ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΛΕΩΝ

Έρχεται και η σειρά των κατακαλόκαιρων Λεώντων! Λιονταρίνα, εδώ θα βρεις εσύ με ποια ζώδια ταιριάζεις!

Και Πολύχρονη!

 

 

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Κριός
Οι δύο σχηματίζετε μία ζεστή και ρομαντική σχέση. Θα μοιραστείτε μια μοναδική αισιοδοξία και έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια  μόνιμη ένωση. Η πίστη είναι η κόλλα που σας κρατά μαζί και ένα από τα κλειδιά για να διατηρηθεί αυτή η σχέση είναι καμία από τις δυο σας να μην παίρνει την άλλη πάρα πολύ σοβαρά. Πρέπει να εκπληρώνετε τις ανάγκες της άλλης για συνεχή προσοχή και θαυμασμό. Δημόσια, είστε πολύ στοργικές και δεν διστάζετε να αγκαλιάζετε η μία την άλλη.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Ταύρος
Τα αντίθετα έλκονται αλλά όχι στην περίπτωση ενός Λέοντα και ενός Ταύρου. Αρχικά, το δραματικό κορίτσι Λέων μπορεί να έλκεται από την αισθησιακή Ταύρο Η κοπέλα Λέων είναι πεπεισμένη πως μπορεί να κάνει την γυναίκα Ταύρο να νιώσει οίκτο για εκείνη, και πως ο μόνος τρόπος να την συνεφέρει είναι να διασκεδάσουν μαζί μέχρι τελικής πτώσης.. Μια γυναίκα Ταύρος και μια γυναίκα Λέων δεν είναι ακριβώς φτιαγμένες η μία για την άλλη. Μαζί θα ταιριάζουν μόνο σε ένα πράγμα και αυτό είναι το σεξ.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Δίδυμος
Μία γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Λέων μπορούν να έχουν μια πολύ ταιριαστή σχέση, δεδομένου ότι, και οι δύο έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Και οι δύο είναι τολμηρές, διερευνητικές και εξωστρεφείς. Η πλήξη δεν θα εισβάλει σε αυτή τη σχέση αφού και οι δύο αγαπούν να κάνουν καινούργια πράγματα και να ξεφορτώνονται τα παλιά. Θεωρούν την παρέα η μία της άλλης πολύ ευχάριστη. Επίσης, τους αρέσει να μπλέκονται σε συνομιλίες πνευματικοί περιεχομένου. Και η γυναίκα Λέων καθώς και η γυναίκα Δίδυμος σκέφτονται περισσότερο με το κεφάλι παρά με την καρδιά. Μοιράζονται μια μεγάλη χημεία τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Υπάρχει πολύ πάθος σε αυτή τη σχέση.

 


Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Καρκίνος
Δεν μπορούν δύο «κυριαρχικοί σκύλοι» να ζήσουν ευτυχισμένοι σε μια σχέση και αυτό αντανακλάται με μια γυναίκα Καρκίνος και μια γυναίκα Λέων σε ζευγάρι. Αυτό δεν θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους, αλλά απλώς να τους προειδοποιεί για τις καταστροφές που μπορεί δυσκολέψει τη ζωή τους. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι πολύ δύσκολος, αλλά μπορεί να λειτουργήσει, αν καλλιεργηθεί σωστά. Ουσιαστικά, και οι δύο προσπαθούν πάντα να εξουδετερώσουν η μία την άλλη. Ωστόσο, αυτή που εξοργίζεται με τους τσακωμούς είναι η γυναίκα Λέων. Είτε θα απομακρυνθεί για να αποφύγει τον καβγά ή θα θέσει απότομα τέλος σε όλα αυτά και ταυτόχρονα και στη σχέση.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Λέων
Δύο γυναίκες Λιοντάρια μπορούν να κάνουν ένα πολύ ενδιαφέρων ζευγάρι. Η δυνατότητα της ένωσης που αγγίζει την επιτομή της τελειότητας είναι πάντα παρούσα, αλλά υπάρχει και το αναπόφευκτο του τέλους της σχέσης που δεσπόζει πάνω από τα κεφάλια δύο ατόμων που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο. Δύο γυναίκες Λέων, θα μοιράζονται παρόμοια χαρακτηριστικά, που θα προσελκύσει  αρχικά τη μία προς την άλλη. Είναι και οι δύο κοινωνικές, με την κυριολεκτική έννοια του όρου και νιώθουν άνετα  να είναι στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Παρθένος
Μια γυναίκα Παρθένος είναι ευφυής και είναι εύκολο για εκείνη να σκεφτεί στο πόδι. Βάλτε την σε μια τεταμένη κατάσταση και θα τη δείτε να βγαίνει νικήτρια τόσο εύκολα όσο μια πεταλούδα πετάει έξω από το κουκούλι της. Μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Παρθένος ίσως συναντηθούν σε κάποια τεταμένη κατάσταση όπου η γυναίκα Παρθένος θα διασώσει τη γυναίκα Λέων. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τη γυναίκα Λέων να αναγνωρίσει τη δύναμη και τη συγκίνηση του να έχει σχέση με μια γυναίκα Παρθένο. Η σχέση θα ισορροπήσει από μόνη της και θα δώσει σε κάθε μία ότι θέλει. Μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Παρθένος έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ομαλά σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μπορούν να κάνουν τη σχέση τους να δουλέψει προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Ζυγός
Μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Ζυγός θα έχουν μια σχέση που θα είναι πολλά υποσχόμενη. Τα άτομα αυτά ανήκουν σε ζώδια που συμπληρώνουν το ένα το άλλο και επιτρέπουν να αναπτυχθεί αμοιβαίος θαυμασμός μεταξύ τους. Η πρακτική, η ελευθερία και η ατομικιστική προσέγγιση των δύο ζωδίων θα φέρει τη γυναίκα Λέων και τη γυναίκα Ζυγό κοντά στην αρχή. Ωστόσο, αργότερα μέσα στη σχέση, τα δύο άτομα θα διεισδύσουν βαθιά στο μυαλό των συντρόφων τους και θα ανακαλύψουν και άλλες ιδιότητες που θα γοητεύσουν η μία την άλλη.


Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Σκορπιός
Αν και οι δύο, μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Σκορπιός θα ταιριάζουν στο κρεβάτι, θα υπάρχουν στιγμές όπου η Σκορπιός θα θέλει απλά να ξαπλώσουν, ενώ η Λέαινα θα θέλει να πειραματιστούν. Θα έχουν και οι δύο κάποιες ανήσυχες, υπερκινητικές στιγμές αλλά τελικά, θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Για να διατηρήσετε τη σχέση αυτή ισχυρή, και οι δύο θα πρέπει να κάνετε βήματα μπροστά – ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει περιθώριο να γλιστρήσετε, διότι όταν κάποια από τις δύο γλιστρήσει, τότε η άλλη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τις πεποιθήσεις της πάνω της. Και όταν αυτό συμβεί, η σχέση θα διαλυθεί από το εσωτερικό, σκοτώνοντας κάθε άτομο ψυχικά και συναισθηματικά.

 

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Τοξότης
Η σχέση ανάμεσα σε μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Τοξότη έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι εφ’ όρου ζωής. Ο συνδυασμός αυτός είναι τέλειος από κάθε άποψη. Ενώ η μία είναι πρακτική, η άλλη σκέφτεται με την καρδιά της και παίρνει αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα. Η γυναίκα Τοξότης κατανοεί τις ανάγκες της γυναίκας Λέων και της δίνει τη δυνατότητα να κυριαρχεί πάνω της, μόνο και μόνο για τη συντήρηση της σχέσης τους. Δέχεται το φταίξιμο όταν της καταλογίζεται και εκτιμά τη γυναίκα της όταν δει πως έχει ανάγκη από εκτίμηση.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Αιγόκερως
Όλα δεν έχουν χαθεί για το ζευγάρι, γιατί όπου υπάρχει πρόβλημα, με καθαρή δύναμη και κίνητρο παράγουν μια λύση. Έτσι, μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Αιγόκερως θα είναι σε θέση να εργάζονται πάνω στα θέματα τους, εφόσον κάνουν συμβιβασμούς. Η μεγάλη προσπάθεια θα πρέπει να γίνει από την γυναίκα Λέων, πράγμα που θα κάνει τη γυναίκα Αιγόκερω να καταλάβει πως έχει κάποια που θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη σχέση τους ζωντανή. Όταν το ζευγάρι κάνει μια προσπάθεια να ζήσει αρμονικά, χωρίς να τσακώνονται, θα συνειδητοποιήσουν ότι όλα τα προβλήματά τους μπορούν να λυθούν με μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά τους. Καμία σχέση δεν επιβιώνει χωρίς τσακωμούς, αλλά το κλειδί είναι να αφήσουν την ευτυχία να εξουδετερώσει τη θλίψη. Όταν το καταλάβουν αυτό, θα είναι σε θέση να εμπλουτίσουν τη ζωή τους.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Υδροχόος
Όταν μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Υδροχόος συνάπτουν σχέση, μπορούμε να περιμένουμε το απίθανο. Το κάθε ζώδιο μπορεί να κυριαρχήσει το άλλο με διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε μια πολύ ισορροπημένη σχέση. Η γυναίκα Υδροχόος θα διδάξει στη γυναίκα της σταθερότητα, υπομονή και μια ήρεμη προσέγγιση στη ζωή, ενώ η γυναίκα Λέων θα μάθει τη γυναίκα Υδροχόο τι σημαίνει πάθος. Μια γυναίκα Λέων και μια  γυναίκα Υδροχόος δημιουργούν μια σχέση που από μόνη της είναι μία φιλοφρόνηση. Και τα δύο άτομα φέρνουν κάτι στο προσκήνιο, ίσως ένα μάθημα που η άλλη μπορεί να απορροφήσει και έτσι σχηματίζουν ένα δεσμό που βασίζεται στην κατανόηση και στον αμοιβαίο σεβασμό. Εάν μπορέσουν να συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους όπως πριν συναντηθούν, τότε θα καταφέρουν να είναι ευτυχισμένες.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Ιχθύς
Η σχέση μεταξύ μιας γυναίκας Λέων με μια γυναίκα Ιχθύ μπορεί να είναι είτε συντριπτική είτε εντυπωσιακή. Τα δύο αυτά ζώδια είναι ριζικά αντίθετα μεταξύ τους, αλλά μπορούν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει αν κάνουν τα πράγματα σωστά. Ενώ η γυναίκα Ιχθύς στέκεται ένα βήμα πίσω, ήρεμη και χαλαρή, η σύντροφός της – η γυναίκα Λέων είναι παθιασμένη και βιαστική σε ό, τι και αν κάνει. Στη γυναίκα Λέων αρέσει το αλατοπίπερο στη ζωή της, ενώ η σύντροφός της δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την κυριαρχία της Λέαινας στα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, ως άτομα, αυτές οι δύο θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή. Αν θέλουν να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει, θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να διασφαλίσουν ότι οι διαφορές τους αντί να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα, θα συμπληρώνουν η μία τις ανάγκες της άλλης. Θα πρέπει να εργαστούν  στο παρόν για ένα σταθερό και ασφαλές μέλλον. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...