Η αξιωματικός του ναυτικού και η «pride» πρόταση στη σύντροφό της

Κάποιες φορές οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να κάνουν «μεγάλα» πράγματα για την αγάπη τους. Όπως για παράδειγμα αυτή η αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού της Μ. Βρετανίας.

Η 47χρονη Ann Jones, ανέβηκε στη σκηνή του Liverpool Pride για να κάνει την πολυπόθητη ερώτηση (γάμου) στην 32χρονη σύντροφό της, Emma Baldry.

Αν και η Ann ξεκίνησε να μιλά για την εκστρατεία  "Come out of the Shadows", η οποία προσπαθεί να κάνει το Liverpool καλύτερο μέρος για την LGBT κοινότητα, κατέληξε με το να ζητά την Emma σε γάμο.

Ευτυχώς, η Emma είπε το ναι!

Μιλώντας στην Liverpool Echo, η Jones δήλωσε: «Ήθελα η πόλη που μεγάλωσα να ξέρει το πόσο σημαντική είναι για εμένα η Emma, οπότε άρπαξα την ευκαιρία ενώ βρισκόταν στη σκηνή μπροστά σε τόσους πολλούς φίλους. Το «Come Out of the Shadows» είναι μια εκστρατεία που με επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο και έτσι το Liverpool Pride ήταν η κατάλληλη ευκαιρία».

Απ΄ την άλλη η Εmma σχολίασε: «Είμαι συγκλονισμένη, ακόμη ζαλίζομαι. Με σόκαρε πραγματικά το να βλέπω τη Ann πάνω στη σκηνή μαζί μου. Με έκανε πραγματικά το πιο χαρούμενο κορίτσι σ΄αυτό το Pride».

Πηγή antivirus

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...