HAPPY PRIDE MONTH ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Ο Ιούνιος, ως γνωστόν, είναι μήνας pride σε όλη την υφήλιο και αφορμή για ορατότητα και ενδυνάμωση. Αποτελεί, επίσης, μια καλή ευκαιρία για αναστοχασμό όσον αφορά την σχέση σου με την προσωπική σου… ντουλάπα (και δεν εννοούμε την γκαρνταρόμπα σου!). Κατά πόσο το coming out (of the closet) σε απασχολεί; Σε ποια πεδία της ζωής σου σε δυσκολεύει το γεγονός ότι είσαι LGBT+;  Ο/η σύντροφός σου σου κάνει την ζωή δύσκολη; Η οικογένειά σου πώς έχει αντιδράσει, αν το γνωρίζει;  Και αν δεν το γνωρίζει, πώς σε επηρεάζει;

Για όλα αυτά τα θέματα (και για πολλά περισσότερα ακόμα) το lesbian.gr σε συνεργασία με την ψυχολόγο Εύα Σπίνου (www.evaspinou.com) εξασφάλισε για εσένα που έχεις ανάγκη από υποστήριξη και ενδυνάμωση μια μοναδική προσφορά!

Αν επιλέξεις να ξεκινήσεις ατομικές συνεδρίες μέσα στον Ιούνιο,  θα επωφεληθείς με έκπτωση 40% στην αρχική τιμή, όχι μόνο για την αρχική συνεδρία, αλλά για όσο κρατήσει η ψυχοθεραπευτική σου διαδικασία! Η προσφορά ισχύει και για συνεδρίες μέσω Skype.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και ενεργοποίησε την προσφορά στέλνοντας e-mail στο [email protected] με την ένδειξη "Προσφορά lesbian.gr".

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ατόμων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...