Με ποια ζώδια ταιριάζει η λεσβία Ζυγός

Αγαπημένες Ζυγοί, διανύουμε τον γενέθλιο μήνας σας. Χρόνια σας πολλά!

Ας δούμε με ποιες γυναίκες θα κάνεις "χωριό"...

 

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Κριός
Και οι δύο σας προκαλείτε η μία την άλλη στις περισσότερες πτυχές της ζωής και της αγάπης. Έχετε ένα φυσικό ανταγωνισμό μεταξύ σας, αλλά χρησιμοποιείτε την  ένταση ανάμεσα σας ως μια ερωτική διέξοδο. Σας κυριεύει το πάθος. Η επιθετική Κριός προκαλεί την αισθησιακή φύση του Ζυγού. Ωστόσο, η γυναίκα Ζυγός ποθεί την ειρήνη, την ησυχία και την αρμονία, ενώ η γυναίκα Κριός θέλει δράση και περιπέτεια. Θα πρέπει να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να δημιουργήσουν μια υγιή ροή της επικοινωνίας και της διαχείρισης των συγκρούσεων.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Ταύρος
Το μόνο πράγμα που ενώνει την Ταύρο γυναίκα σε σχέση με τη  Ζυγό γυναίκα είναι η αγάπη τους για την πολυτέλεια και την ομορφιά. Και οι δύο απολαμβάνουν το καλό φαγητό. Η γυναίκα Ζυγός και η γυναίκα Ταύρος, είναι και οι δύο ρομαντικές, πιστές και αφοσιωμένες στη σχέση. Από τη στιγμή που συμμερίζονται τις αξίες αυτές, είναι πολύ πιο πιθανό να λύνουν  τα προβλήματά τους αντί να εγκαταλείψουν τη σχέση τους, αν τα πράγματα  πάνε ποτέ στραβά.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Δίδυμος
Μια γυναίκα Δίδυμος και μια γυναίκα Ζυγός έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά στις προσωπικότητές τους και ως εκ τούτου, μπορούν να σχηματίσουν ένα υπέροχο ζευγάρι μαζί. Αυτό τους βοηθά να δημιουργήσουν μια φοβερή επικοινωνία μεταξύ τους η οποία είναι απαραίτητη σε κάθε σχέση. Και οι δύο έχουν μια τάση για κοινωνική ζωή και είναι party animals. Δεν χρειάζονται ένα τρίτο πρόσωπο για παρέα αφού και οι δύο τους έχουν ίση πνευματική δύναμη που θα τις βοηθήσει να συμμετάσχουν σε συζητήσεις. Και οι δύο, η  γυναίκα Δίδυμος και η γυναίκα Ζυγός θέλουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Η φύση του Ζυγού να συνεργάζεται και να ανησυχεί θα βοηθήσει τη σχέση να πετύχει. Καμία από αυτές δεν είναι απαιτητική και ως εκ τούτου, θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Ζυγός

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Καρκίνος
Αν και το ζευγάρι αυτό μπορεί να ζήσει αρμονικά, σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τις διαφορές που έχουν. Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι να λύσετε τις διαφορές με τρόπο που θα βοηθήσει τη σχέση παρά με τρόπο που θα την παρεμποδίζει. Μια γυναίκα Ζυγός και μια γυναίκα Καρκίνος σίγουρα θα κερδίσουν το μερίδιο της ευτυχίας που  τις αναλογεί, αν συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί χωρίς να αλλάξουν. Τότε η ζωή τους θα είναι χαρούμενη και επιτυχημένη.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Λέων
Μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Ζυγός θα έχουν μια σχέση που θα είναι πολλά υποσχόμενη. Τα άτομα αυτά ανήκουν σε ζώδια που συμπληρώνουν το ένα το άλλο και επιτρέπουν να αναπτυχθεί αμοιβαίος θαυμασμός μεταξύ τους. Η πρακτική, η ελευθερία και η ατομικιστική προσέγγιση των δύο ζωδίων θα φέρει τη γυναίκα Λέων και τη γυναίκα Ζυγό κοντά στην αρχή. Ωστόσο, αργότερα μέσα στη σχέση, τα δύο άτομα θα διεισδύσουν βαθιά στο μυαλό των συντρόφων τους και θα ανακαλύψουν και άλλες ιδιότητες που θα γοητεύσουν η μία την άλλη.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Παρθένος
Μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Ζυγός αποτελούν ένα καλό συνδυασμό. Θα έχουν σίγουρα δύσκολες στιγμές, αλλά τίποτα τόσο άσχημο που να τις ωθήσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Στην πραγματικότητα, μια γυναίκα Παρθένος απολαμβάνει τη συντροφιά μιας γυναίκας Ζυγού και παρόλο που της αρέσει να περνά την ώρα της στο σπίτι, δεν θα την πείραζε η έξτρα κοινωνική ζωή που θα της προσφέρει η σύντροφός της. Δώστε στη γυναίκα Παρθένο ένα πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη ρουτίνα, και θα τη δείτε να την ακολουθεί μέρα με τη μέρα, χωρίς να διαμαρτύρεται. Αλλά αν το κάνουμε αυτό σε μια γυναίκα Ζυγό, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε  το χάος!

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Ζυγός
Θα ταιριάξουν σχεδόν αμέσως λόγω των ομοιοτήτων που μοιράζονται μεταξύ τους, αλλά από τη στιγμή που το κάνουν, υπάρχει ανησυχία για το πόσο καιρό οι ομοιότητές τους θα τους κρατήσουν μαζί. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να τους σταματήσει από το να είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι θα απολαύσει μερικούς καλούς μήνες μαζί  κάνοντας πράγματα που τους ενδιαφέρουν όπως τα πάρτι, οι περιπέτειες κλπ. Επίσης, θα γίνουν συναισθηματικά ισχυρότεροι από τα περισσότερα ζευγάρια, επειδή το επίπεδο της σκέψης τους θα ταιριάξει καλύτερα από τους άλλους.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Σκορπιός
Έντονη συναισθήματα τρέχουν μέσα από τις καρδιές της γυναίκας Ζυγού και της γυναίκας Σκορπιού. Αυτή η σχέση είναι τέτοια που και τα δύο άτομα θα επωφεληθούν ο ένας από τον άλλον με κάποιο τρόπο και θα κρατήσουν ο ένας τον άλλον, επειδή ξέρουν ότι είναι με τους σωστούς ανθρώπους. Ο λόγος που αυτή η σχέση θα ανθίσει είναι λόγω της γυναίκας Ζυγού που θα αναλάβει την πρωτοβουλία να περπατήσει μέχρι τη γυναίκα Σκορπιό και να της ζητήσει να βγουν. Θα καταλάβει αμέσως τις προθέσεις της, είτε σοβαρές είτε όχι, και στη συνέχεια θα λάβει μια απόφαση που θα την έχει υπολογίσει πρώτα.. Αν και μια γυναίκα Σκορπιός  φαίνεται ανέμελη στην αρχή, η ένταση της θα εμφανιστεί όταν καταλάβει πως η σχέση αρχίζει και σοβαρεύει.

Ζυγός

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Τοξότης
Μια γυναίκα Ζυγός και μια γυναίκα Τοξότης έχουν πολλά κοινά σημεία. Κάνουν επίσης ένα υπέροχο ζευγάρι και οι εντυπωσιακές ομοιότητες τους είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνες στο να τις κρατήσουν μαζί. Ωστόσο, όπως κάθε ζευγάρι, αυτό το ζευγάρι αντιμετωπίζει ανεπιθύμητους τσακωμούς. Οι τσακωμοί αυτοί ως επί το πλείστον περιστρέφονται γύρω από τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, το χρονοδιάγραμμά τους και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Η αναποφάσιστη φύση της γυναίκας Ζυγού, σε συνδυασμό με την αδέξια στάση μιας γυναίκας Τοξότη κάνει τα προβλήματά τους απίστευτα δύσκολα. Ευτυχώς, τόσο η γυναίκα Ζυγός όσο και η γυναίκα Τοξότης είναι έξυπνα άτομα που ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να σπαταλούν τις ενέργειές τους σε τέτοια ασήμαντα θέματα.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Αιγόκερως
Ο κύριος λόγος που αυτό το ζευγάρι είναι μαζί στην αγάπη είναι ότι έχουν παρόμοια φύση. Ακριβώς όπως μια γυναίκα Ζυγός είναι ευχάριστη και ευγενική, μια γυναίκα Αιγόκερως είναι μία σεμνή αλλά ευχάριστη γυναίκα. Μπορούν και οι δύο να προσελκύουν ανθρώπους, η μία  από καθαρή χρήση της γοητείας και η άλλη με τη γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητά της. Αν και μια γυναίκα Αιγόκερως θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων, ένα γνώρισμα που είναι σε πλήρη αντίθεση με μια γυναίκα Ζυγό, απολαμβάνει να είναι μαζί της γιατί μπορεί να αισθανθεί την αίσθηση της νίκης πάνω από όλες τις άλλες γυναίκες που ανταγωνίζονται την προσοχή της. Επειδή ξέρει ότι είναι σε ζήτηση και πολύ δημοφιλής, προσπαθεί συνεχώς να επικυρώνει την επιλογή της.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Υδροχόος
Πράγματα που είναι εμφανή σε μια γυναίκα Ζυγό δεν είναι ορατά σε μια γυναίκα Υδροχόο. Ωστόσο, υπάρχει μια ορισμένη δύναμη που τους επιτρέπει να είναι μαζί παρά τις διαφορετικές τους ιδιότητες. Είναι η ικανότητά τους να αφήνουν τις διαφορές τους να τις ενώνει, παρά τις ομοιότητες να τους κάνει τη ζωή μονότονη. Αν και είναι εντελώς διαφορετικές δεν υπάρχει ανησυχία για αυτή τη σχέση. Αυτά τα ζώδια ξέρουν να προσαρμόζονται και να ζουν άνετα με τον άλλον.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Ιχθύς
Μαζί, μια γυναίκα Ζυγός και μια γυναίκα Ιχθύς είναι πολύ ισχυρές, αλλά όταν διαχωρίζονται, καταρρέουν γρήγορα. Όταν είναι μαζί, είναι στο δικό τους γλυκό κόσμο, όπου τα προβλήματα δεν υπάρχουν και όπου ζουν σε τέλεια αρμονία η μία με την άλλη. Είναι μια κατάσταση νίκης τόσο για τη γυναίκα Ζυγό όσο και για τη γυναίκα Ιχθύ. Θα ήταν απολύτως λογικό για μια γυναίκα Ζυγό και μια γυναίκα Ιχθύ για να παραμείνουν μαζί κατά τη διάρκεια δύσκολων προβλημάτων, διότι το μέλλον τους θα έχει σίγουρα κάτι μεγάλο κρατημένο για αυτές.

Ακολουθούν και άλλα ζώδια στην ώρα τους... 

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...