Πρακτικές Safe Sex

Χωρίς Ρίσκο:

Φιλιά, τρίψιμο, χάιδεμα, αυνανισμός, πράξεις καθημερινής ζωής. Να πίνεται από το ίδιο ποτήρι, να κοιμάστε μαζί, να μοιράζεστε το ίδιο μπάνιο αλλά σίγουρα όχι να μοιράζεστε το ίδιο ξυραφάκι ή την ίδια οδοντόβουρτσα ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που μπορεί να έχει πάνω μικρές ποσότητες αίματος.

Μικρό Ρίσκο(Μικρό ρίσκο δεν σημαίνει χωρίς ρίσκο):

Στοματικός έρωτας και στην λαϊκή γλώσσα λέγεται γλυφομούνι. Οι πιθανότητες να μολυνθείτε από τον ιό του hiv γλείφοντας το αιδοίο της φίλη σας είναι ελάχιστες. Για εσάς που δεν θέλετε να πάρετε κανένα ρίσκο, πάρτε ένα προφυλακτικό, κόψτε το στην μέση κρατήστε μπροστά από το στόμα σας και πράξτε. Δυστυχώς εγγυημένα σας λέω ότι οι πιθανότητες να το ευχαριστηθείτε εσείς και η φίλη σας είναι μηδαμινές.

Διείσδυση με τα χέρια ή με δονητές, dildos και ότι άλλο διαθέτει η φαντασία σας. Το ρίσκο εξακολουθεί και είναι μικρό αλλά όπως είπαμε όχι ανύπαρκτο και πάντα εξαρτάται από το πόσο «σκληρά» και δυνατά διεισδύεται. Εάν για παράδειγμα το fist fucking (όλη η γροθιά σας) βρίσκεται στον κόλπο της άλλης καλά είναι να βάλετε ένα γάντι. Θυμηθείτε ότι απλά θέλετε να πάρετε την φίλη σας όχι να πάρετε και το ρίσκο να κολλήσετε κάτι. Το ίδιο ισχύει και για τα διάφορα sex toys. Βάλτε ένα προφυλακτικό πριν το βάλετε εκεί που ξέρετε. Δεν πρόκειται το προφυλακτικό να μειώσει την απόλαυση.Φυσικά μην ξεχάσετε, έστω και με προφυλακτικό, να πλύνετε μετά τα sex toys σας.

Μεγάλο Ρίσκο:

Πρωκτικός έρωτας, επειδή ο πρωκτός είναι πολύ πιο σφικτός από τον κόλπο εκεί δημιουργούνται ακόμα πιο εύκολα αμυχές και σχισίματα. Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια και φυσικά ισχύει η ίδια συμβουλή ότι εάν θέλετε να γλείψετε κάντε το πρώτα πριν διεισδύσετε. Εάν πάλι θέλετε να χρησιμοποιήσετε sex toys βάλτε πάντα προφυλακτικό και προτιμάτε να έχετε διαφορετικά sex toys για τον πρωκτό (butt plug) και διαφορετικά για τον κόλπο.

Κάνω σεξ χωρίς προφύλαξη όταν έχει περίοδο. Τα λόγια είναι περιττά, ελπίζω να το καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο ρίσκο παίρνεται εάν γλύψετε ή πάρετε την φίλη σας ενώ αυτή είναι από κάτω γεμάτη αίματα. Δεν είναι θέμα εάν σιχαίνεστε το αίμα γιατί υπάρχουν πολλές που δεν το σιχαίνονται και βουτάνε τα χέρια τους και ακόμα και μετά το πλύσιμο το αίμα δεν φεύγει. Φυσικά ποτέ δεν θα σας πρότεινα ότι κάθε φορά που έχει περίοδο η φίλη σας ή εσείς θα πρέπει να μην κάνετε σεξ. Θα ήτανε χαζό να σας έλεγα κάτι τέτοιο γιατί όλες μας ξέρουμε πολύ καλά ότι σε εκείνες τις ημέρες η λίμπιντο μας είναι πιο ανεβασμένη. Έχετε δίπλα σας ένα πακέτο γάντια και ένα κουτί προφυλακτικά, βάλτε και μια πετσέτα για να μην κάνετε το στρώμα χάλια και καλή σας διασκέδαση.

Τεράστιο Ρίσκο:

Ανταλλαγή σεξουαλικών αντικειμένων χωρίς προφυλακτικό και εδώ δώστε πολλή σημασία. Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος μετάδοσης όλων των Σεξουαλικά Μεταδιδομένων Νοσημάτων. Να βάλετε το dildo μέσα της και μετά μέσα σας. Σας επαναλαμβάνω ότι ακόμα και προφυλακτικό να έχετε χρησιμοποιήσει θα πρέπει να το απολυμάνετε το dildo σας πριν το χρησιμοποιήσετε για εσάς ή για κάποια άλλη. Το προφυλακτικό δεν καλύπτει όλο το dildo. Τα υγρά της φίλη σας είναι και στη βάση του dildo σας. Επίσης τα άλλα σεξουαλικά παιχνίδια όπως το lady finger ή οι δονητές ή αυτά που είναι όχι για διείσδυση αλλά για την κλειτορίδα πάλι θα πρέπει να τα χρησιμοποιείτε με προφυλακτικό. Αυτά τα sex toys είναι πιο δύσκολα να απολυμανθούν αφού λειτουργούν με μπαταρίες και δεν μπορείτε να τα βρέξετε και να τα πλύνετε όσο καλά θα έπρεπε. Για αυτό  πάντα τα βάζετε μέσα σε ένα προφυλακτικό ή ένα γάντι και έτσι τα χρησιμοποιείτε.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...