Lesbian Cyber Sex story

You Are So Cyber Sexy

(ένα άρθρο από τα 90's που είχε δημοσιευτεί στην Ελευθεροτυπία)

Ο μισός πλανήτης να κάνει cyber(sex) με τον άλλο μισό.

Δεν περνάω τις μέρες μου surfάροντας στον κυβερνοχώρο αλλά σίγουρα περνάω πολλές από τις νύχτες μου. Όπως έλεγε ο Ζαλμάς στην ταινία του Κων. Γιάνναρη "αγοραίος έρωτας  τα χαράματα στην Ομόνοια" έτσι έχει γίνει το internet από τις πρώτες βραδινές ώρες μέχρι τις πρώτες πρωινές, παγκοσμίως. Δηλαδή όλο το 24ωρο.

Σκέφτομαι πόσα εκατομμύρια άνθρωποι απελευθερώνουν κομμάτια του εαυτού τους κάθε βράδυ στο internet. Είναι σαν να μεταμορφώνονται σε κάτι που πάντα φαντασιώνονταν και επιτέλους βρίσκουν έναν safe χώρο για να το κάνουν. Έναν ασφαλή χώρο έκφρασης που μπορείς να αφήσεις τις φαντασιώσεις σου ελεύθερες. Άλλωστε πολλές φορές οι φαντασιώσεις μας είναι πολύ πιο αληθινές από τις πράξεις μας.

Το καινούργιο στοιχείο με το internet είναι ότι ισάριθμες ΓΥΝΑΙΚΕΣ με τους άντρες ψάχνουν… ψάχνονται στο δίκτυο. Παντρεμένες με παιδιά με σεξουαλική ζωή ανύπαρκτη, βγάζουν όλες τις κρυφές τους επιθυμίες στην οθόνη του PC.

Καθημερινές γυναίκες του supermarket, με τα παιδιά από το χέρι μετατρέπονται σε λάγνες Αφροδίτες έτοιμες να σε πάρουν. Μια ολόκληρη, επιμελώς κρυμμένη σεξουαλικότητα διαχέεται στον κυβερνοχώρο τις πιο περίεργες ώρες της ημέρας.

Θυμάμαι ένα πρωί κατά τις  9.00 τελείως τυχαία είπα να ρίξω μια ματιά στο γνωστό μου RozMov Greek Lesbian chat room. Πέτυχα μια γυναίκα γύρω στα 43 είπε….μόλις είχε πάει τα παιδιά σχολείο, ο άντρας της είχε φύγει για δουλειά και επιτέλους ήταν η δικιά της ώρα.

Χάρηκε όταν μπήκα στο chat room, φοβήθηκε μήπως δεν βρει καμία τέτοια ώρα. Πιάσαμε την κουβέντα, με  εξίταρε πολύ. Ήταν πολύ cyber sexy, τόσο πολύ που σε μια εβδομάδα την γνώρισα. Δεν θα ξεχάσω την στιγμή που πρώτο-κοιταχτήκαμε in real life!

Ήταν η γυναίκα που ΞΕΡΩ ότι ποτέ δεν θα την πετύχαινα στα bars  που πηγαίνω και  ότι εάν την έβλεπα στο supermarket θα μου ήταν παντελώς αδιάφορη. Ποτέ δεν θα την φλέρταρα και ποτέ δεν θα φανταζόμουνα ότι είναι λεσβία. Ποτέ δεν θα πήγαινα στο κρεβάτι μαζί της και ποτέ δεν θα υποψιαζόμουνα ότι είμαι το style που λατρεύει . Ποτέ δεν θα διανοούμουνα ότι αυτό το πλάσμα κρύβει τόσο ερωτισμό μέσα του και ποτέ δεν θα περίμενα να μου άφηνε τις πιο HOT αναμνήσεις.

Περάσαμε σχεδόν  μια ολόκληρη μέρα μαζί. Πότε δεν έχω περάσει καλύτερα. Όταν την ξαναείδα στο chat room της έγραψα: you are so cyber sexy και όχι μόνο cyber…

Ξέρω ότι κάποιοι /ες  λένε ότι το internet αποξενώνει. Εγώ λέω ότι φέρνει πιο κοντά. Απελευθερώνει, απενοχοποιεί. Σε βοηθάει να ζήσεις αυτά που δεν τολμάς να πεις. Αυτά που δεν θα έλεγες ποτέ face to face, τα βλέπεις γραμμένες λέξεις στο monitor σου.

Maria Cyber

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...