Patricia Field

Μέγα στυλίστρια, σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια μιας μπουτίκ η Pat Field είναι ένας θρύλος μόδας για την Νέα Υόρκη. Η Pat είναι ένα αξιοσέβαστο γκέι πρότυπο. Μια δυναμική λεσβία που πάντα προσλαμβάνει drag queens για τις δουλειές της. Ήταν παντρεμένη με την συνάδελφό της Rebecca Weinberg και μένει στο East Village.

Είναι η κόρη Ελλήνων και Αρμένιων μεταναστών και μεγάλωσε στο Queens σε μια οικογένεια που ασχολούνταν ανέκαθεν με την μόδα. Η Pat μελέτησε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και ξεκίνησε την καριέρα της στην μόδα ως βοηθός πωλήσεων στο πολυκατάστημα Alexander το 1963. Μετά από μερικά χρόνια άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ, το House of Field, και ξεκίνησε με τις πωλήσεις δερμάτινων go-go ρούχων που ήταν τόσο μοδατες εκείνη την περίοδο. Η Field συνέχισε να εμπορεύεται δερμάτινα καθόλη την δεκαετία των 70ς και 80ς και η μπουτίκ της έγινε ένας παράδεισος για drag queens και fashion freaks.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 η Field επέκτεινε τις δραστηριότητές της ως στυλίστρια για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Το 1995 όταν έκανε τα κοστούμια για την ταινία Miami Rhapsody γνώρισε την Sarah Jessica Parker. Όταν προσέλαβαν την Parker να παίξει στην σειρά Sex and the City το 1998, πρότεινε την Field να είναι υπεύθυνη για τα ρούχα. Τα ρούχα που σχεδίασε για την σειρά την έκανε φίρμα και κέρδισε 2 ΕΜΜΥ. Επέκτεινε και την μπουτίκ της με μια δεύτερη μπουτίκ, την Hotel Venus, στο SoHo. Οι δυο μπουτίκ παρέμειναν στην κορυφή των προτιμήσεών των trendy μέχρι που αναγκάστηκαν να κλείσουν το 2006 λόγω της υπερβολικής αύξησης των ενοικίων. Δυο μήνες αφότου έκλεισε η μπουτίκ της, Hotel Venus, η Field άνοιξε μια νέα μπουτίκ.

To καλύτερο δώρο για εσάς ή την φίλη σας. Η τσάντα του Sex and the City by Patricia Field αποκλειστικά για την Μ art. Θα τη βρείτε στο Μ art SPACE Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου στο Κολωνάκι, τηλ. 210 9246600. Η τσάντα είναι σε ειδική τιμή 25 ευρώ από τα 45 για τους επισκέπτες του site.
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε την τσάντα μεγαλύτερη.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...