ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΓΚΕΙ ΛΕΩΝ

Και μετά από τα λεσβιακά ζώδια, έτσι για την πλάκα μας, βρήκαμε και τις συναστρίες για τον φίλο μας γκέι Λέων, εκείνον με το φουντωτό μαλλί...

Άντρας Λέων-Άντρας Κριός
Αυτός ο συνδυασμός φέρνει σε επαφή δύο ανθρώπους με εγωισμό, αλλά μπορεί να είναι αρμονικός, εάν μάθουν να συνεργάζονται στη σχέση. Στον άνδρα Κριό αρέσει το κυνηγητό, και στον άντρα Λέων αρέσει να τον διεκδικούν, ιδιαίτερα αν αυτό σημαίνει πως αντιμετωπίζεται σαν βασιλιάς. Είναι και οι δύο εξωστρεφείς και υπερήφανοι, και έχουν πολλή δύναμη για να διατηρήσουν τη σπίθα σε μια σχέση. Και οι δύο πλευρές εκνευρίζονται γρήγορα, και αυτός ο εκνευρισμός θα μπορούσε να επισκιάσει σύντομα όλα τα άλλα καλά συναισθήματα της σχέσης. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι μια πραγματική περιπέτεια, με συγκινήσεις σε κάθε λεπτό, αλλά χρειάζεται να διαχειρίζονται τον θυμό τους σε μεγάλο βαθμό. Όταν γίνει αυτό, η σχέση γίνεται συναρπαστική, δεδομένου ότι ο καθένας τους εμπνέει τις δημιουργικές παρορμήσεις του άλλου.

Άντρας Λέων-Άντρας Ταύρος
Η σχέση αυτή είναι μια μάχη πρακτικότητας και υπομονής (του Ταύρου) ενάντια στο πάθος και τον εγωισμό (του Λέοντα). Ο Ταύρος έχει την τάση να πατάει κάτω στη γη και στη λογική, ενώ ο Λέων τείνει να είναι δραματικός και υπερβολικός. Ο Ταύρος θέλει να σχεδιάσουν και να εργαστούν για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές αύριο, ενώ ο Λέων ενδιαφέρεται περισσότερο να ζουν το σήμερα.
Καθώς ο Λέων είναι ένας εγωκεντρικός σύντροφος, ο οποίος ζει για την προσοχή και τον έπαινο, και μπορεί να είναι δυσαρεστημένος, χωρίς ένα ελάχιστο επίπεδο ενθουσιασμού ή δράματος στη ζωή του. Η επιτυχία αυτής της σχέσης εξαρτάται από το πώς αντιδρά ο Ταύρος με όλα αυτά. Ο Λέων θέλει να τον θαυμάζουν. Αυτό είναι λεπτή αλλά σημαντική διαφορά. Ο Ταύρος αναζητά ασφάλεια και αγάπη, ενώ ο Λέων θέλει κυρίως μόνο θαυμασμό και προσοχή.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι κανένας από τους δύο δεν θα εντυπωσιάσει με το στυλ του τον άλλον, εκτός και αν κάνουν την προσπάθεια να δουν τα πλεονεκτήματα, τις ανάγκες και  τις απόψεις ο ένας του άλλου.

Άντρας Λέων-Άντρας Δίδυμος
Όντας εξωστρεφής, δραματικός και τολμηρός, ο Λέων θέλει να ζήσει τη ζωή στα άκρα. Αν και ο Δίδυμος δεν συμμερίζεται την ανάγκη να είναι τόσο υπερβολικός, θα απολαύσει σίγουρα τόσο το δραματικό στοιχείο όσο και το ατελείωτο ρεύμα από συναρπαστικά μέρη και νέες δραστηριότητες. Είστε και οι δύο τόσο πολύ εξωστρεφείς και κοινωνικοί, που και οι δύο απολαμβάνετε να είστε το κέντρο της προσοχής.  Ο Λέων τείνει να είναι δραματικός και χαρισματικός, ενώ ο Δίδυμος είναι έξυπνος και δημιουργικός. Είστε και οι δύο στοργικοί  και απολαμβάνετε να κάνετε τους άλλους να γελούν. Θα απολαμβάνετε και θα «τρέφεστε» ο ένας από τον άλλον.

Άντρας Λέων-Άντρας Καρκίνος
Και οι δύο αισθάνεστε άνετα με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, γι’ αυτό μην συγκρατηθείτε όταν πρόκειται για φιλί ή αγκαλιά. Αφού δείτε την ευτυχή αντίδραση του Λέοντα  θα αισθανθείτε πιο άνετα με αυτό. Από τη θετική του πλευρά, ο Λέων έχει τη δύναμη, την εμπιστοσύνη και την αίσθηση του σκοπού που θαυμάζει ο Καρκίνος σε έναν σύντροφο. Είναι σχεδόν πάντα φιλόδοξος, με πάθος, χαρούμενος, αισιόδοξος και χαρισματικός. Ένα μέρος του Καρκίνου θα απολαμβάνει να βλέπει πως ο σύντροφός του ζει τη ζωή στο έπακρο, ενώ ένα μέρος θα εύχεται να μην το έκανε … Τα χρήματα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολεί κατά καιρούς. Ο Καρκίνος αποταμιεύει ενώ ο Λέων ξοδεύει. Δεν ξοδεύουν μόνο, αλλά αγοράζουν πολύ ακριβά πράγματα που δεν έχουν απολύτως καμία χρησιμότητα! Ενώ είναι πιθανό πολλά από αυτά τα πράγματα να είναι δώρα για τον Καρκίνο, μπορεί να χρειαστεί να υπενθυμίσετε στο Λιοντάρι σας ότι είναι προτιμότερο να έχετε κάποιες οικονομίες για τους δύσκολους καιρούς. Και πάλι, μπορείτε να σας φέρει καλύτερα αποτελέσματα να επαινείτε τις μικρές πράξεις λιτότητας παρά να κρίνετε τις υπερβολικές πράξεις του.

Άντρας Λέων-Άντρας Λέων
Είναι μία σχέση η οποία είναι συχνά άκρως ανταγωνιστική με ένα διασκεδαστικό τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας τις καριέρες και τους μισθούς – πράγμα καλό, αφού και οι δύο να απολαμβάνετε τις ανέσεις! Είστε το ίδιο ενεργητικοί, πιστοί, αισιόδοξοι και φιλόδοξοι. Τα αρνητικά είναι πως  και οι δύο εγωιστές, αυταρχικοί, πεισματάρηδες και νευρικοί. Είστε τόσο δραματικοί και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η σχέση να είναι μια σειρά από καβγάδες και συμφιλιώσεις το οποίο και οι δύο μπορεί «κρυφά» να απολαμβάνουν.

Άντρας Λέων-Άντρας Παρθένος
Η σχέση αυτή θα είναι πολύ εύκολη στην αρχή, καθώς ο Παρθένος θα σας κατακλύζει με προσοχή και επαίνους. Βέβαια αυτό θα είναι μόνο επιφανειακό. Η φιλοδοξία και ο ενθουσιασμό του Λέοντα σε συνδυασμό με την πρακτική φύση και την καθαρή σκέψη του Διδύμου, θα ενθαρρύνει τους Διδύμους να διασκεδάζουν, ενώ θα συμβάλει στη σταθεροποίηση και την οργάνωση τη ζωής του Λέοντα – μια μεγάλη ομάδα! Ο Λέων θα είναι υπερήφανος για τον σύντροφό τους, ο οποίος είναι πάντα περιποιημένος, και πάντα έχει κάτι αστείο να πει. Συχνά παίρνει την ευθύνη και κάθε δουλειά πολύ σοβαρά.  Το πρόβλημα είναι ότι και οι δύο θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας. Ο Λέων κυρίως προσπαθεί  να λυγίσει τους ανθρώπους με τη θέλησή του, ενώ ο Παρθένος προτιμά μια πιο αποκλειστική και πνευματική προσέγγιση, πάντα ήρεμος σε μια κρίση. Πρόκειται για έναν οργανωμένο και πολυμήχανο σύντροφο, που δεν πρέπει να υποτιμάται ή να πατρονάρεται, ακόμα και αν εξωτερικά δεν του φαίνεται.

Άντρας Λέων-Άντρας Ζυγός
Είστε και οι δύο αισιόδοξοι, σας  αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα και ψάχνετε για περιπέτεια, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τόσο τη διασκέδαση όσο και το δράμα. Είστε δημιουργικοί και εμπνέετε ο ένας τον ρομαντισμό του άλλου. Ένα από τα λίγα αρνητικά σε αυτή τη σχέση είναι ότι γίνεστε λίγο κτητικοί μερικές φορές.
Ο κίνδυνος σε αυτή τη σχέση είναι πως ο Ζυγός ενθαρρύνει τον Λέοντα περισσότερο από όσο πρέπει. Καθώς ο Λέων έχει την τάση να παρασύρεται κατά καιρούς, χρειάζεται κάποιον να τον κρατάει στο έδαφος. Για παράδειγμα, μία πτήση στο Παρίσι για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο είναι σίγουρα πολύ ωραία ιδέα, αλλά δεν είναι αν θα πρέπει να πληρώνετε γι ‘αυτό για τα επόμενα 3 χρόνια σε μια πιστωτική κάρτα! Τα χρήματα μπορούν να είναι αποτελέσουν πρόβλημα μιας και κανείς σας δεν θα τσακωθεί για αυτού, αφού και στους δύο αρέσει να σπαταλάτε χρήματα για τη διασκέδασή σας.

Άντρας Λέων-Άντρας Σκορπιός
Ο Λέων θα ανακαλύψει σύντομα πως ο Σκορπιός είναι ευέξαπτος κυκλοθυμικός, συναισθηματικός και μυστικοπαθής. Ταυτόχρονα ο Σκορπιός θα βρει τον Λέοντα επιφανειακό, μάταιο και μανιακό με τον έλεγχο. Αυτό δεν ακούγεται πολύ αρμονικό, όπως και το γεγονός πως και οι δύο τείνουν να αντιπαθούν τους συντρόφους με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Μπορείτε να χειριστείτε την αγάπη, μπορείτε να χειριστείτε το μίσος – αλλά αν σας αγνοούν ή σας βαριούνται είναι το χειρότερό σας. Αυτό που κάνει αυτή τη σχέση λειτουργική είναι ότι ποτέ δεν θα αισθανθείτε πως σας αγνοούν ή αδιαφορία. Πάντα θα υπάρχει κάποια έντονη συγκίνηση στο προσκήνιο – καλή ή κακή.  Για αυτό το λόγο δεν θα είναι ποτέ μια αδιάφορη ή βαρετή σχέση. Πρόκειται για μια σχέση που πολύ λίγοι Λέοντες μπορούν να αντισταθούν! Οι τσακωμοί, η ένταση, το δράμα, η σεξουαλική αύρα του Σκορπιού, θα σας δέσει χειροπόδαρα!

Άντρας Λέων-Άντρας Τοξότης
Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας, και σε γενικές γραμμές είναι πιθανό να δημιουργήσετε μία ιδιαίτερα ενεργητική, εκρηκτική και διασκεδαστική σχέση αγάπης. Είστε και οι δύο τόσο αισιόδοξοι, γενναιόδωροι, ανέμελοι και ενθουσιώδεις. Σας αρέσει να διασκεδάζετε μέχρι τελικής πτώσης και να ζείτε τη ζωή στα άκρα. Είστε παρορμητικοί και  θέλετε να παίζετε που και που με τη φωτιά. Αυτή η σχέση πιθανόν να αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Είστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί και χαρισματικοί, και μοιράζεστε το πάθος, τον ενθουσιασμό και το περιστασιακό δράμα. Η αρνητική πλευρά, είναι πως και οι δύο είστε ανυπόμονοι και με πολλά νεύρα.

Άντρας Λέων-Άντρας Αιγόκερως
Από πολλές απόψεις, είστε ακριβώς αντίθετοι, αλλά μπορείτε να δουλέψετε πάνω σε αυτές τις διαφορές και να δημιουργήσετε μια ωραία σχέση. Εάν καταφέρετε να είστε μαζί για 6-12 μήνες, βάλατε τις βάσεις για μία σχέση που θα δυναμώνει με την πάροδο του χρόνου. Ο Αιγόκερως είναι ένα  λογικό και προσγειωμένο ταίρι. Ένας υπομονετικός και με στόχους, σχεδιαστής, αναλυτής και ολοκληρωτής. Από πολλές απόψεις αυτό είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται ένας φλογερός και αυθόρμητος Λέοντας. Είστε καλοί στο να βρείτε την πορεία σας μαζί, αλλά μόνο ο Αιγόκερως μπορεί να οδηγήσει…  Ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του απαισιόδοξος, ενώ ο Λέων είναι ο αιώνιος αισιόδοξος. Αυτή είναι η αρχή ενός τεράστιου κύκλου που θα βγάζει τον καλύτερο εαυτό και των δύο στην επιφάνεια. Η  αισιοδοξία θα εμπνεύσει την φιλοδοξία, η φιλοδοξία θα τροφοδοτήσει την ανταγωνιστική πλευρά κλπ.

Άντρας Λέων-Άντρας Υδροχόος
Μια ασυνήθιστη αλλά συναρπαστική σχέση. Πραγματικά δεν έχετε πολλά κοινά, όμως η φυσική έλξη μεταξύ σας είναι πιθανό να είναι εξαιρετικά ισχυρή, και δεν θα αφήσει ποτέ τα πράγματα να γίνουν βαρετά. Ο υδροχόος είναι ένας επαναστάτης στην καρδιά, ποτέ δεν φοβάται να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά από όλους τους άλλους, ή να πειραματιστεί για την αντιμετώπιση της κριτικής. Καθώς ο Λέων έχει μεγάλη ανάγκη την αποδοχή των άλλων,  μπορεί  να θαυμάζει αυτή την κάπως ασυνήθιστη μορφή εσωτερικής δύναμης. Ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος και συναρπαστικός εραστής, και πάντα σας κρατά σε εγρήγορση. Αν και δεν είναι υπερβολικά συναισθηματικός τείνει να είναι αρκετά αυθόρμητος και συχνά εστιάζει αλλού. Μην εκπλαγείτε αν είναι ρομαντικός στα σούπερ μάρκετ και σε απόσταση κατά τη διάρκεια του δείπνου. Αυτό μπορεί να είναι είτε ενοχλητικό είτε διασκεδαστικό, ανάλογα με την άποψή σας. Αν σας αρέσει όλη η προσοχή να πέφτει πάνω σας (όπως και οι περισσότεροι Λέοντες), τότε αυτή η πλευρά της σχέσης μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική για σας μερικές φορές.

Άντρας Λέων-Άντρας Ιχθύς
Το αποτέλεσμα αυτής της σχέσης εξαρτάται περισσότερο από τον Λέων παρά από τον Ιχθύ, και αυτό κάνει αυτό το συνδυασμό αρκετά μοναδικό. Είναι πολύ πιθανό ο Λέων να έχει τον έλεγχο αυτής της σχέσης, και Ιχθείς σίγουρα θα είναι εντάξει με αυτό. Στην πραγματικότητα, στους περισσότερους τομείς της ζωής τους  θα το προτιμούν αυτό. Ο Ιχθύς είναι ένας σύντροφος που μισεί τη σύγκρουση ή την τριβή, και σπάνια θα αισθανθεί ότι υπάρχει κάτι που αξίζει να τσακωθεί για αυτό. Όταν ο Λέων θα αποφασίζει κάτι, συνήθως ο Ιχθύς θα ακολουθεί, αφού απολαμβάνει έναν σύντροφο που θα έχει τα ηνία και θα παίρνει όλες τις δύσκολες αποφάσεις.

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...