ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Διαλέξεις – Συζητήσεις, Σεμινάρια, Προβολές

2009-2010

Η Γυναικεία Ομάδα Αυτοάμυνας σε συνεργασία με την Κίνηση Δημοκρατικών Γυναικών θα οργανώσουν  διαλέξεις – συζητήσεις, σεμινάρια και προβολές για μια σειρά θεμάτων σχετικών με την γυναικεία ιστορία, συνειδητοποίηση, πνευματικότητα, αυτογνωσία, το φεμινιστικό κίνημα, τα δικαιώματα των γυναικών, όλες τις μορφές βίας κατά των γυναικών κ.τ.λ. στον χώρο του Δικτύου για την Καταπολέμηση της Αντρικής Βίας Κατά των Γυναικών (5ος όροφος, Νικηταρά 8-10, πλατεία Κάνιγγος).

Για τις διαλέξεις θα υπάρχει εισηγήτρια με ομιλία διάρκειας μισής ώρας και θα ακολουθούν ερωτήσεις και τοποθετήσεις πάνω στο θέμα. Η συζήτηση θα διεξάγεται στη βάση των αρχών της ελεύθερης έκφρασης, του εποικοδομητικού διαλόγου, της ανεκτικότητας ως προς την διαφορετικότητα, του σεβασμού ως προς την ομιλήτρια αλλά και ως προς την καθεμία που λαμβάνει μέρος.

Το Σάββατο 7/11/2009 στις 3μμ. θα γίνει σεμινάριο λεκτικής αυτοάμυνας για γυναίκες, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη βία και τις ενέργειες υποτίμησής μας χωρίς βία, μόνο με το λόγο, την κίνηση και την στάση του σώματος. Το σεμινάριο θα γίνει από την Άντα Τσαρέα, δασκάλα της Γυναικείας Ομάδας Αυτοάμυνας, και το ποσό συμμετοχής θα είναι 10  ευρώ το άτομο. Τα χρήματα θα δοθούν για τη δράση του Δικτύου για την Καταπολέμηση της Αντρικής Βίας Κατά των Γυναικών, του οποίου η ομάδα είναι μέλος.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως για τα θέματα που θα θέλατε να παρουσιάσετε, είτε ως άτομο είτε ως συλλογικότητα, προκειμένου να διαμορφώσουμε ανάλογα το πρόγραμμα. Τηλέφωνα επικοινωνίας και δηλώσεων συμμετοχής: πρωί 210-5213224, κιν. 6973352397 (Άντα).

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...