Την κατηγορεί ο αδελφός της ότι με το να είναι λεσβία, "σκοτώνει" την μητέρα τους

"Τέτοιες" εκπομπές υπάρχουν παντού στον κόσμο... Ναι είναι από αυτές που συγγενείς, φίλοι ακόμα και ζευγάρια πάνε σε μια εκπομπή, δημοσιοποιούν το πρόβλημά τους και περιμένουν από την παρουσιάστρια, σε ρόλο τηλεοπτικού δικαστή, να βγάλει την ετυμηγορία...

Μια "τέτοια" εκπομπή, λοιπόν, είναι και το Caso Cerrado (η υπόθεση έκλεισε) στο Telemundo, κανάλι με εκπομπές στα ισπανικά για τους Ισπανόφωνους των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην εκπομπή αυτή απευθύνθηκε ο Uriel για να κατηγορήσει την αδελφή του, Diana, ότι με το να είναι λεσβία, σκοτώνει την μητέρα τους! Εκείνος ζει σε άλλη πόλη και η αδελφή του μένει στο πατρικό σπίτι για να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα τους. Στην εκπομπή καταφθάνουν σαν μάρτυρες υπεράσπισης ή κατηγορίας μια ψυχολόγος, η σχέση της Diana, που βρίσκεται σε διαδικασία φυλομετάβασης καθώς και πρώην σύντροφός της και φίλος του αδελφού της.

Ωστόσο, πέρα από την κριτική που μπορεί να κάνει κάποιος για "τέτοιες" εκπομπές, σημειώνω μια φράση της παρουσιάστριας/δικαστίνας... "Ένας γονέας που δεν αντιλαμβάνεται τον σεξουαλικό προσανατολισμό του παιδιού του, είναι ένας γονέας απών".

Δείτε την εκπομπή με αγγλικούς υπότιτλους εδώ

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...