Με ποια ζώδια ταιριάζει η λεσβία Κριός

Κριαρίνες, διανύουμε τον γενέθλιο μήνας σας... Παρόλο που δεν αντέχετε δεδομένους ανθρώπους, ψάχνετε και εσείς την συντροφικότητα... Ας δούμε τι λένε τα άστρα γι αυτό...

κριός

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Κριός
Θα είναι δύο απλοί χαρακτήρες που δεν χρειάζονται να αποδείξουν τον εγωισμό τους. Και οι δύο από σας μπορεί να είστε  αρκετά ναρκισσιστικές, αλλά καταλαβαίνετε και αποδέχεστε η μια την άλλη. Η πρόγνωση για αυτή τη σχέση  θα  είναι καλύτερη αν και τα δύο μέρη έχουν ξεχωριστά ενδιαφέροντα. Όταν οι ενέργειές σας κατανέμονται σε διαφορετικούς τομείς, η σχέση θα είναι πιο  παιχνιδιάρικη  και  λιγότερο  καταστροφική. Περιστασιακές φιλικές συναντήσεις  μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για την αποφυγή  τσακωμών. Η πρόκληση είναι ο συνεχής και έντονος ανταγωνισμός για το ποια έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση.

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Ταύρος
Είστε ένα κοινωνικό ζευγάρι και αγαπάτε να σας βλέπουν και να σας θαυμάζουν. Θα εκπληρώνετε η μία την ανάγκη της άλλης και θα έχετε μια οικειότητα που θα χαρακτηρίζεται γήινη και αισθησιακή. Αν και οι δύο μπορέσετε να βρείτε έναν τρόπο να απολαμβάνετε τις αισθήσεις της άλλης και να εκπληρώνεται ταυτόχρονα τις επιθυμίες της άλλης μπορεί να πετύχετε μια σχέση ζωής. Και οι δύο έχετε μία υγιή αντίληψη για την ευχαρίστηση, και η αγάπη που μοιράζεστε είναι συνήθως έντονη.

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Δίδυμος
Είστε ξετρελαμένες η μία με την άλλη, επιτρέποντας στον εαυτό σας την ελευθερία να εξερευνήσετε τις πιο μυστικές φαντασιώσεις σας. Ο Κριός παίρνει το προβάδισμα, αλλά μπορείτε και οι δύο να ξεπεράσετε όλες τις αναστολές. Βρίσκετε η μία το μυαλό της άλλης διεγερτικό και η αλληλεπίδραση παρέχει άφθονο καύσιμο για την πυρκαγιά της αγάπης. Είστε και οι δύο από φύση περίεργες, πράγμα που δίνει στο δεσμό σας ζωντάνια και γοητεία.

Κριός

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Καρκίνος

Και οι δύο έλκονται από τον κίνδυνο και ενθουσιασμό. Ως ζευγάρι, ευδοκιμούν στις κοινωνικές δραστηριότητες, την εξερεύνηση και τον πειραματισμό. Η οικειότητα είναι μια συγκλονιστική υπόθεση. Στην αρχή της σχέσης σας και οι δύο σας γοητεύεστε με την άλλη, αλλά αυτή η παθιασμένηέλξησαςσύντομαξεθωριάζει εξαιτίας των μεγάλων διαφορών του χαρακτήρα σας. Η πιο επιθετική Κριός εκφράζεται αυθόρμητα και κακότροπα όταν απογοητεύεται, ενώ η πιοευάλωτηΚαρκίνοςγίνεταιαμυντική και εσωστρεφής.Το κλειδί είναι να συζητάτε τα πράγματα με ένα ήρεμο τρόπο.

 Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Λέων
Οι δύο σας σχηματίζετε ένα ζεστό, ρομαντικό συντροφικό δεσμό.Θα μοιραστείτε μια μοναδική αίσθηση αισιοδοξίας και έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια μόνιμη ένωση. Η πίστη είναι η κόλλα που σας κρατά μαζί  και ένα από τα κλειδιά για να λειτουργήσει αυτή η σχέση είναι καμία από εσάς να μην παίρνει την άλλη πάρα πολύ σοβαρά. Και οι δύο πρέπει να εκπληρώνετε κάθε ανάγκη της άλλης για συνεχή προσοχή και θαυμασμό. Μπροστά στους άλλους είστε πολύ στοργικές και επιδεικνύετε την αγάπη σας.

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Παρθένος
Οι δύο σας είστε ένα χαρούμενο θέαμα. Τροφοδοτείτε η μία τη δημιουργική πλευρά της άλλης και αφού κατακτήσετε τη καρδιά της άλλης, γίνεστε αυτοκόλλητες. Το  πάθος της Παρθένου  έρχεται ως έκπληξη και κάνει συγκλονιστική την περιπέτεια στην κρεβατοκάμαρα. Για να κάνετε αυτή τη σχέση να αντέξει στην πάροδο του χρόνου, θα πρέπει να καταλάβετε ότι είστε πολύ διαφορετικές η μία από την άλλη. Συμπληρώνει η μία την άλλη πραγματικά όμορφα, εφ ‘όσον μπορείτε να αποδεχτείτε τις διαφορές στο χαρακτήρα. Μαζί, έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη σχέση σας με αφθονία και επιτυχία.

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Ζυγός
Και οι δύο προκαλούν η μία την άλλη στις περισσότερες πτυχές της ζωής και της αγάπης. Έχετε ένα φυσικό ανταγωνισμό μεταξύ σας, αλλά χρησιμοποιείτε αυτή την ένταση ανάμεσα σας ως μια ερωτική διέξοδο. Η επιθετικότητα του Κριού διεγείρει την αισθησιακή φύση του Ζυγού και η αγάπη σας μπορεί να είναι αρκετά αντισυμβατική. Ωστόσο, Ζυγός ποθεί την ειρήνη, την ησυχία και την αρμονία, ενώ ο Κριός θέλει δράση και περιπέτεια. Θα πρέπει να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να έχετε μια υγιή ροή της επικοινωνίας και σωστή διαχείριση των συγκρούσεων.

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Σκορπιός
Αυτό που ξεκινά ως μία θυελλώδη ερωτική σχέση δεν μπορεί να έχει καμία αντοχή, αλλά μπορείτε να απολαύσετε την επιθυμία όσο διαρκεί. Το έντονο πάθος μπορεί να διογκωθεί και να δώσει μια έκρηξη ερωτικού ενδιαφέροντος και ενθουσιασμού. Και οι δύο είστε ενεργητικές και φυσικά όταν πρόκειται για συναισθηματικά θέματα. Όλα είναι μια χαρά στην κρεβατοκάμαρα-στο συναισθηματικό τομέα προκύπτουν προβλήματα,και οι δύο έχουν ισχυρές προσωπικότητες,και οι δύο θέλουν να ελέγξουν την άλλη. Αν αναπτύξουν υγιή σεβασμό για τις δυνάμεις της άλλης μπορεί να αισθανθούν ότι και οι δύο έχουν συναντήσει τελικά αυτό που τους ταιριάζει. Η σύγκρουση ανάμεσα σας μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτα έντονη, και ενώ ο Κριός εκφράζει αυτό που θέλει φανερά, ο Σκορπιός μπορεί να κλείσει, να αποσυρθεί, και να καταλήξει σε μια καταστροφική τιμωρία.

Κριός

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Τοξότης
Ο ανταγωνισμός μεταξύ σας προκαλεί μία ορμητική σεξουαλική ένταση. Μεγαλύτερη πρόκληση για σας είναι να φτάσει η σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο,εξάλλου είστε ένα σπιτικό, χαλαρό ζευγάρι. Να είστε προσεκτικοί ώστε η απερισκεψία και ο αυθορμητισμός σας να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση την άλλη. Παρόλα αυτά μπορείτε να αντέξετε τα προβλήματα της ζωής μαζί, γιατί και οι δύο λατρεύετε τις προκλήσεις και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να προσπαθήσετε ξανά και ξανά με αισιοδοξία για τη νίκη. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν λόγω του ότι και οι δυο σας είστε παρορμητικές και με ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Οι συγκρούσεις μπορεί να σας φέρουν γρήγορα στο σημείο βρασμού.

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Αιγόκερως
Μαθαίνετε η μία την άλλη απότομα, αλλά το πάθος ανάμεσα σας έχει τη δυνατότητα να διαρκέσει. Η οικειότητα μεταξύ σας είναι υπέροχη καθώς και οι δύο λατρεύετε η μία την άλλη. Η σχέση σας είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Μπορείτε να είστε το δυναμικό ζευγάρι που μένει για πάντα μαζί, ενώ οι υπόλοιποι αναρωτιούνται πώς δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να τα πάνε  τόσο καλά μαζί. Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια μεγάλη ποικιλία ατομικών ταλέντων. Μπορείτε να εμπνεύσετε η μία την άλλη για να γίνετε πιο αποτελεσματικές, αποδοτικές και επιτυχημένες.

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Υδροχόος
Και οι δύο αγαπάτε οποιαδήποτε γεύση του απαγορευμένου. Η ένωση σας είναι απίστευτα ερωτική και εξωτική. Καταφέρνετε και οι δύο να κάνετε την άλλη να νιώθει ξεχωριστή και οικειότητα μεταξύ σας ανοίγει ένα ακόμη πεδίο του πειραματισμού. Είναι πιθανό να φτάσετε στα όρια της ερωτικής απόλαυσης, και κάθε φορά αισθάνεστε σαν να είναι η πρώτη φορά. Μοιράζεστε το πάθος για νέες εμπειρίες, καθώς και το θάρρος να ανατρέπετε τα δεδομένα και να κάνετε τα πάντα με το δικό σας τρόπο. Η φιλία έρχεται φυσικά σε αυτή τη σχέση, καθώς και η αμοιβαία υποστήριξη και κατανόηση.

Γυναίκα Κριός-Γυναίκα Ιχθύες
Έχετε εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά είστε πρόθυμες να προστατεύετε και να προωθείτε η μία την άλλη . Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια όμορφη ζωή μαζί. Η οικειότητα που μοιράζεστε μπορεί να σας δώσει την πιο συναρπαστική εξωσωματική εμπειρία που έχετε ποτέ ονειρευτεί. Σε αυτή τη σχέση η Κριός γυναίκα είναι ζωηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ η γυναίκα Ιχθύς είναι κάπως ντροπαλή και χειρίσιμη. Το μεγάλο καρμικό μάθημα  σε αυτή τη σχέση είναι ότι η αγάπη κατακτά τα πάντα, και ότι η  συμπόνια και η συμπάθεια μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ρήξεις.

Πηγή astrolive

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...