Η ΗΡΩ στις 21 Απριλίου στις 21.00 ζωντανά στον αέρα και στο chat του Mind Radio

Μία απο τις καλύτερες και αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής pop σκηνής αναλαμβάνει την διασκέδαση μας στο Mindradio την Δευτέρα 21 Απριλίου στις 9 το βράδι!
 
Η Ηρώ σαν master του ιντερνετικού μας studio θα βγεί με τις μουσικές της, τον λόγο της και φυσικά την αμφίδρομη επικοινωνία μέσω του chat room, σε πραγματικό χρόνο πάντα, στον virtual παγκόσμιο ραδιοφωνικό "αέρα"!
 
Αναμφίβολα πρωτοπόρα, εγκαινειάζει έτσι μια σειρά απο "εμφανίσεις-εκπομπές" απο έλληνες και ξένους καλλιτέχνες στην ...."συχνότητα" του Μindradio powered by conn-x
 
Την Δευτέρα 21 Απριλίου λοιπόν η Ηρώ θα μας βάλει αποσπάσματα, αλλά και μας μιλήσει για την καινούργια της δισκογραφική δουλειά, θα μας "εισάγει" και θα μας γνωρίσει τα αγαπημένα της ακούσματα και θα είναι μαζί μας σε ένα αληθινό και συνεχή διάλογο μέσω του chat!
 
Συνδεθείτε στο Mindradio, συνδεθείτε στην εκπομπή αυτή που δεν έχει προηγούμενο, μιάς και πρώτη φορά καλλιτέχνης θα είναι καλεσμένος- ραδιοφωνικός παραγωγός και dee jay σε web radio!
 
Δευτέρα 21 Απριλίου 21:00 με 23:00 συνδεθείτε στην παγκόσμια "συχνότητα" της Ηρώς και του Mindradio!
 

Συνεργάζεται και πάλι με το Δημήτρη Κοντόπουλο, με τον οποίο δημιούργησαν στο παρελθόν πολλές επιτυχίες, και παρουσιάζουν ένα album- έκπληξη! Πρώτη και καλύτερη έκπληξη, το ντουέτο με τον superstar της Ιταλίας Gigi D’ Alesio στο super hit “Amore Mio”!! Ένα τραγούδι που ακούγεται ήδη δυνατά απ’ όλα τα ραδιόφωνα!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Στο τραγούδι “Γυμνή στα σύννεφα” ραπάρει ο Κωνσταντίνος Πισιμίσης ενώ στο “Γίνε όλα εσύ” η Ηρώ συνεργάζεται με τους Emigré.

Συνολικά πρόκειται για 13 τραγούδια όπου τη μουσική υπογράφει η ίδια η Ηρώ, οι Emigré και ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τους στίχους υπογράφουν η Ηρώ, η Ρεβέκα Ρούση, ο Νίκος Γρίτσης, ο Κωνσταντίνος Πισιμίσης, η Μαργαρίτα Μυτιλιναίου και
η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Η Ηρώ λοιπόν... αλλάζει αλλά παραμένει το ίδιο εκπληκτική. Με ένα δίσκο που θα λατρέψετε...

lesbian.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...