H LP με διάθεση για εξομολογήσεις χθες στην Τεχνόπολη

Η μοναδική παρουσία της LP (κατά κόσμον Laura Pergolizzi), χθες το βράδυ στην Τεχνόπολη, ξεσήκωσε τους Αθηναίους και τους έκανε να τραγουδήσουν όλοι μαζί δυνατά το Lost On You. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα στην Θεσσαλονίκη, στην συναυλία της στο Principal Open Air.

Το Lost On You που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το ελληνικό κοινό,  κατέκτησε την κορυφή όλων των ελληνικών τσαρτ. Χθες η τραγουδίστρια με το μοναδικό και αγαπημένο στυλ που αποτελεί λατρεία για τις λεσβίες και όχι μόνο, παρέλαβε τον πλατινένιο της δίσκο, δίχως να σταματά να ευχαριστεί τους Έλληνες θαυμαστές της.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ. Έχω μείνει άφωνη. Δεν μπορώ να πιστέψω όλο αυτό που γίνεται. Οι συνεργάτες μου στην Ελλάδα, οι άνθρωποι της Cobalt Music, έχουν στηρίξει πολύ τη δουλειά μου. Πιστεύω όμως πως το τάιμινγκ είναι πολύ σημαντικό για το καθετί. Και αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Με διάθεση εξομολογητική βγήκε χθες στην σκηνή της Τεχνόπολης, μάζεψε γελώντας το σουτιέν που της εκτοξεύτηκε από θαυμάστριά της, μίλησε για την χαρά της που βρίσκεται στην Ελλάδα και για τις Ελληνίδες φίλες της και εκμυστηρεύτηκε τον πρώτο της έρωτα με την Ελληνίδα Πελαγία, μια κοπέλα που "της άνοιξε ένα παράθυρο στην καρδιά της για να δει την Ελληνική ομορφιά".

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...