Who's Kat Q?

Ίσως να ήρθε η ώρα να αυτοπαρουσιαστώ.

Να γράψω με ψευδώνυμο ή με όνομα κανονικό; Αυτό ήταν το πρώτο ερώτημα. Τί κανονικό δηλαδή; Κανονικό επειδή μου δόθηκε, όχι επειδή μου ανήκει, όχι επειδή αντιπροσωπεύει κάτι δικό μου. Θα συστηθώ σαν Kat Q (Q for queer) λοιπόν, αυτό κάτι παραπάνω λέει για μένα, σε εμένα τουλάχιστον.

Έχω ξεκινήσει κάποιο καιρό τώρα να γράφω κάποια κείμενα για το lesbian.gr, ίσως να το έχετε παρατηρήσει ότι κάτι συμβαίνει. Ασχολούμαι με πολλά, ενίοτε με τίποτα. Βασικά είμαι ένα info-junkie. Διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω. Και αμφισβητώ. Θέλω να μαθαίνω, ακόμα και "άχρηστες" πληροφορίες. Είμαι λεσβία ή μάλλον αυτό απαιτεί τις λιγότερες εξηγήσεις και πολιτικά το στηρίζω. Δε μ'αρέσουν τα δίπολα, τα θεωρώ περιοριστικά. Μ'αρέσουν τα όρια, αλλά μόνο τα ευέλικτα και λειτουργικά, όχι τα παγιωμένα και άχρηστα. Ό,τι δε λυγίζει, σπάει.

Και δε μ'αρέσει φοβερά να αυτοπαρουσιάζομαι αν και μ'αρέσει αρκετά να μιλάω (και να γράφω). Είμαι οι αντιφάσεις μου άλλωστε, όσο λιγότερο νευρωτικά μπορώ.

Μιας και πλέον έχουμε χώρο για σχόλια στο lesbian.gr, είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτά που μας απασχολούν αμεσότερα.

Καλή μας συνέχεια.

Kat Q

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...