Οι γείτονες στηρίζουν ένα ζευγάρι λεσβιών που τους έκλεψαν την rainbow σημαία τους

Μετά την επίθεση στο gay κλαμπ Pulse στο Ορλάντο, η Lauri και η Cari Ryding από τη Μασαχουσέτη αποφάσισαν να τοποθετήσουν στην είσοδο μια σημαία με το ουράνιο τόξο. Ήθελαν μ΄αυτό τον τρόπο να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής. Λίγες εβδομάδες αργότερα έφυγαν για διακοπές κι όταν επέστρεψαν, διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε κλέψει τη σημαία τους.

«Είναι πολύ σκληρό να αισθάνεσαι ότι κάποιος σε μισεί», σχολιάζει η Cari στο WCVB.

Όλο όμως το άγχος τους και η στεναχώρια τους τελικά αντικαταστάθηκαν από συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Την περασμένη Κυριακή παρατήρησαν ότι υπήρχαν κάποια παιδιά με ποδήλατα που μοίραζαν σε κάθε σπίτι σημαίες ουράνιου τόξου. Σε λίγη ώρα, σε περισσότερα από 40 σπίτια, η πολύχρωμη σημαία κυμάτιζε περήφανα μεταφέροντας ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης.

Η Penni Rochwerger, μια γειτόνισσα του ζευγαριού, δήλωσε:

«Έγινε τόσο γρήγορα- ολόκληρη η γειτονιά είπε, ‘Θέλω και εγώ μια σημαία!’ Αν μπορούμε να σταματήσουμε όλο αυτό το μίσος που υπάρχει εκεί έξω, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό…»

Τώρα περισσότερα από τα 2/3 των σπιτιών στη συγκεκριμένη γειτονιά έχουν τη δική τους rainbow σημαία. Η Maura Gaughan, μια άλλη γειτόνισσά τους, σχολίασε:

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν το άκουσα. Εντάξει, θα βάλω κι εγώ μια σημαία. Πρέπει να βάλουμε όλοι…»

Πηγή antivirus

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...