«Δεν υπάρχουν γκέι σκηνές. Μόνο σκηνές με ανθρώπους.»

Η Shonda Rhimes, δημιουργός του Grey’s Anatomy, Scandal και του How to get away with murder απαντάει στα σχόλια περί «υπερβολικά πολλών γκέι σκηνών»

Οι Πέμπτες ανήκουν στην Shonda Rhimes. Η σεναριογράφος των επιτυχημένων σειρών Grey's Anatomy, Scandal και του How to get away with murder έχει το δικό της hashtag. Η Rhimes εκτός από σεναριογράφος είναι παραγωγός, μάνατζερ και δημιουργός. Τον Μάιο του 2007 σύμφωνα με το Time ήταν ένας από τους 100 ανθρώπους που διαμορφώνουν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Στη νέα της, ήδη πολύ πετυχημένη σειρά "How to get away with murder" υπάρχουν διάφορες ερωτικές σκηνές, μεταξύ ετεροφυλόφιλων και ομοφυλόφιλων. Το τελευταίο φαίνεται ότι ενοχλεί μερικούς από τους θεατές. Μια από αυτούς αποφάσισε να θέσει την ένστασή της στο twitter γράφοντας «οι γκέι σκηνές στο "Scandal" και στο "How to get away with murder" είναι υπερβολικές. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν και δεν προσθέτουν κάτι στην πλοκή».

Η Rhimes απάντησε δημόσια με μια σειρά από tweets : «Δεν υπάρχουν ΓΚΕΙ σκηνές. Υπάρχουν σκηνές με ανθρώπους. Αν μόλις ανακάλυψες ότι στον κόσμο της Shonda υπάρχουν άνθρωποι που είναι γκέι, έφτασες ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ. Αν χρησιμοποιείς τη φράση «γκέι σκηνές», δεν έφτασες μόνο ΑΡΓΑ στο πάρτι αλλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ στο πάρτι. Αντίο Φελίσια.#oneLOVE."

Στη συνέχεια έγραψε το εξής μήνυμα: "Ok, παιδιά. Κάποιος με έκανε έξω φρενών και με έκανε να υποστηρίξω τους φίλους μου και την αγάπη τους και την ισότητα για όλους – υποτίθεται ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να γράφω. Οπότε, ξέρω ότι μου κάνετε ερωτήσεις αλλά πρέπει να φύγω. Και να τελειώσω μερικές σημειώσεις στο σενάριο. Ώστε να έχετε νέα επεισόδια #GreysAnatomy. Σας αγαπώ όλους. Ακόμα και αυτούς που πρέπει να ωριμάσουν. Και να θυμόσαστε ότι κάποτε, κάποιος έκανε διακρίσεις εις βάρος σας. Ουφ. #onelove. Τουλάχιστον στον κόσμο της Shonda. Καλό σαββατοκύριακο!»   Οι σειρές της Shonda Rhimes, Grey's Anatomy 11 και Scandal 4 προβάλλονται στο FOX Life ενώ το How to get away with murder έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

Πηγή: www.lifo.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...