Barbra streisand και ο γιος της Jason Gould

Διάσημες μητέρες, που αγαπούν τα queer παιδιά τους

Μητέρες που υποστηρίζουν τα LGBT παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτές οι μητέρες έχουν πάρει θέση για να δώσουν το καταπληκτικό παράδειγμα της αγάπης, της υποστήριξης, και του σεβασμού, και ελπίζουμε ότι τα μηνύματά τους έχουν ακουστεί δυνατά και καθαρά σε όποιον ψάχνει για ένα πρότυπο (σαν τη μαμά Tish Cyrus με το παιδί της Miley – που απεικονίζεται ανωτέρω).

 

Cher και ο γιος της Chaz Bono

Cher και ο γιος της Chaz Bono

Ο Chaz Bono ήταν πάντα πολύ ανοικτός για τη μετάβασή του στα μέσα ενημέρωσης από τα τέλη της δεκαετίας του 2000, και η Cher έκανε τα συναισθήματά της δημοσίως γνωστά σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Αν και αρχικά η Cher “αγωνίστηκε” να δεχτεί την ταυτότητα του Chaz, είναι τώρα μια πολύ υποστηρικτική σύμμαχος και μια μητέρα γεμάτη αγάπη. Όπως εξήγησε στο Britain’s Sunday Times, "Για τους ανθρώπους που δεν το καταλαβαίνουν προσπαθώ να τους βοηθήσω να κατανοήσουν, λέγοντας, ξέρετε,« Μου αρέσει να είμαι γυναίκα τόσο πολύ, αλλά αν ξυπνούσα αύριο και ήμουν άνδρας δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω. Και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να το περιγράψω σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει. " Ελπίζουμε ότι τα λόγια της θα συνεχίσουν να αγγίζουν ένα πολλούς που πρέπει να το ακούσουν αυτό!

 

3

Sally Field και ο γιός της Sam Greisman

Πολύχρονη σύμμαχος και υποστηρίκτρια της Εκστρατείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Sally Field έγραψε ένα μακρύ δοκίμιο περιγράφοντας την εμπειρία του γιου της που μεγάλωνε ως ομοφυλόφιλος άνδρας, και πόσο σημαντικό ήταν για αυτή το ότι πήρε και αυτή μέρος σε αυτή την εμπειρία. «Ένα από τα μεγάλα προνόμια της ζωής μου το ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να είναι ένα μέρος του ταξιδιού του Σαμ», έγραψε το 2014 στο δοκίμιο της. Τα λόγια της είναι πέρα για πέρα συγκινητική και συνεχίζει να είναι μία καταπληκτική σύμμαχος σήμερα!

 

4

Marie Osmond και η κόρη της Jessica Blosil

Η Marie Osmond είναι μία εν ενεργεία Μορμόνος, και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις της, δεν την εμποδίζουν στο να είναι μία πολύ υποστηρικτική μαμά για την ανοιχτά γκέι κόρη της Jessica. «Νομίζω ότι η κόρη μου αξίζει όλα όσα επιθυμεί στη ζωή», δήλωσε σε μια συνέντευξη με την Diane Sawyer, σύμφωνα με την Huffington Post, «Είναι ένα καλό κορίτσι. Είναι ένα υπέροχο παιδί. Δεν νομίζω ότι ο Θεός έκανε ένα έγχρωμο λουλούδι. Νομίζω ότι έκανε πολλά»

 

5

Anne Rice και ο γιος της Christopher Rice

Ξέρετε την Anne Rice ως την επιτυχημένη συγγραφέα του «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα», αλλά είναι επίσης η υπερήφανη μητέρα του γκέι γιού της Christopher, ο οποίος είναι επίσης συγγραφέας! Η Anne είναι μία δυναμική υποστηρίκτρια της LGBT κοινότητας. Έχει γράψει: «Δεν θα ανεχτώ πλέον ρητορική μίσους με το πρόσχημα της χριστιανικής πίστης με τη συνήθη ανεύθυνη επιλογή κομματιών από τη βίβλο που μιλούν για «αμαρτία» και πυρ της κολάσεως» Πολύ σωστά!

 

6

Barbra Streisand και ο γιος της Jason Gould

Η Barbra και ο γιος της Jason, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, είναι τόσο κοντά, που έκαναν και ένα ντουέτο μαζί το 2014!

 

7

Gloria Vanderbilt και ο γιος της Anderson Cooper

Ο Anderson Cooper είναι πράγματι ο γιος της σχεδιάστριας μόδας Gloria Vanderbilt. Η Gloria δεν υποστηρίζει απλά την ταυτότητα και το γάμο του Anderson, αλλά προφανώς θέλει επίσης το ζευγάρι να δημιουργήσει και τη δική του οικογένεια!

 

8

Cybill Shepherd και οι κόρες της Clementine Ford και Ariel Oppehnheim

Η Cybill Shepherd χτύπησε το τζάκποτ των queer παιδιών με τις κόρες Clementine και Ariel, οι οποίες προσδιορίζονται ως αμφισεξουαλική και λεσβία, αντίστοιχα. Οι δύο κυρίες παρουσίασαν τη μαμά τους στα "Golden Gate Awards 2010",  δείχνοντας ότι η αγάπη και η αποδοχή κυριολεκτικά γιορτάζονται στην οικογένεια τους!

 

9

Ally Sheedy και Rebecca Lansbury

Ως κόρη λεσβίας μητέρας και πολύχρονη συνήγορος για τους άστεγους της LGBTQ νεολαίας, η Ally σεβάστηκε αμέσως την ταυτότητα της genderqueer κόρης της Rebecca. «Είναι δύσκολο για μένα να καταλάβω πως ένα μέλος μιάς οικογένειας κρίνει ή δεν αγαπά ή δεν αποδέχεται ένα  άλλο μέλος της οικογένειας, επειδή είναι γκέι", δήλωσε η Ally σε μια συνέντευξη. «Είναι όπως όταν ένα μέλος της οικογένειας παντρεύεται κάποιον που ανήκει σε μία άλλη φυλή ή θρησκεία. Απλά δεν είναι πρόβλημα για μένα».

 

10

Annette Bening και ο γιος της Stephen Ira Beatty

Ο γιός της Annette Bening και του Warren Beatty ο Stephen είναι ένας gay trans συγγραφέας, ποιητής και ακτιβιστής ο οποίος έχει επίσης αναρτήσει πολλά βίντεο σχετικά με την εμπειρία και την ταυτότητά του στο Youtube. Αν και οι διάσημοι γονείς του δεν μιλάνε πολύ για τη μετάβασή του, αυτός επιμένει ότι τα πάνε μια χαρά!

 

11

Alice Walker και η κόρη της Rebecca Walker

Η συγγραφέας του Color Purple και φεμινίστρια Alice Walker (που είναι queer) και αμφιφυλόφιλη κόρη της Rebecca έχουν σίγουρα μια περίπλοκη σχέση, αλλά τουλάχιστον αυτό το μακρύ και πολύ προσωπικό δοκίμιο που έγραψε κάποτε η Rebecca για την ταραχώδη τους εμπειρία ως μητέρα και κόρη τελειώνει με την ελπίδα ότι θα είναι μία ημέρα σε θέση να συμβιβαστούν.

 

12

Amber Heard και η θετή κόρη της Lily-Rose Depp

Αν και η Lily-Rose δεν έχει προσδιορίσει επίσημα τη σεξουαλικότητά της, αυτή και η αμφιφυλόφιλη μαμά της και ηθοποιός Amber Heard, η οποία είναι παντρεμένη με τον Johnny Depp, μοιράζονται πολύ παρόμοιες απόψεις. «Δεν χρειάζεται να βάλετε ταμπέλα στον εαυτό σας»  διευκρίνισε η Lily-Rose.

 

13

Kim Basinger και η κόρη της Ireland Baldwin

H Ireland Baldwin, κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger, δεν προσδιορίζει τη σεξουαλικότητά της, αλλά ήταν πρόσφατα σε σχέση με την Angel Haze (έχουν χωρίσει πια). Οι γονείς της βέβαια φαίνεται να αγκαλιάζουν την ταυτότητά της, και αυτή γιόρτασε την επιτυχία της  βραβευμένης με Oscar μαμάς της στο Instagram. Τίποτα σαν τη δημόσια έκφραση οικογενειακής αγάπης!

 

14

Trish Cyrus και η κόρη της Miley

Η Miley Cyrus, η οποία προσδιορίζεται ως pansexual, και η μαμά της Tish είναι πολύ κοντά.

 

15

Vanna White και ο γιος της Nikko Santo Pietro

Ο γιος της Vanna White, που είναι η παρουσιάστρια του Τροχού της Τύχης στην Αμερική, έκανε πρωτοσέλιδα όταν άρχισε να βγαίνει με έναν  μοναχό Χάρε Κρίσνα το 2013. Ο τροχός της τύχης της ζωής, έδωσε στη Vanna έναν queer γιο, και αυτή η εικόνα είναι η απόδειξη, πως τα πάει μία χαρά με την εν λόγω είδηση!

 

Πηγή: pride.com

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...