Σύμφωνο Συμβίωσης: Εκτός ελέγχου η αντιπαράθεση Ποταμιού – ΑΝΕΛ. Αναφορές σε κτηνοβασία

Σύμφωνο Συμβίωσης: Εκτός ελέγχου η αντιπαράθεση Ποταμιού – ΑΝΕΛ. Αναφορές σε κτηνοβασία

"Αν συνευρεθεί ένας γκέι με τον Κατσίκη είναι κτηνοβασία" είπε ο Γ. Αμυράς του Ποταμιού. Με μηνύσεις κατά του «πολιτικού αλήτη» απείλησε ο Κ. Κατσίκης των ΑΝΕΛ

Κάθε όριο ξεπέρασε η κόντρα του Ποταμιού με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή καθώς οι βουλευτές των δύο κομμάτων αντάλλαξαν βαρύτατες εκφράσεις με αναφορές που δεν έχουν ξανακουστεί στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

«Όσο για τον Π. Καμμένο και τον Κ. Κατσίκη που είναι εξαπτέρυγο του, έχουν ένα δίκιο. Αν ένας γκέι συνευρεθεί με τον Κατσίκη ενδεχομένως ο γκέι να κατηγορηθεί για κτηνοβασία» είπε ο κ. Αμυράς κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου.

Με τις πρωτοφανείς αυτές εκφράσεις απάντησε ουσιαστικά στις αναφορές του Πάνου Καμμένου που παραλλήλισε την κτηνοβασία με την ομοφυλοφιλία αλλά και στον Κ. Κατσίκη που είχε χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία «παρεκτροπή». Ταυτόχρονα υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των ομοφυλοφύλων λέγοντας: «είναι υπέροχο να είσαι γκέι».

Απαντώντας ο Κ. Κατσίκης χαρακτήρισε «πολιτικό αλήτη» τον Γ. Αμυρά. Προανήγγειλε, μάλιστα, ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στη διαμάχη πήρε μέρος και ο προεδρεύων Γ. Λαμπρούλης ο οποίος ανακάλεσε στην τάξη τον κ. Αμυρά και ζήτησε να διαγραφούν οι αναφορές του από τα πρακτικά.

Πηγή: https://news247.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...