Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας "Δύο και Δύο" με θέμα το Swinging!

Κερδίστε εδώ διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας στις 10/6 στον κινηματογράφο Αβάνα (Λυκούργου & Κηφισίας, Χαλάνδρι) στις 23 00 το βράδυ

H Spentzos Film και η Filmtrade
παρουσιάζουν
την ξέφρενη κωμωδία του Diego Kaplan
που έσπασε ταμεία στην Αργεντινή!

"Δύο και Δύο"
2+2
(aka Dos mas Dos)

"Όλοι έχουμε φαντασιώσεις. Εσείς?"

•Υποψήφια για 10 (!) βραβεία Premios Sur 2012 της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών της Αργεντινής

•Υποψήφια για το βραβείο Α΄ Γυναικείου ρόλου 2013 της Ένωσης Αργεντινών Κριτικών Κινηματογράφου

105 min./ 2012

Σύνοψη:
Ο Ντιέγκο και η Εμίλια είναι ένα ευκατάστατο παντρεμένο ζευγάρι με παιδί.
Οι κολλητοί τους φίλοι, όμως, ο Ρίτσαρντ και η Μπετίνα, όχι μόνο επιμένουν να ζουν μια ανέμελη ζωή, αλλά έχουν και κάποιες "ιδιαίτερες" προτιμήσεις.
Κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού γεύματος, η Μπετίνα εξομολογείται κρυφά στη φίλη της ότι τους αρέσει να κάνουν σεξ με άλλα ζευγάρια –πολλά ζευγάρια!– και την προσκαλεί σε ένα πάρτι για swingers.
Αυτή η εξομολόγηση ξυπνάει ανομολόγητες φαντασιώσεις στην Μπετίνα, που πιέζει τον Ντιέγκο να δοκιμάσουν επιτέλους κάτι καινούργιο στη ζωή τους.
Ο Ντιέγκο όμως…

Πρωταγωνιστούν:
Ντιέγκο: Adrián Suar
Μπετίνα: Carla Peterson
Εμίλια: Julieta Díaz
Ρίτσαρντ: Juan Minujín

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Diego Kaplan
Παραγωγή: Adrián Suar
Σενάριο: Daniel Cúparo, Juan Vera
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Félix Monti
Μοντάζ: Pablo Barbieri Carrera
Πρωτότυπη μουσική: Iván Wyszogrod
Κοστούμια: Patricia Conta
Στούντιο: Patagonik Film Group, Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales

Adrian Suar: ο "Αργεντινός Γούντι Άλλεν" :
Ο "συντηρητικός" Ντιέγκο του "Δύο και Δύο", ή κατά κόσμον Adrián Suar (πραγματικό όνομα: Adrián Kirzner Schwartz) είναι ένας πολυτάλαντος και δυναμικός άνθρωπος του χώρου του θεάματος: Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1968, και ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση σε ηλικία μόλις 13 ετών. Το 1994 δημιούργησε την Pol-Ka, μια από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών της Αργεντινής, ενώ εδώ και δέκα χρόνια είναι διευθυντής Προγράμματος στο δεύτερο μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής, το Canal 13. Εκτός από πρωταγωνιστής του "Δύο και Δύο", επιπλέον έχει κάνει και την παραγωγή της ταινίας. Αλλά η μεγαλύτερη "διάκριση" του εβραϊκής καταγωγής σταρ είναι ότι στη χώρα του πλέον οι κινηματογραφόφιλοι τον αποκαλούν "Αργεντινό Γούντι Άλλεν".

Ένα "καστ" γεμάτο βραβεία:
•Ο σκηνοθέτης του "Δύο και Δύο", Diego Kaplan, έχει γυρίσει συνολικά 3 κινηματογραφικές ταινίες και 5 τηλεοπτικές σειρές, ενώ με την πρώτη κιόλας δημιουργία του ("Sabes nadar?") ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας του 1999 στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Μπουένος Άιρες.

•Ο… αχαλίνωτος Ρίτσαρντ (Juan Minujin) διεκδίκησε 6 φορές συνολικά μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία, και το 2008 κέρδισε το βραβείο Β΄ Αντρικού Ρόλου της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών της Αργεντινής.

•Ο "συντηρητικός" Ντιέγκο (Adrián Suar) υπήρξε 6 φορές υποψήφιος για βραβεία, ανάμεσα στα οποία τρεις φορές για Α΄ Αντρικού Ρόλου (Premios Sur 2012 και 2008, Ένωσης Αργεντινών Κριτικών Κινηματογράφου 2009).

•Ο ευτραφής διοργανωτής και οικοδεσπότης του ξέφρενου σουίνκγερ πάρτι, Πάμπλο (Alfredo Casero), έχει τιμηθεί με 3 βραβεία: Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού (Ένωση Αργεντινών Κριτικών Κινηματογράφου 2001), Α΄ Αντρικού Ρόλου (Premios Martin Fierro 2004) και B΄ Αντρικού Ρόλου (Clarin Entertainment 2003).

•Η γοητευτική, Ιταλοσουηδικής καταγωγής Μπετίνα (Carla Peterson), που μυεί τη φίλη της Εμίλια (Julieta Díaz) στον κόσμο των σουίνγκερς, έχει ψηφιστεί στην Αργεντινή ως μια από τις 5 καλύτερες τηλεοπτικές ηθοποιούς της δεκαετίας 2001-2011.

Όσα θέλατε να μάθετε για το "swinging", αλλά δεν τολμούσατε να ρωτήσετε!
Swing: (ρήμα) αιωρούμαι, ταλαντεύομαι, κάνω κούνια, περιστρέφομαι // (αργκό) επηρεάζω, μεταπείθω, είμαι μέσα σε όλα, κάνω τη ζωή μου // (μουσ.) είδος τζαζ μουσικής.
Swinging: (επίθετο) σφριγηλός, σθεναρός, κεφάτος, ζωηρός, γλεντζές, τολμηρός, αχαλίνωτος, ανήθικος.
Swinging ή partner swapping : ανταλλαγή συντρόφων

Έγραψαν για την ταινία:
"Μια ξεκαρδιστική, φωτεινή ταινία, με την υπογραφή του Diego Kaplan".
El Espectador Avezado

"Διασκεδαστική, τεχνικά άρτια, εξαιρετικά ευχάριστη, προκλητική".
Pagina 12

"Μια πικάντικη κωμωδία, που αγγίζει ένα θέμα ταμπού, και σίγουρα θα κεντρίσει τους θεατές".
TN Show

"Το πιο δυνατό σημείο της ταινίας είναι οι πρωταγωνιστές της… βγάζει γέλιο, και οι ερωτικές σκηνές της είναι καλογυρισμένες".
La Voz del Interior

"Να είσαι σουίνγκερ ή να μην είσαι; Ιδού η απορία!"
MI CINE

Από 13 ΙΟΥΝΙΟΥ στους κινηματογράφους από τη Filmtrade και τη Spentzos Film.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...