10 συμβουλές για να καταπολεμήσετε το Lesbian Bed Death

10 συμβουλές για να καταπολεμήσετε το Lesbian Bed Death

Το γνωστό Lesbian bed death ή LBD* δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η σχέση σας είναι καταδικασμένη και ετοιμάζεται να τελειώσει. Οποιοδήποτε ζευγάρι ανεξαρτήτως φύλου σε μια μακροχρόνια σχέση θα παρουσιάσει μια μείωση στην σεξουαλική τους δραστηριότητα.

Ακολουθούν 10 συμβουλές από την κοινωνική λειτουργό Δρ. Ντάρσι Στέρλινγκ για το πως μπορείτε να αναβιώσετε τη λίμπιντό σας!

1.Να μην κάνετε σεξ για 30 ημέρες.
2.Μην συζητάτε για το σεξ για 30 ημέρες. Οι λεσβίες έχουν την τάση να αναλύουν και να συζητάνε για τα πάντα μέχρι τελικής πτώσεως.
3.Να έχετε λύσει τις υποχρεώσεις σας πριν γυρίσετε σπίτι σας το βράδυ. Είτε μέσω email, τηλεφώνου ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο βρείτε την λύση ώστε να μην έχετε έννοιες με τη δουλειά σας και γενικότερα με τις καθημερινές υποχρεώσεις σας από τη στιγμή που θα μπείτε σπίτι σας το βράδυ.
4.Να αγγίζεστε, με μη-σεξουαλικό τρόπο, γύρω στα 5-15 λεπτά καθημερινά. Φυσικά να είστε ντυμένες και να μην χαϊδεύεστε στα «πονηρά» σας σημεία!
5.Να λέτε θετικά πράγματα η μία για την άλλη. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό του στυλ: «Ευχαριστώ πολύ που καθάρισες την κουζίνα χθες βράδυ.»
6.Μηδέν κριτική για 30 ημέρες!
7.Να κάνετε μια δραστηριότητα εκτός σπιτιού ξεχωριστά η μία από την άλλη για μια φορά την εβδομάδα που θα διαρκεί τουλάχιστον 1 ώρα. Αυτό θα σας δώσει και νέα θέματα προς συζήτηση.
8.Να μην αυνανίζεστε! Αν αυνανιστείτε τότε δεν έχει κανένα νόημα.
9.Να βγαίνετε για ραντεβού μια φορά την εβδομάδα, μόνο οι δύο σας χωρίς κανέναν άλλο.
10.Να γυμνάζεστε 3 φορές την εβδομάδα για 30 λεπτά κάθε φορά. Αν αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα με το σώμα σας, τότε θα νιώσετε και πιο σεξουαλικές.

*Το «Lesbian bed death» είναι ένας όρος που εφηύρε η κοινωνιολόγος Pepper Schwartz στο βιβλίο της «American Couples» το 1983 και περιγράφει την διακοπή των σεξουαλικών δραστηριοτήτων σε μια μακροχρόνια λεσβιακή σχέση.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...