The Duck Presents: Straight Friendly Party

The DUCK presents “STRAIGHT friendly PARTY”

Θυμάστε την Τρελή Πάπια, την εξαίρετη gourmet, απόλυτα gay, τρατορία στο Γκάζι; Όλοι στεναχωρεθηκαμε όταν έκλεισε αλλά τελικά κάποια πράγματα μπορεί να χάνεις αλλά όχι οριστικά και όχι για πολύ.

Ο Βέλγος σεφ Werner De Buysere συνεχίζει όχι μόνο όπως συνήθιζε να προσφέρει τις γευστικές του υπηρεσίες στις πρεσβίες της χώρας μας, αλλά καθιέρωσε και υπηρεσίες catering για το αγαπημένο μας gay & lesbian κοινό. Catering λοιπόν για gay γάμους, εκπλήξεις, επετείους και ότι άλλη ειδική περίσταση αρμόζει να συνοδευτεί από τέτοιες υπέροχες gourmet γεύσεις. (www.trelipapia.gr)

O Βελγος σεφ Werner De Buysere εκτός της «γευστικής» του ιδιότητας, αγαπάει ιδιαίτερα το clubbing. Φανατικός οπαδός του  απόλυτου clubbing και του γυμναστηρίου, επεκτείνει από τον φετινό Σεπτέμβριο τις δραστηριότητες του στον χώρο της «διαφορετικής» γευστικής νύχτας. Γεύσεις για τα αυτιά και το σώμα.

Από 19 Σεπτεμβρίου ξεκινάει τα party με τίτλο “Straight Friendly Parties” γιατί αυτό το «gay friendly» της Αθηναϊκής υποκριτικής κουλτούρας δεν το εκφράζει. Έτσι αποφάσισε να συλλέξει από Ελλάδα και Ευρώπη τους καλύτερους dj, τα μεγαλύτερα event και να τα φιλοξενήσει στην χώρα μας.

Στις 19 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον πανέμορφο Steven Redant, κάντε google το όνομά του και ξεκινήστε αμέσως το ταξίδι σας στα μεγαλύτερα venues της Ευρώπης. Από τα Fashion Week του Παρισιού και το Φεστιβάλ των Καννών, το WADklub του Παρισιού, το Red & Blue και το La Démence, ένα απο τα πιο φημισμένα gay club της Δυτ. Ευρώπης μέχρι τα Salvation-Brussels, τα GUSdeluxe parties, τα Black&Blue & TWIST στο Μοντρεάλ και την Ιστανμπούλ, από τις πιο δυνατές μορφές του σύγχρονου και κατεξοχήν gay clubbing για μια μόνο βραδιά στην Αθήνα, μια βραδια που η gay κουλτούρα απογειώνεται και ανοίγει τις πόρτες της και στους straight φίλους μας που αγαπάνε το αυθεντικό clubbing.

Την βραδιά ανοίγει, ποια άλλη από την πολυαγαπημενη μας, ΑΜΧ (Αννα Μαρία Χαροκόπου) του Best Radio. Ένας από τους ανθρώπους που ζουν για την dance σκηνή της Ελλάδας και την ξέρουν όσο λίγοι.  Με κυκλοφορίες δίσκων και ένα μεγάλο παρελθόν ως ραδιοφωνικός παραγωγός και πετυχημένης dj σε γνωστά clubs της Αθήνας, η Άννα Μαρία Χαροκόπου είναι η καλύτερη επιλογή για το opening του project “Straight Friendly Parties” της νέας σαιζόν! Ετοιμαστειτε!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...