H δημοφιλής παρουσιάστρια Robin Roberts κάνει συγκινητικό coming out

H δημοφιλής παρουσιάστρια Robin Roberts κάνει συγκινητικό coming out

Ευχαρίστησε μέσω facebook τη σύντροφό της και όσους της συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα υγείας της

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια της εκπομπής "Good Morning America", Robin Roberts, κάνει τον απολογισμό της χρονιάς μέσω της σελίδας της στο Facebook. Για πρώτη φορά, μολονότι η ομοφυλοφιλία της ήταν κάτι που συζητιόταν στα tabloid, αναφέρθηκε η ίδια στην επί σειρά ετών σύντροφό της, Amber Laign.

"Είμαι ευγνώμων για όλη την οικογένεια μου, την μακροχρόνια σύντροφό μου, Amber και τους φίλους μου καθώς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε λαμπρά τον ερχομό του νέου έτους"

Στο ίδιο ποστ αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα ήταν τα περασμένα χρόνια και τη μεγάλη μάχη που έδωσε με το Mυελοδυσπλαστικό σύνδρομo.

Η Roberts είχε υποβληθεί σε μακρά και δύσκολη θεραπεία η οποία περιελάμβανε μεταμοσχεύσεις και την είχε κρατήσει μακριά από την εκπομπή. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αναρρώσει, έκανε την επιστροφή της αλλά φέτος αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Μαζί με την φωτογραφία από την περίοδο της ασθένειας της άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τα δυνατά συναισθήματα και το νόημα της ζωής, όπως η ίδια πλέον το αντιλαμβάνεται και παρότρυνε όλους να ζήσουν γαλήνια το τώρα και όχι θλιμμένοι με τις μνήμες του παρελθόντος ή αγχωμένοι για το μέλλον.

Πηγή:lifo.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...