Με ποια ζώδια ταιριάζει η Λεσβία Παρθένος

Αποχαιρετώντας το καλοκαιράκι και με τον ερχομό του Φθινόπωρου έρχεται και η εποχή των Παρθένων...

Ας δούμε, σύμφωνα με τις συναστρίες, με ποια ζώδια κάνει "ερωτικό" χωριό και η Λεσβία Παρθένος...

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Κριός
Οι δύο σας είστε ένα χαρούμενο θέαμα. Τροφοδοτείτε η μία τη δημιουργική πλευρά της άλλης και αφού κατακτήσετε τη καρδιά της άλλης, γίνεστε αυτοκόλλητες. Το πάθος της Παρθένου έρχεται ως έκπληξη και κάνει συγκλονιστική την περιπέτεια στην κρεβατοκάμαρα. Για να κάνετε αυτή τη σχέση να αντέξει στην πάροδο του χρόνου, θα πρέπει να καταλάβετε ότι είστε πολύ διαφορετικές η μία από την άλλη. Συμπληρώνει η μία την άλλη πραγματικά όμορφα, εφ ‘όσον μπορείτε να αποδεχτείτε τις διαφορές στο χαρακτήρα. Μαζί, έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη σχέση σας με αφθονία και επιτυχία.

Γυναίκα Παρθένος – Γυναίκα Ταύρος
Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πολλές ομοιότητες. Η Παρθένος, όπως και ο Ταύρος, είναι προσεκτικοί και σχολαστικοί άνθρωποι. Τείνουν να είναι προσεκτικοί, αποκλειστικοί σύντροφοι και ανταποκρίνονται στις ανάγκες η μία της άλλης. Η γυναίκα Παρθένος μπορούν να βασιστεί και να φτάσει σε σημείο να εξαρτάται από τη γυναίκα Ταύρο, ενώ η γυναίκα Ταύρος θα νιώθει την αγάπη, τον καθησυχασμό και την αξιοπιστία που χρειάζεται. Και τα δύο ζώδια είναι πρακτικά και προσγειωμένα σαν άνθρωποι. Μιας και η γυναίκα Παρθένος δεν είναι σπάταλη ενώ ο Ταύρος είναι προσεκτικός με τις δαπάνες, λειτουργούν καλά σαν ομάδα και σαν ζευγάρι.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Δίδυμος
Μια γυναίκα Δίδυμος και μια γυναίκα Παρθένος μπορούν να έχουν μια πολύ συμβατή σχέση. Και οι δύο είναι ρεαλιστικά όντα. Τους αρέσει να περνούν πολύ χρόνο μαζί, φτάνει να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Θα απασχολούνται συνεχώς με έξυπνες συζητήσεις, πράγμα που θα τις κρατά απασχολημένες. Κατανοούν σε μεγάλο βαθμό η μία την άλλη και θα έχουν τον ενθουσιασμό να διατηρήσουν τη σχέση του ζωντανή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ιδιότητες, είναι φτιαγμένες η μία για την άλλη.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Καρκίνος
Συχνά ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει αρκετούς τσακωμούς. Είναι σπάνιο όμως για μια γυναίκα Καρκίνο και μια γυναίκα Παρθένο να διαφωνήσουν μεταξύ τους για κάτι σοβαρό. Ωστόσο, αν η γυναίκα Παρθένος θελήσει για οποιοδήποτε να βγει από αυτή τη σχέση, θα το κάνει άμεσα χωρίς να δώσει άλλη μία ευκαιρία σε αυτή τη σχέση. Για αυτό το λόγο η γυναίκα Καρκίνος θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτική με τις κινήσεις της, και πάντα να δίνει έξτρα προσοχή στη σύντροφό της. Αν δεν το κάνει είναι σχεδόν σίγουρο πως η σχέση αυτή θα αποτύχει.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Λέων
Μια γυναίκα Παρθένος είναι ευφυής και είναι εύκολο για εκείνη να σκεφτεί στο πόδι. Βάλτε την σε μια τεταμένη κατάσταση και θα τη δείτε να βγαίνει νικήτρια τόσο εύκολα όσο μια πεταλούδα πετάει έξω από το κουκούλι της. Μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Παρθένος ίσως συναντηθούν σε κάποια τεταμένη κατάσταση όπου η γυναίκα  Παρθένος θα διασώσει τη γυναίκα Λέων. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τη γυναίκα Λέων να αναγνωρίσει τη δύναμη και τη συγκίνηση του να έχει σχέση με μια γυναίκα Παρθένο. Η σχέση θα ισορροπήσει από μόνη της και θα δώσει σε κάθε μία ότι θέλει. Μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Παρθένος έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ομαλά σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μπορούν να κάνουν τη σχέση τους να δουλέψει αν προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Παρθένος
Δύο γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Είναι και οι δύο πρακτικές, προσγειωμένες  και πολύ καλές στην έγκαιρη λήψη αποφάσεων, πράγμα που οφείλεται σε ακριβείς υπολογισμούς. Καμία ποτέ τους δεν θα βρεθεί σε επικίνδυνη θέση, καθώς η Παρθένος θα χρησιμοποιήσει το κοφτερό μυαλό της για να προβλέψει τις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις  και θα ενεργήσει αναλόγως. Είναι πολύ φιλόδοξες και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από τη ζωή τους. Έτσι, παραμένουν συγκεντρωμένες και δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να γίνουν εμπόδιο στη ζωή τους.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Ζυγός
Μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Ζυγός αποτελούν ένα καλό συνδυασμό. Θα έχουν σίγουρα δύσκολες στιγμές, αλλά τίποτα τόσο άσχημο που να τις ωθήσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Στην πραγματικότητα, μια γυναίκα Παρθένος απολαμβάνει τη συντροφιά μιας γυναίκας Ζυγού και παρόλο που της αρέσει να περνά την ώρα της στο σπίτι, δεν θα την πείραζε η έξτρα κοινωνική ζωή που θα της προσφέρει η σύντροφός της. Δώστε στη γυναίκα Παρθένο ένα πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη ρουτίνα, και θα τη δείτε να την ακολουθεί μέρα με τη μέρα, χωρίς να διαμαρτύρεται. Αλλά αν το κάνουμε αυτό σε μια γυναίκα Ζυγό, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε  το χάος!

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Σκορπιός
Ένα κλασικό ζευγάρι που μένει μαζί και στα καλά και στα άσχημα, μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Σκορπιός θα ζήσουν τη ζωή που κρίνουν αυτές κατάλληλη, χωρίς την έγκριση ή τις υποδείξεις  κανενός. Θα κάνουν τα λάθη τους και να μάθουν από αυτά. Αν και μπορεί να μην περάσουν τη ζωή τους σε απόλυτη πολυτέλεια, και οι δύο είναι αρκετά άνετες μεταξύ τους που θα ζήσουν ευτυχισμένη μαζί. Τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετωπίζουν δεν θα αποδυναμώσει τους δεσμούς τους, αλλά θα τις ενισχύσει εσωτερικά για να βιώσουν αυτό που είναι γραφτό για εκείνες. Ευτυχία.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Τοξότης
Το μόνο κοινό σημείο της ανατολής και της δύσης είναι ο ήλιος. Έτσι, μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Τοξότης ίσως έχουν μόνο ένα πράγμα κοινό – η αγάπη τους για συνομιλία. Σε όλα τα υπόλοιπα διαφέρουν από τον τρόπο σκέψης μέχρι τον τρόπο δράσης. Το ενδιαφέρον είναι, ότι ο συνδυασμός αυτός που έχει μεγάλες πιθανότητες αποτυχίας, φέρνει μια αναπόφευκτη φιλία. Μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Τοξότης μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι με την προϋπόθεση ότι δεν ανακατεύουν τους χαρακτήρες τους  με τα συναισθήματά τους.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Αιγόκερως
Το να πούμε ότι μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Αιγόκερως είναι συμβατές σε όλα τα επίπεδα είναι πραγματικότητα, αν λάβουμε υπ’ όψιν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την σχέση τους. Αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της μη επικοινωνίας, μπορούν να λύσουν σχεδόν κάθε πρόβλημα. Ωστόσο, εάν δεν μπορέσουν, πιθανότατα η σχέση θα διαλυθεί τόσο γρήγορα όσο δημιουργήθηκε. Στο κρεβάτι, η γυναίκα Παρθένος ξέρει ακριβώς  πώς να ικανοποιήσει μια γυναίκα Αιγόκερω. Οι δύο τους θα έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Την ημέρα που θα αρχίσουν να πιέζουν η μία την άλλη, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Υδροχόος
Μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Υδροχόος, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις χειριστεί κανείς ως ξεχωριστά άτομα, αλλά μαζί, μπορούν να ισορροπήσουν και να λειτουργούν αρμονικά. Συχνά και οι δύο γυναίκες, μπορούν να φύγουν από τη σχέση χωρίς να δώσουν δεύτερη ευκαιρία ή ακόμα και κάποιο λόγο, αλλά όταν αυτό συμβαίνει, είναι σίγουρο πως η σχέση αυτή δεν προχωρούσε για καμιά τους. Είναι ζώδια τα οποία θα συγκρούονται σε αρκετά στη ζωή τους. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα ενοχλεί μια γυναίκα Παρθένος και το αντίστροφο, όταν αυτές οι δύο είναι μαζί.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Ιχθύς
Η φύση του ψαριού είναι το κλειδί για τη γυναίκα Παρθένο και για τη σχέση της γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Εάν και οι δύο βρίσκουν ενδιαφέρον στην ζωή της άλλης, κατά κύριο λόγο θα οφείλεται στη γυναίκα Ιχθύ, που είναι στη φύση της να θέλει να τα ξέρει όλα. Μια γυναίκα Παρθένος θα ανοιχτεί σε αυτήν χωρίς αναστολές επειδή θα αισθάνεται χαλαρή και άνετη γύρω της. Δεν θα αμφισβητήσει τις πράξεις της, αλλά θα τις ακολουθεί, αφήνοντας τελικά τον έλεγχο. Ωστόσο, μια γυναίκα Παρθένος σύντομα θα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και θα προσπαθήσει να αντεπιτεθεί για να κερδίσει τον έλεγχο. Υπάρχει άφθονη αγάπη σε αυτή τη σχέση.

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...