Τι όμορφος που είναι ο έρωτας, μας δείχνει η Ruby Rose

Τι όμορφος που είναι ο έρωτας... Και κυρίως στις πρώτες του φάσεις, τότε που έχεις εκεί δίπλα το κορίτσι σου και αν δεν την αγγίξεις σε κάθε αφορμή ή και δίχως αφορμή, αν δεν την φιλήσεις, αν δεν την έχεις στο πλάνο σου, η ζωή φαντάζει να μην έχει νόημα...

Τέτοιες εικόνες μοιράστηκε μαζί μας το μοντέλο και DJ από την Αυστραλία Ruby Rose με την νέα της σχέση Harley Gusman, Αντιπρόεδρο της εταιρείας βιολογικών προϊόντων ομορφιάς Truly Organic.

H Ruby Rose είναι παρουσιάστρια του MTV Australia, και έχει παρουσιάσει προγράμματα όπως το Australia's Next Top Model και το The Project στο Network Ten.

Τον Ιούλιο το ζευγάρι βρέθηκε στο Rhode Island των Ηνωμένων Πολιτειών, για διακοπές, μαζί με μια μεγάλη παρέα φίλων τους λεσβιών, και όπως φαίνεται, απόλαυσαν μαζί τον ήλιο και την θάλασσα.

ruby-rose-y-amigas

α2

α3

α4

 

Για να γνωρίσετε καλύτερα την Ruby Rose παρακολουθήστε το τραγούδι της Break Free, το video clip του οποίου αποτελεί μια ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στους ρόλους του φύλου και το πως είναι να μην ταυτίζεσαι μαζί τους...

 

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...