Ένας γκέι γάμος πάνω στην παγωμένη πίστα του γηπέδου Χόκεϊ στο Ορλάντο

Ένα ζευγάρι γκέι ανδρών αποφάσισαν να παντρευτούν και να ανταλλάξουν "όρκους αγάπης" όχι σε μια παραλία ή σε έναν ανθισμένο κήπο, όπως συνήθως βλέπουμε σε παρόμοια βίντεο, αλλά στην παγωμένη πίστα ενός γηπέδου Χόκεϊ στο Ορλάντο.

Πρόκειται για τους Eric Pinder και Dwayne Smoot ο οποίοι στην τελετή του γάμου τους φορούσαν τις μπλούζες των αγαπημένων τους ομάδων Χόκεϊ. Όπως λένε, πήραν αυτή την απόφαση καθώς γνωρίστηκαν σε μια γιορτή και ο ένας από τους δύο φορούσε τότε μια μπλούζα του αγαπημένου του παίχτη του Χόκεϊ. Αυτό ήταν και ο λόγος που αρχικά μίλησαν και η πρώτη τους συζήτηση ήταν σχετικά με το Χόκεϊ.

Παρακολουθήστε την ανταλλαγή "όρκων αγάπης" αυτού του όμορφου ζευγαριού με λόγια που ίσως δεν έχουμε συνηθίσει να εκφράζουμε, εμείς εδώ, πολύ συχνά. Σημειώνουν με δάκρυα στα μάτια, και προκαλούν συγκίνηση στους συγγενείς τους αλλά και σε εμάς εδώ, ότι "η αγάπη του ενός για τον άλλον τους κάνει κάθε μέρα καλύτερους ανθρώπους" και πολλά ακόμα. Και πραγματικά, η αγάπη κάνει καλύτερους ανθρώπους...

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...