Προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα COMING OUT (11 Οκτωβρίου) – 11 συνεδρίες!

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Coming Out, το lesbian.gr προσφέρει 1 δωρεάν συνεδρία με την Εύα Σπίνου, ψυχολόγο εξειδικευμένη σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου, σε 11 άτομα που θα στείλουν e-mail με την ένδειξη «Παγκόσμια Ημέρα Coming Out» στο ­­­­[email protected] ή μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.  Μπορούν  να συμμετάσχουν και άτομα που διαμένουν εκτός Αττικής και επιθυμούν συνεδρία μέσω Skype.

Η προσφορά δεν τελειώνει εδώ. Όσα άτομα από τους/τις νικητές/ριες επιθυμούν να συνεχίσουν τις συνεδρίες με την ψυχολόγο, δικαιούνται έκπτωση 40% επί της αρχικής τιμής!

Δυνατότητα συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει κλήρωση και οι νικητές/ριες θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσα άτομα έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Διασφαλίζεται το απόρρητο και η εμπιστευτικότητα των στοιχείων σας και δηλώνουμε υπεύθυνα ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς ή προωθητικούς σκοπούς.

 

* Πως καθιερώθηκε η Παγκόσμια Ημέρα COMING OUT:

Με αφετηρία τις ΗΠΑ και τη Δυτική Ακτή, η Παγκόσμια Ημέρα Coming Out γιορτάζεται κάθε 11η Οκτωβρίου σε πολλές χώρες. Η ημερομηνία παραπέμπει στη μεγάλη Εθνική Πορεία για τα δικαιώματα των γκέι και λεσβιών στην Ουάσινγκτον (11/10/1987). Υπολογίζεται ότι πάνω από 500.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε εκείνη την πορεία. Έναν χρόνο αργότερα, σε ανάμνηση της πορείας, και για να συνεχιστεί αυτή η δυναμική, ανακηρύχθηκε η Πρώτη Εθνική Ημέρα Coming Out.Το λογότυπο της πρώτης διοργάνωσης είχε σχεδιάσει ο Keith Haring.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...