Black Lesbian Fishermen | Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων | 27 Νοεμβρίου 2015

Black Lesbian Fishermen | Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων | 27 Νοεμβρίου 2015

Οι Black Lesbian Fishermen θα παρουσιάσουν στο ΚΕΤ καινούριες συνθέσεις, αλλά και αυτοσχεδιασμούς πάνω στη φιλοσοφία του ήχου που εξερευνούν. Το προφίλ τους περιέχει στοιχεία από το ambient/drone, την ψυχεδελική/φολκ και τον πειραματισμό με τον ηλεκτρικό/ηλεκτρονικό ήχο. Το σετ θα διατηρεί ένα διακριτικό τελετουργικό χαρακτήρα με βιντεοπροβολή φτιαγμένη από τους ίδιους και κάποιες μικρές εκπλήξεις!

Black Lesbian Fishermen
μουσικός αυτοσχεδιασμός
@Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 | 21:00 | γενική είσοδος: 5 €

Black Lesbian Fishermen | Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων | 27 Νοεμβρίου 2015

Λίγα λόγια για τα μέλη της κολεκτίβας

Νίκος Φωκάς (GR)
Keyboards, Treatments
Θέλει να πεθάνει σαν τον Giordano Bruno (και όχι σαν τον Angelo Bruno) με τη γλώσσα του σφραγισμένη λόγω του ασεβή λόγου του. Απολαμβάνει να προκαλεί σύγχυση στους ανθρώπους, λέγοντάς τους ότι είναι η ψεύτικη ενσάρκωση του St. Germain, ενώ είναι ο πραγματικός. Μουσικός και sound designer, σήμερα παίζει με τους Vault of Blossomed Ropes, ενώ παράλληλα ηχογραφεί και σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο σόλο του άλμπουμ.

Rebecca Loftiss (USA)
Bowed Guitar, Vox, Glass Flute, Synth
Η κόρη του Φαραώ που ταξίδεψε αναζητώντας το περιβόητο Λευκό Ερπετό, μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι ήταν ψεύτικο. Ως μέλος των Gray Field Recordings, η Rebecca δημιουργεί μουσική με ένα ευρύ φάσμα οργάνων “...με οτιδήποτε μπορεί δυνάμει να παράγει ήχο”. Έχοντας απαρνηθεί τα εγκόσμια, πιστεύει ότι, στο τέλος, ομιλούντα ζώα θα μας οδηγήσουν σπίτι χρησιμοποιώντας το φως του φεγγαριού. Η μουσική της έχει περιγραφεί : The Unbroken Circle: “... ένα συνεκτικό όραμα folk, κλασικής και πειραματικού στυλ ...”, New York Music Daily: “…εντελώς πρωτότυπο και απόλυτα ... στοιχειωμένο…" .

Στρατής Σγουρέλλης (GR)
Bass, treatments
Αφιερωμένος εξ ολοκλήρου στo έπος της Ηλιακής Jazz Οδύσσειας και θρυλικός φύλακας της μυστικής συνταγής του ανθρωποφάγου μπακλαβά, ο Στρατής έχει ασχοληθεί με πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε με punk rock και ψυχεδέλεια και συνέχισε με funk και αυτοσχεδιασμό. Σήμερα είναι υπεύθυνος για τις θυσίες πλαγκτόν στο βορειοανατολικό Αιγαίο και μέλος των Vault of Blossomed Ropes.

Alan Trench (UK)
Guitar, fx, Vox
Είναι ενεργό μέλος του Υπόγειου Αστρικού Αποχετευτικού Συστήματος. Τακτικός ενορχηστρωτής και μέλος της απόκρυφης χορωδίας του Κόμη Monte Greco. Συμμετέχει στη σκηνή της πειραματικής/leftfield μουσικής από την ίδρυση της δισκογραφικής του εταιρίας World Serpent Distribution στις αρχές της δεκαετίας του '90. Τρέχοντα project του αποτελούν οι Howling Larsons & Temple Music. Η Vital Weekly, περιγράφει τη μουσική του ως: “…μοναχοί του Crowley που ψάλλουν σε μια σπηλιά…”, είπε επίσης: “…σαν την ελεύθερη και ανοιχτή μουσική των Voice Of Eye, αλλά με πιο περιορισμένο ηλεκτρονικό χαρακτήρα …”. Το Brainwashed αναφέρει: “... τελετουργικά drones, παλιομοδίτικη ορχήστρα με avant-folk ήχο, στιγμές με έντονες krautrock εκρήξεις ...” Terrascope: “…μινιμαλιστικό ψυχεδελικό drone με το σκοτεινό ήχο στα καλύτερά του, μια συνταρακτική αλλά ταυτόχρονα εξαιρετική συλλογή από ambient τοπία, που συνδυάζει επιμελώς ακουστικά και ηλεκτρονικά όργανα, field recordings και drones…”

Βίντεο:

Πολυχώρος Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, 11361, Κυψέλη, Αθήνα
Τηλ: (00 30) 213 00 40 496
Κινητό: (00 30) 6945 34 84 45
Email: [email protected]

Home


https://www.facebook.com/kentron.el

Πηγή: Mindradio.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...