lesbian_logo

Σκέψεις για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου (archive)

Ο μπαμπάς σου κερατώνει την μαμά σου τα τελευταία 10 χρόνια του γάμου τους αλλά άμα δεν της πάρει Δώρο την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου αυτή πιστεύει ότι δεν την αγαπάει.

Μια φορά, πολλά χρόνια πριν, με είχε πάρει μια φίλη να βγούμε για φαΐ, με πήγε σε ένα ωραίο εστιατόριο και στον τέταρτο ποτήρι σαμπάνια μου είπε «Happy Valentine Day» και τότε κατάλαβα και τι ημέρα ήταν και γιατί όλο το στόλισμα και επειδή τότε ήμουν ευαίσθητη και απέφευγα να πληγώνω την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, κατέληξα σε ένα ξενοδοχείο. Δεν ήξερα ότι του Αγ. Βαλεντίνου γιορτάζουμε το one night stand!

Έχετε πάρει Δώρο στον σύντροφο σας, στην γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, χωρίς πραγματικά να είστε ερωτευμένος;
Φαντάζομαι πως ναι, όπως επίσης έχετε πει και λόγια αγάπης χωρίς να τα εννοείτε αλλά για χάρη του Αγ. Βαλεντίνου γίνεσαι ακόμα και... ψεύτης.

Εάν είστε πραγματικά ερωτοχτυπημένος και τυγχάνει να είναι του Αγ. Βαλεντίνου νομίζω ότι επιβάλλετε να το γιορτάσετε και αυτήν την μέρα αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες που θα κρατήσει ο ερωτάς σας. Γιατί προσέξτε σε αγαπώ και το sex είναι τέλειο, δεν είναι το ίδιο πράγμα!

Και εάν η αγάπη κοινωνικά έχει συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό, ετεροφυλόφιλο, να που μπαίνουν και οι «παράνομες» σχέσεις στον χορό της εμπορικότητας. Δεν είδα ούτε ένα gay περιοδικό ή gay web site ανά τον κόσμο που να μην αναφέρεται στις 14 Φεβρουαρίου, στην Γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και αναρωτιέμαι γιατί εμείς οι gay και οι λεσβίες που οι σχέσεις μας δεν διέπονται από κανόνες και ηθικές που επιβάλει ένα ξεπερασμένο γελοίο, ηθικό σύστημα, εμείς που δεν έχουμε τα σόγια και τα αρραβωνιάσματα, εμείς που γυρνάμε στα πάρκα στα darkroom και στα chats και δεν το κρύβουμε, γιατί θέλουμε να γίνουμε ένα κομμάτι ενός αποδεδειγμένα σάπιου όλου; Αφού εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε της δικές μας απενοχοποιημένες σχέσεις γιατί αντιγράφουμε αποτυχημένα μοντέλα αγάπης που ξέρουμε ότι δεν μας χωράνε. Και αν εμείς ξέρουμε να αγαπάμε αληθινά και ειλικρινά, χωρίς ψέματα και απάτες και αναγκαστικά παιδιά και οικογένειες γιατί ακολουθούμε την πεπατημένη;

Maria Cyber

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...