Καρμικός Καθαρισμός

Γράφει η Κέλλυ Λεοντοπούλου

Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center

 

Ο καρμικός καθαρισμός ολοκληρώνεται σε 3 στάδια ανά εφτά μέρες.

Α. Στάδιο Παρελθόν / Υποσυνείδητο

Β. Σταδιο Παρόν / Συνειδητό

Γ. Στάδιο Μέλλον / Υπερσυνείδητο

 

Τι είναι το Κάρμα :

Η λέξη Κάρμα είναι σανσκριτική και σημαίνει δράση. Κατά τον Ινδουισμό, το κάρμα αναφέρεται στην έννοια του νόμου της σχέσεως μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος, προσδιορίζοντας ότι κάθε πράξη είναι αποτέλεσμα αιτίας του παρελθόντος και ταυτόχρονα αιτία άλλων πράξεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Αναφέρεται επίσης στο νόμο της δικαιοσύνης και ισορροπίας.  Είναι ισάξιο με τον νόμο του Νεύτωνα που αποδίδει μια αντίδραση σε κάθε δράση. Όταν σκεφτόμαστε, μιλάμε ή πράττουμε, παρέχουμε την εκκίνηση σε μια δύναμη που θα αντιδράσει ανάλογα. Αυτή η επιστρεφόμενη δύναμη μπορεί να μετασχηματιστεί, να αλλάξει ή να αποκοπεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να την αναιρέσουν. Αυτός ο νόμος της δράσης αντίδρασης δεν είναι τιμωρία, αλλά είναι ολοκληρωτικά για την εκπαίδευση και την καλλιέργεια της ατομικής ψυχής.

Ο νόμος του κάρμα έχει άμεση επίδραση στη ζωή μας και στην πορεία της εξέλιξης μας. Κάθε πράξη μας, κάθε σκέψη ή συναίσθημα είναι απελευθέρωση ενέργειας, η οποία θα επιστρέψει στο σημείο όπου έχει ξεκινήσει.  Η ποιότητα της πράξης είναι αυτή που καθορίζει αν θα βιώσουμε ευχάριστα ή δυσάρεστα αποτελέσματα. Η ίδια μας η ζωή αποτελεί μια σειρά αιτίων που δημιουργείται από εμάς και αποτελεσμάτων που βιώνουμε.  Το κάρμα ακολουθεί τον άνθρωπο κατά τις επίγειες ενσαρκώσεις του. Η εξέλιξη λοιπόν έρχεται σε σχέση με το πόσο λιγότερο εξάρτηση ο ίδιος με τα δεσμά του κάρμα. Πόσο συνειδητά είναι ο ίδιος δημιουργός των συνθηκών της ζωής του.

Πολλοί από εμάς απελευθερωθήκαμε από την πηγή συγχρόνως , την στιγμή του μπινγκ μπανγκ. Βροχή από ψυχές αμέτρητες φορές από την αρχική κι οι ψυχές που έρχονται την ίδια στιγμή είναι αδελφές ψυχές. Έχουμε ελευθερία επιλογής και αυτό σημαίνει ότι συλλέγουμε κάρμα. Η συλλογή του καλού και κακού κάρμα αποτελεί, ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε κάθε ζωή και να επιλύσουμε το κάθε ένα όσο καλύτερα μπορούμε. Ο στόχος μας είναι να μαθαίνουμε από κάθε εμπειρία και να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι μέσω της διαδικασίας του εξαγνισμού που γινόμαστε τέλειο. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε τελικά να επιστρέψουμε στην πηγή.

Είναι προφανές ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο σε μια ζωή καθώς το κάρμα είναι πολύ. Καθώς συνεχίζουμε μέσα από την άγνοια θεωρούμε τον εαυτό μας ως ξέχωρες οντότητες  και αυτό είναι το ταξίδι της ψευδαίσθησης.  Συνεχίζοντας όχι μόνο χρειαζόμαστε μόνο χρειαζόμαστε μία, αλλά περισσότερες ζωές για να ξεδιαλύνουμε το κάρμα, ίσως εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Για να φτάσουμε στο σημείο να γεμίσουμε από αγάπη και συμπόνια, πρέπει να έχουμε έναν νόμο του του κάρμα, έτσι ώστε στο τέλος του ταξιδιού μας η πλήρης αγνότητα να επιτευχθεί. Με την ελεύθερη βούληση αρχίζουμε να κάνουμε λάθη από την πρώτη μας ενσάρκωση, συλλέγοντας κάρμα. Κάνοντας ευεργετικές πράξεις για άλλους επίσης συσσωρεύουμε καλό κάρμα. Από εκείνη τη στιγμή  και μετά θα γεννιόμαστε ξανά και ξανά μαζί με τις αδελφές ψυχές μας και με άλλους. Κάθε ενσάρκωση σβήνεται από τη μνήμη διαφορετικά είναι αδύνατον να συνεχίσουμε  το ταξίδι μας. Δίχως αυτή την ολοκληρωτική αμνησία, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε ενώ ξέρουμε ότι οι αγαπημένοι μας υπήρξαν οι εχθροί μας σε προηγούμενες  ενσαρκώσεις. Μόνο στα μεσοδιαστήματα μεταξύ των ενσαρκώσεων είναι που μπορούμε να γνωρίζουμε ότι κάποια οικογένεια εχθρών που συναντήσαμε σε αυτή την ζωή ήταν καλοί και αγαπημένοι σε αυτή τη ζωή. Σε αυτή την ενδιάμεση κατάσταση είναι που μπορούμε να συγχωρέσουμε τους συγγενείς μας ευκολότερα και να κάνουμε την θεραπευτική μας αναδρομή. Ακόμη και οι αντίπαλοι μας είναι μέσα εξέλιξης για εμάς.

Από την ελληνική μυθολογία, τα ερμητικά κείμενα, τον Ινδουισμό, τον Βουδισμό, τον Ισλαμισμό και τον Χριστιανισμό το κάρμα έχει την ίδια ρίζα, τον ίδιο επίγειο νόμο που συνδέεται με την άπειρη συμπόνια και αγάπη του Θεού για την πνευματική πρόοδο των πλασμάτων του.

Καρμικός Καθαρισμός

Κατηγορίες Κάρμα

 1. Μπούμερανγκ
 2. Οργανικό
 3. Συμβολικό

 

Τα οφέλη του Καρμικού Καθαρισμού :

Βαθιά θεραπεία τραυμάτων και οδυνηρών αναμνήσεων

Θεραπεία σεξουαλικής, συναισθηματικής, νοητικής, σωματικής και φυσικής κακομεταχείρησης

Θεραπεία / Βελτίωση σχέσεων με τους γονείς

Θεραπεία / Βελτίωση των σχέσεων σε παρελθόν, παρόν και μέλλον

Θεραπεία / Βελτίωση τραυμάτων από παραμέληση ή εγκατάλειψη των γονέων στην παιδική μας ηλικία.

Θεραπεία και κάθαρση συναισθημάτων θλίψης και πόνου.

Σταδιακή και ήπια καρμική απελευθέρωση

Ενεργειακός καθαρισμός του γενετικού κώδικα

Συνειδητή επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό

Σταδιακή και καρμική απελευθέρωση

Κατανόηση καρμικών μαθημάτων και αιτιών

Απελευθέρωση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων του παρελθόντος

Αποκωδικοποίηση της αρνητικότητας από το DNA

Θεραπεία και Φώτιση του DNA

Ανάπτυξη, εκλέπτυνση και εξύψωση της προσωπικής ενέργειας

Βαθύ άνοιγμα, καθαρισμό και θεραπεία του τσάκρα της καρδιάς

Μετουσίωση φόβων και εμμονών

Βαθιά κάθαρση και θεραπεία του εαυτού σε όλα τα επίπεδα.

Καρμικός Καθαρισμός

ΟΙ 12 ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ

 1. Ο Μεγάλος Νόμος
 2. Ο Νόμος της Δημιουργίας
 3. Ο Νόμος της Εξέλιξης
 4. Ο Νόμος του Εδώ και Τώρα
 5. Ο Νόμος της Αλλαγής
 6. Ο Νόμος της Ταπεινότητας
 7. Ο Νόμος της Υπομονής και της Ανταμοιβής
 8. Ο Νόμος της Αλλαγής
 9. Ο Νόμος της Εστίασης
 10. Ο Νόμος της Σύνδεσης
 11. Ο Νόμος της Υπευθυνότητας
 12. Ο Νόμος της Σημαντικότητας και της Έμπνευσης

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...