Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Γκέι Παρθένος

Για τους φίλους γκέι που παρακολουθούν το Lesbian.gr βρήκαμε και τις δικές σας συναστρίες...

Ας δούμε, λοιπόν, με ποια ζώδια ταιριάζουν οι γκέι Παρθένοι...

Για τις Λεσβίες Παρθένουν πατήστε εδώ

Άντρας Παρθένος-Άντρας Κριός
Δεν είναι μια εύκολη σχέση. Ωστόσο, εάν δουλέψετε πάνω σε αυτή τη σχέση ίσως να ανταμειφθείτε και οι δύο. Οι χαρακτήρες σας είναι εντελώς αντίθετοι. Ο Κριός είναι  παρορμητικός και επιθετικός, ενώ ο Παρθένος είναι συντηρητικός, πρακτικός και με κάποιο τρόπο δειλός. Είναι επίσης πολύ ευαίσθητος, αλλά είναι μια πνευματική και όχι συναισθηματική ευαισθησία, και ως εκ τούτου κάποιος με τον οποίο μπορεί ο Κριός να δεσμευτεί, να εκτιμήσει και το πιο σημαντικό να διορθωθεί. Ο Κριός είναι ένα πολύ επιθετικό και παθιασμένο άτομο, με μικρή ανοχή για λεπτομέρειες ή πλήξη, και του αρέσει να έχει τον έλεγχο. Ο Παρθένος από την άλλη πλευρά, προτιμά να «κάθεται στο πίσω κάθισμα» και να επικεντρώνεται σε πράγματα όπως είναι η αποδοτικότητα και οι λεπτομέρειες. Λίγο πολύ όλα όσα μισείτε, εκείνοι υπερέχουν, και το αντίστροφο. Πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια σχέση αν καταφέρετε να μείνετε στην ίδια σελίδα επικοινωνίας.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Ταύρος
Ένας Ταύρος και ένας Παρθένος συχνά ταιριάζουν απόλυτα. Μοιράζεστε αξίες και στόχους, και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο διαισθητικά, ενώ μοιράζονται τον ίδιο σεβασμό για την ευθύνη και την παραγωγικότητα. Ο Ταύρος είναι ένας αξιόπιστος και σταθερός σύντροφος, παρόμοιος με τον Παρθένο, με αρκετά διαφορετικά στοιχεία σε πολλούς βασικούς τομείς για να κρατηθούν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Ο Ταύρος θα αγαπήσει τον Παρθένο γρήγορα λόγω του οργανωμένου του μυαλού και του έξυπνου χιούμορ, ενώ ο Παρθένος θα θαυμάζει την αποφασιστικότητά, την υπομονή και τη δύναμη του χαρακτήρα ενός Ταύρου.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Δίδυμος
Είστε και οι δύο εξαιρετικά επικοινωνιακοί και πολύ ευπροσάρμοστοι. Αυτό παρέχει μια σταθερή βάση για το χτίσιμο μιας σχέσης, ωστόσο οι απόψεις σας είναι πολύ διαφορετικές, και θα χρειαστεί να πάρετε πράγματα ο ένας από τον άλλον όσο και να δώσετε. Και οι δύο έχετε γρήγορο και ενεργό μυαλό, και έχετε την τάση να σκέφτεστε πιο συχνά με το κεφάλι σας παρά με την καρδιά σας. Ο Παρθένος δεν θα κολλήσει πάνω σας, αφήνοντάς σας χώρο. Αν όμως υποπτευθούν οποιοδήποτε φλερτ, αυτό θα αναδείξει το χειρότερο εαυτό τους. Γίνονται πολύ κτητικοί. Και οι δύο προτιμούν να λύσουν τις διαφορές τους με λογικά επιχειρήματα, και δεν κρατάτε κακία. Από αυτή την άποψη έχετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τη συμφιλίωση των διαφορών σας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Χρησιμοποιήστε το.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Καρκίνος
Είσαι και οι δύο πολύ εργατικοί, αν και για διαφορετικούς λόγους. Ο Καρκίνος θέλει να αποταμιεύει για να νιώθει ασφαλής στους δύσκολους καιρούς ενώ ο Παρθένος έχει την ανάγκη να είναι παραγωγικός Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, και για αυτό θα σέβονται ο ένας τον άλλον σε αυτόν τον τομέα. Στα οικονομικά είναι στο ίδιο επίπεδο, και οι δύο προτιμούν να ξοδεύουν συντηρητικά, και οι δύο εκτιμούν το σπίτι τους, και συχνά προτιμούν να μείνουν μέσα αντί να βγουν έξω για διασκέδαση. Η αρνητική πλευρά, είναι πως και οι δύο μπορείτε να γίνετε πολύ κριτικοί κατά καιρούς, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και σε καβγάδες. Και οι δύο έχετε την τάση να ανησυχείτε πολύ, και μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να προσφέρετε μεγάλη υποστήριξη ο ένας στον άλλον.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Λέων
Η σχέση αυτή θα είναι πολύ εύκολη στην αρχή, καθώς ο Παρθένος θα σας κατακλύζει με προσοχή και επαίνους. Βέβαια αυτό θα είναι μόνο επιφανειακό. Η φιλοδοξία και ο ενθουσιασμό του Λέοντα σε συνδυασμό με την πρακτική φύση και την καθαρή σκέψη του Διδύμου, θα ενθαρρύνει τους Διδύμους να διασκεδάζουν, ενώ θα συμβάλει στη σταθεροποίηση και την οργάνωση τη ζωής του Λέοντα – μια μεγάλη ομάδα! Ο Λέων θα είναι υπερήφανος για τον σύντροφό τους, ο οποίος είναι πάντα περιποιημένος, και πάντα έχει κάτι αστείο να πει. Συχνά παίρνει την ευθύνη και κάθε δουλειά πολύ σοβαρά.  Το πρόβλημα είναι ότι και οι δύο θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας. Ο Λέων κυρίως προσπαθεί  να λυγίσει τους ανθρώπους με τη θέλησή του, ενώ ο Παρθένος προτιμά μια πιο αποκλειστική και πνευματική προσέγγιση, πάντα ήρεμος σε μια κρίση. Πρόκειται για έναν οργανωμένο και πολυμήχανο σύντροφο, που δεν πρέπει να υποτιμάται ή να πατρονάρεται, ακόμα και αν εξωτερικά δεν του φαίνεται.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Παρθένος
Από άποψη  αποτελεσματικότητας αυτή η σχέση παίρνει άριστα δέκα. Ωστόσο, περισσότερο από όλους τους άλλους, τονίζει την ανάγκη για αγάπη – πάθος, διασκέδαση, ρομαντισμό – αυτά είναι ανεπαρκή, παράλογα και συχνά απερίσκεπτες δραστηριότητες, που μπορεί να καταστραφούν από υπερβολική ανάλυση. Ο κύριος κίνδυνος σε αυτή τη σχέση είναι ότι είστε και οι δύο πολύ έξυπνοι και αναλυτικοί. Θα καταλάβουν ο ένας τον άλλο εντελώς. Είστε και οι δύο τελειομανείς, εργασιομανείς, πρακτικοί, οργανωμένοι και μεθοδικοί. Υπάρχει καλή επικοινωνία, είστε πιστοί και αξιόπιστοι, λιτοί, δεν είστε πολύ ανταγωνιστικοί, ενώ και οι δύο είστε παραγωγικοί.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Ζυγός
Και οι δύο είναι περισσότερο αναλυτικοί παρά συναισθηματικοί, καλοί στην επικοινωνία, προτιμώντας ένα ορθολογικό και αντικειμενικό στυλ. Και οι δύο προτιμούν να αποφεύγουν την αντιπαράθεση, όπου είναι δυνατόν – έτσι οι διαφορές περνούν σιωπηλά και προκαλούν δυσαρέσκεια και όχι χωρισμούς. Ενώ ο Παρθένος είναι πιο παραγωγικός,  ο Ζυγός  είναι πολύ χαλαρός. Μια σημαντική διαφορά σε αυτή τη σχέση είναι αυτή το συγκρουόμενο ενδιαφέρον του ενός για δουλειά και του άλλου για παιχνίδι. Ο Παρθένος πολλές φορές βλέπει το σύντροφό του επιπόλαιο, αναποφάσιστο ή τεμπέλης, ενώ ο Ζυγός βλέπει τον Παρθένο ως πολύ σοβαρό και εργασιομανή. Ο Παρθένος είναι μεθοδικός και ακριβής, ενώ ο σύντροφός σας είναι ανέμελος και απερίσκεπτος για τα πρότυπά σας. Είστε απαισιόδοξος από τη φύση σας, ενώ ο Ζυγός υπερβολικά αισιόδοξος.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Σκορπιός
Ο Παρθένος θα βρει πολύ ελκυστική την αυτοπεποίθηση, τη δύναμη και το πείσμα του Σκορπιού, και εύκολα θα τον εμπιστευτεί. Θα ανακαλύψει πως ο Σκορπιός  μπορεί να καταλάβει τι αισθάνεται και τι σκέφτεται ο Παρθένος χωρίς πολλή προσπάθεια, και αυτό θα σας αρέσει. Στον Σκορπιό αρέσει να έχει τον έλεγχο σε μια σχέσης, και αυτό δεν θα σας ενοχλήσει καθώς ταυτόχρονα θα σας δίνουν άφθονο προσωπικό χώρο.  Ο Σκορπιός είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο, και αν  προσπαθήσει να τον καταλάβει με τη λογική δεν θα βγει πουθενά. Κάθε φορά που θα νιώθει πως τον πλησιάζει, θα βρίσκει ένα νέο στρώμα λεπτομέρειας. Ίσως ο άντρας Παρθένος να το βρει αυτό πολύ κουραστικό.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Τοξότης
Διανοητικά αυτή είναι μία φανταστική σχέση συνδυάζοντας δύο γρήγορα και έξυπνα μυαλά – η συνομιλία ανάμεσα σας δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Και οι δύο σας είστε αναλυτικοί και όχι συναισθηματικοί, καλοί στην επικοινωνία, προτιμώντας ένα ορθολογικό και αντικειμενικό στυλ. Είστε και οι δύο πολύ ανεξάρτητοι φοβάστε την δέσμευση με το λάθος άτομο. Είστε ευπροσάρμοστοι και ανοιχτόμυαλοι. Είναι πιθανό να διατηρείτε μία καλή φιλία, και από πολλές απόψεις αυτή είναι μια σχέση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ ωραία μέχρι να ζήσετε μαζί. Μόλις αρχίσετε να ζείτε μαζί, οι διαφορές σας θα αρχίσουν να γίνονται πολύ πιο εμφανείς … Ο Παρθένος είναι προσεκτικός και επιφυλακτικός, ενώ ο Τοξότης είναι εξωστρεφής, περιπετειώδης, αυθόρμητος και παθιασμένος. Αν και θα σας αρέσουν πολύ αυτά τα χαρακτηριστικά του Τοξότη, σε σημείο θαυμασμού, σύντομα θα πιστέψετε πως παραείναι εξωστρεφής σε σημείο να μην το αντέχετε.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Αιγόκερως
Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς (όπως και με τον Ταύρο) και συχνά νιώθετε σαν να έχετε βρει το άλλο σας μισό. Οι χαρακτήρες σας έχουν πολλά κοινά σημεία, θα καταλάβετε γρήγορα ο ένας τον άλλον, αλλά επίσης αρκετά διαφορετικοί προσφέροντας μια συναρπαστική σχέση. Ο Αιγόκερως είναι ένας σύντροφος που πολύ πιθανόν να βρείτε ελκυστικό τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.  Μερικές σχέσεις σας στραγγίζουν όλη την αυτοπεποίθηση. Σε αυτή όμως η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει κατακόρυφα! Πρόκειται για ένα σύντροφο που θα σας ενθαρρύνει  συνεχώς και θα εγκρίνει την μεθοδική ακρίβεια σας σε μια σχέση. Ο Αιγόκερως  πολύ συχνά επικεντρώνεται στην κοινωνική δικτύωση, πράγμα που θα του προσφέρει έναν επιτυχημένο κύκλο επαφών (πράγμα που ενδιαφέρει και εσάς, αν και όχι στον ίδιο βαθμό).

Άντρας Παρθένος-Άντρας Υδροχόος
Είστε και οι δύο πνευματικοί και άριστοι συζητητές, και θα έχετε πάντα κάτι να πείτε και να συζητήσετε. Η ψυχική πλευρά αυτής της σχέσης είναι εξαιρετική. Τόσο εξαιρετική που κατά κάποιο τρόπο είναι πιο κατάλληλη για μια μακροχρόνια φιλία παρά για μια μακροχρόνια σχέση. Ο τρόπος σκέψης σας είναι πολύ διαφορετικός, αλλά  πολύ ισχυρός πράγμα που θα θαυμάζετε ο ένας στον άλλον. Ο Παρθένος είναι λεπτομερής, συχνά με φανταστική μνήμη, ενώ ο Υδροχόος μια δεξαμενή γεμάτη έννοιες και ιδέες. Μπορείτε να συνδυάσετε καταπληκτικά την πρακτικότητα του ενός με τη φαντασία του άλλου. Ο Παρθένος θα λατρέψει αμέσως τον ελεύθερο και εμπνευσμένο τρόπο σκέψης του Υδροχόου, αλλά σαν σύντροφός του θα εύχεται να ήταν λίγο πιο πρακτικός. Σας αρέσει  η στασιμότητα, ενώ στον ελεύθερο Υδροχόο όχι.

Άντρας Παρθένος-Άντρας Ιχθύς
Ο συνδυασμός ενός Παρθένου με έναν Ιχθύ είναι σύνθετος και κατά κάποιο τρόπο σκληρός. Θα λατρέψετε ορισμένες πτυχές αυτής της σχέσης, και θα μισήσετε άλλες. Δεν είναι τόσο άσχημη σχέση, αλλά σταδιακά η απογοήτευση μπορεί να είναι αυξανόμενη. Αρχικά ο Παρθένος έλκεται από την ρομαντική και στοργική φύση του Ιχθύ, ενώ ο Ιχθύς από τη νοημοσύνη και την κοινή λογική του Παρθένου. Ο Ιχθύς φέρνει τη φαντασία, και ο Παρθένος την πρακτικότητα. Από πολλές απόψεις ταιριάζουν τέλεια. Το μειονέκτημα είναι ότι μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο. Όταν τα πράγματα είναι καλά θα αισθάνονται πως έχουν συναντήσει το άλλο τους μισό. Όμως, είστε τελείως αντίθετοι : Ο Παρθένος βλέπει ένα δέντρο το συγκρίνει με τα άλλα δέντρα για τη συμμετρία και τη τελειότητα, θυμώνει με τον εαυτό του 20 δευτερόλεπτα αργότερα για χάσιμο χρόνου, και στη συνέχεια να επιστρέφει στο γράψιμο της λίστας για τα ψώνια. Εν τω μεταξύ Ιχθείς βλέπει ένα δέντρο, οραματίζεται ένα δάσος, συλλογίζεται μια μεταφορά για την κατανόηση και την απομόνωση, και μετά από δύο ημέρες που το μυαλό του είναι αλλού απλά είναι θλιμμένος για αυτό το δέντρο.

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...