WTM 2016: Η Μαδρίτη και το World Pride προβεβλημένοι εκθέτες

H πόλη της Μαδρίτης και η μεγαλύτερη εκδήλωση στον κόσμο για την κοινότητα LGBT, World Pride, θα είναι βασικοί εκθέτες στο LGBT Village της εφετινής μεγάλης διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου (7-9 Νοεμβρίου).

Η Μαδρίτη θα φιλοξενήσει το World Pride 2017 και η εκδήλωση θα έχει εκτεταμένη προβολή στον χώρο του LGBT Village που οργανώνεται από την παγκόσμια ένωση ταξιδίων, Out Now Business Class, στο πλαίσιο του κορυφαίου γεγονότος της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Το WTM London LGBT Village οργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά φέτος, φέρνοντας σε επαφή 1.000 επαγγελματίες από τον παγκόσμιο τουρισμό με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους προς την κοινότητα ταξιδιωτών LGBT.

Το Pride αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ της Μαδρίτης, που κάθε χρόνο σημειώνει αύξηση συμμετοχών. Στην εκδήλωση για το 2016, είχαν συμμετάσχει 1,5 εκατ. άνθρωποι.

Το πρόγραμμα του World Pride 2017 στη Μαδρίτη ξεκινά με μια τελετή έναρξης στις 22 Ιουνίου του 2017 και διαρκεί έως τις 2 Ιουλίου του 2017. Στα highlights περιλαμβάνεται το Διεθνές Συνέδριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (26-28 Ιουνίου 2017) και ένα Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού.

Το βασικό γεγονός του World Pride Madrid 2017, θα είναι το Pride Parade, στο οποίο αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 2 εκατ. άνθρωποι από όλο τον κόσμο οι οποίοι θα παρελάσουν στους μεγαλύτερους δρόμους της πόλης γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα και τα ίσα δικαιώματα.

Η Μαδρίτη θα φιλοξενήσει ταυτόχρονα με το World Pride και το EuroPride 2017, φιλοξενώντας 2 από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στον κόσμο για την κοινότητα LGBT.

Πηγή Tornosnews

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...