Η συγγραφέας του Eat Pray Love κάνει coming out: «Δεν αγαπώ απλώς την Rayya, είμαι ερωτευμένη μαζί της»

Η Elizabeth Gilbert, η συγγραφέας του best seller «Eat Pray Love»,  αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον σύζυγό της Jose Nunes – ο οποίος εμφανίζεται σε δύο βιβλία της- έληξε φέτος, αφού η ίδια διατηρεί σχέση με την καλύτερη της φίλη, τη συγγραφέα Rayya Elias. Η Gilbert γνώρισε τον σύζυγό της καθώς ταξίδευε και έγραφε το  Eat, Pray, Love. Ο χαρακτήρας μάλιστα του «Felipe» είναι βασισμένος σ΄αυτόν.

Με μια όμως μακροσκελή της ανάρτηση στο Facebook την περασμένη Τετάρτη, η Gilbert δήλωσε πως τα συναισθήματά της για την Elias ήρθαν στην επιφάνεια όταν έμαθε ότι η φίλη της διαγνώστηκε με καρκίνο . «Ο θάνατος – ή η προοπτική του θανάτου- έχει έναν τρόπο να ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι αληθινό και σε αυτό το σημείο του απόλυτου ρεαλισμού, ήρθα αντιμέτωπη με την αλήθεια: δεν αγαπώ απλώς την Rayya, είμαι ερωτευμένη με την Rayya. Και δεν έχω άλλο χρόνο για να αρνούμαι αυτήν την αλήθεια…» 

Η Gilbert εξηγεί επίσης πως η Elias κρύβεται πίσω από την απόφασή της να χωρίσει με τον πρώην σύζυγό της. «Για όσους εκεί έξω κάνετε τόση ώρα το λογαριασμό και αναρωτιέστε αν είναι αυτή η αιτία που τέλειωσε ο γάμος μου φέτος την άνοιξη, η απάντηση είναι απλώς ναι», αναφέρει χαρακτηριστικά…»

 

«Επειδή πιστεύω στην αγάπη, σας ζητάω αγάπη. Οποιαδήποτε αγάπη κουβαλάτε στις καρδιές σας, μπορείτε να μας την στέλνετε; Θα εκτιμηθεί πάρα πολύ και -πιστέψτε με- θα την νιώσουμε. Θα βοηθήσει. Μπορεί η αλήθεια να είναι η δύναμη που μας οδηγεί όπου θέλουμε να βρεθούμε στη ζωή μας, αλλά η αγάπη είναι η δύναμη που μας γιατρεύει όταν φτάνουμε εκεί…»

Πηγή antivirus

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...