο της εμμονής ή και της κυριαρχικότητας. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί την 1η ημέρα του ζωδίου τους, νιώθουν πως ο έρωτας ξυπνά κάθε κύτταρό τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να ελέγξουν / διαχειριστούν τα συναισθήματά τους και εκδηλώνονται φόβοι ή και σκληρές συμπεριφορές. Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί που γεννήθηκαν την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους αναμένονται να βγουν οι πιο κερδισμένοι της ημέρας.

22 Φεβρουαρίου: Ερωτικά ανταμώματα φέρνει η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου στην 6ο μοίρα! Ο νέος συνοδικός κύκλος Αφροδίτης- Άρη μιλά για εκκεντρικούς έρωτες, για νέες ελεύθερες σχέσεις, για σχέσεις με διαφορά ηλικίας, αλλά και δυνατές ερωτικές στιγμές για Διδύμους-Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

3 Απριλίου: Ώρα για ρομάντζο, τρυφερότητα και αγάπη. Η αγάπη όμως είναι και θυσία, υποχώρηση, συμβιβασμός, αλλά και ανιδιοτέλεια. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βάζει αυτή την ημέρα την αστρόσκονή της για να δημιουργηθούν ρομαντικά ειδύλλια αλλά και για να ξυπνήσουν τα πιο τρυφερά ρομαντικά συναισθήματα που θα θυμίσουν νουβέλα. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου θα το απολαύσετε, χωρίς παγίδες. Οι Παρθένοι-Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου πρέπει να μην αεροβατείτε, διατηρώντας και κάποιες επιφυλάξεις.

17 Απριλίου: Σχέσεις μοιραίες, έντονες, που έχουν να δώσουν σημαντικά μαθήματα και σε μία περίοδο Εκλείψεων. Η Αφροδίτη συναντά τον Β. Δεσμό στο ζώδιο του Κριού στη 15ο μοίρα και δίνονται σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες ερωτικής-ένωσης που θα δώσουν το δικό τους μοναδικό- ξεχωριστό στίγμα και θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο το ταξίδι της αυτό-ανακάλυψης. Σημαντικές στιγμές στον αισθηματικό τομέα θα έχουν κυρίως οι Κριοί-Ζυγοί, Λέοντες-Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

23 Μάϊου: Η Αφροδίτη από θέση κυριαρχίας, συναντά τον Δία λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου. Και οι δύο μαζί σχηματίζουν κι εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι όψεις αυτές κορυφώνονται στην 29η μοίρα χαρίζοντας τυχερές στιγμές εύνοιας στα αισθηματικά των Ταύρων- Σκορπιών, Αιγόκερων-Καρκίνων, Παρθένων-Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσων έχουν γεννηθεί στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους.

25 Μαΐου: Άκρως ερωτική, γεμάτη πάθος κι ευκαιρίες για έρωτες που θα προσφέρουν ενδυνάμωση. Η Αφροδίτη και ο Δίας κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Τυχερές ερωτικές στιγμές, έρχονται για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα των γεννημένων τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.

4 Ιουνίου: Ο ετήσιος συνοδικός κύκλος Ήλιου-Αφροδίτης πραγματοποιείται στην 14ο μοίρα των Διδύμων, εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο όπου θα υπάρξουν ατελείωτα φλερτ, νέες γνωριμίες και καλοκαιρινή διάθεση στα αισθηματικά. Πιο ανάλαφρη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες θα έχουν οι Δίδυμοι-Τοξότες, Υδροχόοι-Λέοντες του 2ου δεκαημέρου.

11 Ιουλίου: Η Αφροδίτη από το ζεστό και αγαπησιάρικο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που ενδείκνυται για ρομάντζα, συναισθηματική αναθέρμανση και αγάπη άνευ όρων και κανόνων. Οι τυχεροί της ημέρας είναι οι Παρθένοι-Ιχθείς, Καρκίνοι-Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

12 Ιουλίου: Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Μια όψη σκληρή, η οποία ωστόσο εκτοξεύει τη λίμπιντο στα ύψη, μειώνει τις ερωτικές αντιστάσεις και επιφυλάσσει ασυγκράτητο πάθος. Προσοχή όμως, γιατί ο έρωτας με τα παιχνίδια του, μπορεί να προκαλέσει και σκανδαλώδεις εξελίξεις. Αρκετά παθιασμένοι στα ερωτικά τους αυτή την ημέρα θα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ενώ απόλυτα κερδισμένοι στα ερωτικά τους θα βρεθούν οι Κριοί-Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου. Αν έχεις προσωπικό πλανήτη στα παραπάνω ζώδια μεταξύ 0-2 μοίρα, ισχύει το ίδιο και για σένα.

23 Αυγούστου: Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Αυτή την ημέρα η Αφροδίτη από την Παρθένο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων. Κυριαρχούν οι άστατες διαθέσεις στον έρωτα, όμως δε λείπει ο ασυγκράτητος ερωτισμός και η δίψα για ερωτική περιπέτεια. Κάποιοι θα απολαύσουν ερωτικές κόντρες που θα φουντώσουν το πάθος της άλλοι μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς σε ερωτικούς πειρασμούς. Το ζήτημα είναι ότι ο έρωτας έρχεται στο προσκήνιο και φέρνει τους μπελάδες του με κάθε τρόπο, ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4-8 μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

27 Αυγούστου: Η Αφροδίτη από την Παρθένο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, προσφέροντας ευχάριστους αιφνιδιασμούς για νέες ερωτικές περιπέτειες, κεραυνοβόλους έρωτες, απρόσμενες εκπλήξεις στα αισθηματικά! Τυχεροί θα σταθούν οι Παρθένοι-Ιχθείς-Ταύροι- Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

29 Αυγούστου: Πάθος, ερωτισμός και αναγεννησιακοί έρωτες οδηγούν τους Ζυγούς-Κριούς, Λέοντες-Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου σε ένα πολύ δυναμικό κι άκρως απολαυστικό κλείσιμο του Αυγούστου. Η Αφροδίτη από το Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο και ο έρωτας αυτή την ημέρα χαρίζει δύναμη, αναζωογόνηση και πληρότητα στους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-2 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

15 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει αυτή την ημέρα τρίγωνο με τον Δία από τους Διδύμους στην 20η μοίρα, προσφέρονται ευκαιρίες για νέες ερωτικές περιπέτειες, γνωριμίες, ευχάριστες ευκαιρίες που θα φέρουν ανανέωση στην αισθηματική ζωή των Διδύμων-Τοξοτών, Κριών-Ζυγών του 3ου δεκαημέρου. Οι ευκαιρίες δε θα λείψουν και για Λέοντες-Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

8 Οκτωβρίου: Σε μία περίοδο εκλείψεων, ο έρωτας δε χάνει τη δυναμική του ιδιαίτερα αυτή την ημέρα όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου στην 18η μοίρα. Είναι μία καλή ευκαιρία για ερωτική απόλαυση και όμορφες, πικάντικες ερωτικές εξελίξεις για Καρκίνους-Αιγόκερους, Ταύρους-Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16-20 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

16 Οκτωβρίου: Μέρα γεμάτη συναίσθημα κατά την οποία αρκετοί θα νιώσουν ότι εκπληρώνεται μία ερωτική τους επιθυμία ή θα βρεθούν σε ένα στάδιο που θα απολαύσουν την τρυφερότητα, τη ζεστασιά και το συναίσθημα στο πλευρό ενός συντρόφου που αγγίζει την καρδιά τους. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αναμένεται να ευεργετήσει αυτή την ημέρα τους Ταύρους-Σκορπιούς , Καρκίνους-Αιγόκερους, Παρθένους-Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

3 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και ο έρωτας γίνεται μας παρασύρει σε ένα ενθουσιώδες, επιπόλαιο, περιπετειώδες ερωτικό παιχνίδι που ωστόσο δε δίνει εγγυήσεις παρά μόνο εμπειρίες. Οι πρωταγωνιστές στον έρωτα αυτή την ημέρα είναι οι Δίδυμοι -Τοξότες, Λέοντες-Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

2 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στην 24ο μοίρα και στον τελευταίο μήνα της χρονιάς, ο έρωτας φέρνει όμορφες αλλαγές, ανανέωση, εκπλήξεις σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Αν έχεις προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22-26 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, θα έχεις και εσύ τους ευχάριστους αιφνιδιασμούς σου.

20 Δεκεμβρίου 2024: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων στην 14ο μοίρα. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα τυχεροί στον έρωτα θα σταθούν οι Υδροχόοι-Λέοντες και Δίδυμοι- Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Πηγή: pillowfights.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...